«Πάνω από όλους και όλα μόνο ο ΟΦΗ μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γεια σας πρώτα από όλα. Από εδώ θα τα λέμε πρώτα ο Θεός όποτε προκύπτει κάτι ενδιαφέρον. Ένα μήνα πριν μου ζήτησε ο Μανόλης ( Σαρρής ) να γράφω κάποιες φορές στο καινούριο σάιτ.

Πολλές οι σκέψεις αρχικά. Δημοσιογράφος δεν ήμουν ούτε θα γίνω τώρα. Οπαδός  γεννήθηκα και με αυτή την ταυτότητα θα συνεχίζω να υπογράφω καθετί που θα βγαίνει μέσα από εδώ. Να ξεκαθαρίσω εξ’ αρχής ότι σε καμία περίπτωση από αυτό το βήμα δεν θα εκφραστούν θέσεις συνδέσμων.

Άλλωστε για μένα προσωπικά οι σύνδεσμοι εκφράζονται μέσα από τα σαιτ  και τις επίσημες ανακοινώσεις τους. Ο ΟΦΗ που αγαπάμε υπάρχει. Αυτός που ονειρευόμασταν και αυτός για τον οποίο πολεμήσαμε. Πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Μόνο με το πάθος. Αυτό το πάθος που ξεχείλιζε στους δρόμους χρόνια τώρα, αυτό το πάθος που κάνει  το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ να φλέγεται  σε κάθε αγώνα. Όλοι θα είμαστε εκεί. Να συνεχίζουμε να τραγουδάμε για την δική μας τρέλα. Μαζί με όλα τα αδέλφια που μπορεί να λείπουν αλλά μόνο σωματικά γιατί  η ψυχή τους ποτέ δεν μας άφησε…

Πάνω από όλους και όλα μόνο ο ΟΦΗ μας. Να φύγουμε από εκεί που μας έστειλαν και να πάμε εκεί που πρέπει. Δεν μας αξίζει η κατηγορία. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει ένα τσουνάμι και αν το κάνει να ξέρει ότι το μόνο που θα καταφέρει είναι να παρασυρθεί…

Και έχεις από την άλλη την ΕΠΟ που περήφανα ανακοινώνει καθημερινά τις παλιές αμαρτίες προκαταβάλλοντας αφαίρεση βαθμών από τον ΟΦΗ. Ρε δεν πάτε καλά!!Είπαμε. Το ποτάμι μπορεί να παρασύρει τα πάντα στο διάβα του, εκτός ίσως από την ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη.

Άκουσα τιμωρία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Υπότροπος ο Παναιτωλικος από παιχνίδι  με τον ΙΩΝΙΚΟ έφαγαν 16.500 πρόστιμο. Οι δε Γιαννιώτες  1500 ευρώ.

ΓΑΠ: Πρωθυπουργέ και σωτήρα μας πάρε τα μέλη της επιτροπής κοντά σου να δεις πως θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. Εμπρός λοιπόν. Μπείτε όλοι μέσα πλακωθείτε οπαδοί μεταξύ σας. Κολλήστε και ένα αυτοκόλλητο στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ρίξτε και καμιά σφαλιάρα. Μεμονωμένα όλα ρε μην μασάτε.

Ώρα να σταματήσω γιατί ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς τους τύπους τι μπορούν να κάνουν. Μπορεί να κατηγορήσουν μέσω εμού τους συνδεσμιτες του ΟΦΗ και κατ’ επέκταση την ομάδα για βία. Όχι τίποτε άλλο αλλά το enter στον υπολογιστή  έχει πάθει ζημιά. Ρε Ουστ για άλλη μια φορά.

Κάτω τα χέρια σας…

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Παντα καυστικος ρε Αντωνιο, εκφραζεις την αποψη ολων μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + sixteen =