Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του στο “Γεντί Κουλέ” για τη νίκη του ΟΦΗ στην εξέδρα και δίνει την δική του απάντηση  για τα φερέφωνα που θέλουν τον ΟΦΗ πότε στο άρμα ενός και πότε στου άλλου.

Άλλος ένας αγώνας . Άλλη μια νίκη . Μια νίκη εκεί που ο ΟΦΗ παίζει χωρίς αντίπαλο . Μια νίκη που μπορεί να εντυπωσίασε άλλους και άλλους αλλά είναι άλλο ένα λιθαράκι στο οπαδικό κομμάτι του ΟΦΗ .

Πάρτε το χαμπάρι , προσκυνημένοι στα πρασινοκόκκινα Κρητικοί και μη . Όσο και να ναι το μπατζετ σας τον κόσμο δεν τον νικάτε .

Χαζέψετε ένα “Γεντι Κουλε” γεμάτο , σιγοτραγουδήστε μαζί μας το ΑΝΑΨΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ , αλλιώς γυρίστε στην μιζέρια σας .

Βέβαια τώρα για τους μεν είμαστε τσάτσοι του Γάβρου ( πήραμε παίχτες από εκεί ) ενώ για τους δε ήμασταν τσάτσοι  χρόνια πολλά ..

Οι μισοί με τον Αλ αφ ουζ και οι υπόλοιποι παρέα με την ΚΕΔ και τα ευρωπαϊκά βήματα των απανταχού γονυπετής διαιτητών .

Ρε πάρτε το χαμπάρι. Ο ΟΦΗ είναι ο κόσμος του . Αυτός που ήταν μαζί του και στην Β και στην Α. Ναι ! Όνειρο όλων μας το πάρτυ της κερκίδας να μεταφερθεί και εντός αγωνιστικού χώρου ..Θέλει δουλειά και χρόνο αλλά θα το καταφέρουμε .

Άλλωστε τα δύσκολα θέλουν δύναμη .

Οι υπόλοιποι ασχοληθείτε με τις διαμάχες σας εντός κερκίδας (γαύροι ) και την συμμαχία της ασπιρίνης με το Mr. ΣΚΑΙ …

Αφήστε μας στον δικό μας παρανοϊκό κόσμο …

Γιατί για εμάς ΟΦΗ …

Δεν είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια, οι ρήτρες αποδέσμευσης, τα τμήματα μάρκετινγκ ή οι σουίτες.

Είναι ο θόρυβος, το πάθος, το αίσθημα του να ανήκεις κάπου, η περηφάνια για την πόλη σου.

Είναι ένα μικρό παιδί που ανεβαίνει για πρώτη φορά τα σκαλιά του γηπέδου, κρατώντας το χέρι του πατέρα του, και κοιτάζοντας με δέος αυτό το αγιασμένο κομμάτι χλοοτάπητα από κάτω του, ερωτεύεται, χωρίς να μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Δεν γίναμε ΟΦΗ για τα τρόπαια , η για ένα παίχτη ,η την ιστορία , υποστηρίζουμε ΟΦΗ γιατί βρήκαμε τον εαυτό μας κάπου εκεί , βρήκαμε το μέρος που ανήκουμε…..

Και για τους ρουφιάνους που μας θαυμάζουν διαβάζοντας μας εξαιρετικά αφιερωμένο το κομμάτι από την συνέντευξη Βελλή …

Όλοι ξέρουμε ποιος κατευθύνει την ΚΕΔ, που ούτε καν νόμιμο πίνακα διαιτητών δεν έχει συγκροτήσει. Και ας μην ακούσω «μα δεν παίξατε καλά» και κάτι τέτοια. Στο ποδόσφαιρο, όταν δεν παίζεις καλά σε τιμωρεί ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, αν μπορεί, σίγουρα πάντως ΟΧΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Άλλο αν στην Ελλάδα αυτά είναι λεπτομέρειες.

Τότε βλάκες ήταν πράσινο το άρμα. Τώρα κόκκινο. Μπε λοιπόν πρόβατα . Εσείς βελάξτε και εμείς τραγουδάμε ….

Πάμε παρακάτω μάγκες ….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. EISAI POLY MAGKAS ESY FILE POU TO EGRAPSES AUTO.MONO ENAS GNHSIOS OMILHTHS SKEPTETAI OPWS ESY EDW SE AYTO TO KEIMENO POU APWTYPWNEIS OLA OSA SKEPTOMASTE KAI EMEIS OI VAMMENOI OMILHTES ..!!!!!!!! APLA EMEIS DEN EXOUME TH DYNATOTHTA NA GRAPSOUME EDW!
    EMMENW STO TELEUTAIO POU EIPES….KAI SOU APANTW…..
    -PAME RE MAGKA!PAME!

  2. Εχθες πηρα τον 4,5 χρονων γιο μου πρωτη φορα στο γηπεδο του ΟΦΗ,σημερα λοιπον με περηφανια εχω να πω οτι αλλο ενα Ομιλιτακη προσθεστηκε στην μεγαλη οικογενεια του ΟΦΗ μας…Ο κοσμος μας ειναι απιστευτος…τελος

  3. Τον κόσμο του ΟΦΗ που δεν έχει μούτρα να κυκλοφορήσει και ακούει ένα σωρό σχόλια για φιλικά και προπονήσεις τον σεβάστηκε κανείς; Όταν τους μιλάς στον πληθυντικό και δεν κάνεις ούτε ένα τάκλιν μέσα στην έδρα σου δίνεις δικαιώματα να λένε ό,τι θέλουν. Αυτός είναι ο σεβασμός στους φιλάθλους, που δίνουν από το υστέρημά τους ό,τι μπορούν για την ομάδα, και όχι να βγάζουμε άρθρα και να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…

    1. Μούτρα να κυκλοφορήσουν δεν έχουν όσοι όλη τη βδομάδα έτρεφαν φρούδες ελπίδες. Ωραία τα όνειρα αλλά η πραγματικότητα έδειχνε τον 8ο της Ελλάδας απέναντι στο 16ο της Ευρώπης. όσοι ντρέπεστε σήμερα απλά προσγειωθείτε στη πραγματικότητα. Ο ΟΦΗ θα ξανα μεγαλώσει, απλώς μη βιάζεστε. Το νερό έχει μπει στ αυλάκι, είναι φως φανάρι. Μπράβο Αντώνη για τα λόγια σου. Το λιθαράκι που μπήκε χθες, εκτός από μεγάλη αλήθεια και πολύ επιτυχιμένο σχόλιο, αποτελεί και παρακαταθήκη για το μέλλον. Γιατί τέτοια κερκίδα σε αγώνα πρωταθλήματος ο ΟΦΗ δεν είχε ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια.

      1. Ακριβώς επειδή έχει τέτοια κερκίδα και πάμε όλοι, όσο μπορεί ο καθένας, για να υποστηρίξει την ομάδα, έπρεπε να προσπαθήσουν. Και ας χάσουν… Δεν είπαμε να κερδίσουμε. Αλλά να παίξουμε!!! Εγώ αυτό ήθελα… Να μπορώ να λέω ”προσπάθησα, έπαιξα και έχασα”. Όποιος είδε προσπάθεια για τη νίκη ας το πει μήπως και είδαμε άλλο ματς. Ή μήπως και έπαιξαν από το 75 και μετά γτ εγώ δεν άντεχα άλλο και έφυγα…

  4. δεν ειπε κανεις να κερδισει αερα αλλα αλλο αυτο και αλλο να ξεφτιλιζομαστε και εντος εδρας.πιο κλειστα και σφιχτα αν επαιζε τι θα του λεγαν “μη τους κουρασεις γιατι εχουν και ΤΣΛ”?μη γινομαστε και ραγιαδες

  5. Νομίζει κανεις ότι η εμφάνιση με άφησε ευχαριστημένο ; Νομίζει κανεις ότι αυτός ειναι ο ΟΦΗ που θελω να βλέπω με τις ομάδας αυτές ;
    Κανεις μας δεν το θέλει . Χαλαστηκα και εγω με αυτή την εμφάνιση . Γιατί είσαι ΟΦΗ και πρέπει να παλεύεις . Ίσως τους φοβηθήκαμε η τους σεβαστηκαμε παραπάνω απο ότι έπρεπε .
    Όλα τα υπόλοιπα αι τα λένε και αι τα γράφουν τα ακούω βερεσέ ….
    Μακάρι αυτή η ομάδα να ακολουθήσει τον κόσμο .. ( πως τα φέρνει η ζωή ) .
    Ένα μόνο θα πω .. Κάμπελ 2.5 εκατομμύρια . Όλος ο ΟΦΗ 1.5 .. Ίσως λέει πολλα ίσως και τπτ…

    Σας ευχαριστώ όλους για τα καλα σας λόγια ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 8 =