Καμπιτάκης

Gentikoule.gr / 24/03 12:27

Ο δικός μας ΟΦΗ δεν έφυγε ποτέ…

Μπερδεμένο κεφάλι. Σκέψεις που σε κάνουν να παραλογίζεσαι. Να ψάχνεις το πως και τα γιατί. Γράφει ο Αντώνης Καμπιτάκης στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 29/09 13:46

Να παραπονιέμαι αντί να σας πλακωσω…

O Aντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule, με… ελαφρά βοήθεια από τον Δημήτρη Τσακαλάκη και σχολιάζει ότι: “Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας, είμαι οπαδός”!

Gentikoule.gr / 17/09 12:51

ΜΜΕ και απίστευτη δημοσιογραφία

Με… τα μυαλά στα κάγκελα, ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το περιστατικό με τον φίλο του Εθνικού και για τις προσπάθειες συγκάλυψης.

Gentikoule.gr / 24/04 13:00

Όπου φτωχός και η μοίρα του…

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την σαιζόν που τελείωσε και για αυτήν που έρχεται…

Gentikoule.gr / 23/02 12:50

Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει…

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο “Γεντί Κουλέ” για τη νίκη του ΟΦΗ στην εξέδρα και δίνει την δική του απάντηση για τα φερέφωνα που θέλουν τον ΟΦΗ πότε στο άρμα ενός και πότε στου άλλου.

Gentikoule.gr / 14/11 20:30

Μέχρι πότε ΥΠΟΜΟΝΗ;

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον φετινό ΟΦΗ σχολιάζοντας όλα όσα έχει δει μέχρι τώρα.

Gentikoule.gr / 15/02 13:44

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ…

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον 1 χρόνο δίχως τον Στεφανή και του στέλνει το δικό του γράμμα.

Gentikoule.gr / 14/01 11:40

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για… εκείνους που έφυγαν αλλά και ΕΚΕΙΝΟΥΣ που θα παραμένουν ΠΑΝΤΑ στο πλευρό του ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 10/12 10:29

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ….

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule και στέλνει το δικό του μήνυμα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος!

Gentikoule.gr / 29/03 20:55

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του ΟΦΗ και σχολιάζει με τον δικό του τρόπο όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα…

Gentikoule.gr / 08/02 13:54

ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ….

O Aντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το “όνειρο” πει ζει ο ΟΦΗ και για την πλώρη που έχει βάλει για το κάτι παραπάνω…

Gentikoule.gr / 26/01 13:42

ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΟΛ; MONO ΟΦΗ!

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την υπόθεση Κάρολ, και τονίζει πως πρέπει όλοι να κοιτάξουν τον ΟΦΗ και όχι τα πρόσωπα!

Gentikoule.gr / 24/01 19:25

Mην με ξυπνάτε…

Ο Αντώνης Καμπιντάκης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το όνειρο που ζει ο ΟΦΗ αλλά και για τον έναν που μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Gentikoule.gr / 06/01 20:20

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ… Ο ΟΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο Αντώνης Καμπιτάκης σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule τα τελευταία γεγονότα στον ΟΦΗ τονίζοντας ότι ο σύλλογος είναι πάνω από όλους και από όλα.

Gentikoule.gr / 17/12 13:37

Τι να γράψω;

O Aντώνης Καμπιτάκης γράφει μέσω του blog του στο Gentikoule για τις διοικητικές εξελίξεις του ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 06/11 14:07

«Ο ΟΦΗ, ο δικός μας ΟΦΗ»

Ο Αντώνης Καμπιτάκης επιστρέφει στο Gentikoule και γράφει για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ, τόσο τα αγωνιστικά με την ομάδα να κάνει πάρτι στο ένα γήπεδο μετά το άλλο, όσο και τα εξωαγωνιστικά ζητήματα του συλλόγου.

Gentikoule.gr / 17/04 21:22

Δεν θα σε προδώσω ποτέ…

Τι και αν μας τελείωσε το παλικάρι αυτό πριν καν αρχίσει; Τι και αν το χαρτί που κρατούσε  το αγόρασε στο Μοναστηράκι  κατά τα λεγόμενα του Βασίλη Ξημέρη; Τι και αν μαζεύτηκαν τόσοι και τόσοι παρατώντας τις δουλειές τους περιμένοντας τον μεσσία; Ευθύνες πολλές μάγκες μου! Ευθύνες γιατί πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να καταλάβουν  κάποιοι  … Read more

Μανώλης Σαρρής / 09/04 20:11

«Πάνω από όλους και όλα μόνο ο ΟΦΗ μας»

Γεια σας πρώτα από όλα. Από εδώ θα τα λέμε πρώτα ο Θεός όποτε προκύπτει κάτι ενδιαφέρον. Ένα μήνα πριν μου ζήτησε ο Μανόλης ( Σαρρής ) να γράφω κάποιες φορές στο καινούριο σάιτ. Πολλές οι σκέψεις αρχικά. Δημοσιογράφος δεν ήμουν ούτε θα γίνω τώρα. Οπαδός  γεννήθηκα και με αυτή την ταυτότητα θα συνεχίζω να  … Read more