ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ… Ο ΟΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντώνης Καμπιτάκης σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule τα τελευταία γεγονότα στον ΟΦΗ τονίζοντας ότι ο σύλλογος είναι πάνω από όλους και από όλα.

Αναρωτιόμουν αν έπρεπε να γράψω οτιδήποτε είχε να κάνει με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ μελών της ΠΑΕ ΟΦΗ , μιας κόντρας που μαθηματικά οδηγεί στον διχασμό.

Μιας κόντρας που μπορεί να φέρει  απρόβλεπτα κακές στιγμές οπαδικά και όχι μόνο.

Δεν θα πω ποιος έχει δίκιο, απλά δεν καταλαβαίνω ορισμένα πράγματα. Φταίει μόνο ο Νίκος Μαχλάς; Γραφούμε ένα κατεβατό με 50 διαφορετικά πράγματα, λάθη θέλετε; Οκ… Αλλά ρε μάγκα μου 10 άτομα ήσασταν μαζί σε όλη την διάρκεια της θητείας του Μαχλά, γιατί ρε φίλε δεν τον σταματήσατε στα πρώτα 10; Γιατί τον αφήσατε να συνεχίζει τα λάθη.

Και αν είναι λάθη τότε είστε εξίσου φταίχτες στην όλη ιστορία. Όλοι μα όλοι.

Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα. Δεν με ενδιαφέρει κάνεις από εσάς. Μόνο ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ που πάτε να χωρίσετε στα 2, ο ΟΦΗ που αγαπάτε και αγαπάμε που ξέραμε και ξέρατε ότι διαχειριζόσασταν χρέη, που αυτή τη δουλειά την ανιδιοτελή , την χρονοβόρα ,  την αγχωτική  την κάνατε χωρίς να βαρυγκωμάτε.

Και τώρα τι; Αν τα χώσετε ο ένας στον άλλο ή οι πολλοί στον ένα θα έρθουν οι λύσεις;

Τι λέτε ρε; Ο ΟΦΗ πάνω από όλα. Πάνω από εσάς πάνω από εμάς. Ναι εσείς βάλατε το κεφάλι σας στο ντορβά, και εμείς σας πιστέψαμε, σας ακλουθήσαμε για να φτάσουμε τον ΟΦΗ ξανά ψηλά…

Δεν θα γράψω τίποτε άλλο, δεν με ενδιαφέρει κανένα πρόσωπο παρά μόνο ο ΟΦΗ.

Κοιτάξτε να τα βρείτε είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί σε διαφορετική περίπτωση  τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά πάνω από όλα για τον ΟΦΗ μας.

Έχουν γνώση οι φύλακες, δεν γνωρίζετε μόνο εσείς…

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ… Ο ΟΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

14 σχόλια

  1. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΤΩΝΗ!ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ… Ο ΟΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛA

    ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!1

  3. Καλά τα γράφεις φίλε. Θα ακούσουν όμως ? Πάνω απ όλα ο ΟΦΗ και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για ΌΛΟΥΣ

  4. Ωραιος ο Αντωνης!!!

  5. Σωστός! Μαζί σου! Όλοι ενωμένοι ρε!

  6. ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΟΥΣΙΑ ΒΕΒΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  7. Το νου σουυυυυ…

  8. etsi einai file poly sostos

  9. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ που έλεγε και ο Κοστανταρας στην ταινία ο ΟΦΗ είναι ένας και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ούτε του Μαχλα ούτε του Ξιμερη ούτε του Καλουτσακη και κανένας δεν είναι πάνω από τον ΟΦΗ .

    ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ

    <>

    ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ……

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

  10. Μπραβο Αντώνη. Συμφωνω απολύτως μαζί σου. Ο ΟΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

  11. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΗΜΕΡΗΔΕΣ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ Δ,Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΙ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΑ Δ,Σ ΚΑΙ ΕΓΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  12. Δεν ειναι θεμα ουτε μπραβο στον Αντωνη ουτε τπτ τετοιο . Μοναδικο θεμα ειναι ο ΟΦΗ και μονο αυτο . Αν λοιπον ολοι μα ολοι γκρεμισουν αυτο που εχτισαν , χτισαμε , τοσα χρονια καλυτερα να αλλαξουν πολη ….

  13. Πολυ σωστος ο Αντωνης και ειναι αυτο που εγραψα την ημερα που απαντησε ο Καλουτσακης στο Μαχλα! Ας ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ολοι οτι αυτη τη στιγμη στην ομαδα δεν περισευει κανενας και οσο γρηγοροτερα το καταλαβουν ολοι τοσο καλητερα θα ειναι για την ομαδα! Θα εκανα και μια προταση να τους μαζεψει ολους ο δημαρχος να τους λογικεψει και να τους βαλει να τα φτιαξουν γιατι και το δικο του κεφαλι εχει πονοκεφαλο γιατι εχει μπει και η δικια του υπογραφη καμποσες φορες για την ομαδα! Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως τα καταφερνουν σε αλλες ομαδες που εχουν παρομοια προβληματα και ειναι μονιασμενοι και ιδιος στον Παοκ! Οποιος καταλαβε λοιπον καταλαβε……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 4 =