Χρονικό περιθώριο μέχρι την 1η Ιουνίου…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν χρειάζεται άγχος, ούτε σπασμωδικές κινήσεις. Πάνω από όλα χρειάζεται καθαρό μυαλό, σωστές ενέργειες και ενότητα. Όλα αυτά με ορίζοντα την 1η Ιουνίου. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μην έχοντας κάτι το χειροπιαστό για να ασχοληθούμε, θεωρώ πως είναι καλό και πρέπων, να βάζουμε μπροστά μας τα δεδομένα και να τα αναλύουμε εν όψει του επόμενου μήνα. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα: Στην Γ.Σ. της 18ης Μαΐου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως, από πλευράς θεσμικών παραγόντων, παρά μόνο η εκλογή νέας διοίκησης ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την Γ.Σ. της 1ης Ιουνίου που θα είναι και η κρισιμότερη στη νεότερη ιστορία του ΟΦΗ.

Ασφαλώς και δεν χρειάζεται ούτε άγχος, ούτε σπασμωδικές ενέργειες που το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να εγκλωβίσουν τον ΟΦΗ σε κλίμα εσωστρέφειας και μιζέριας. Όσοι ενδιαφέρονται για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ θα πρέπει να λειτουργήσουν με καθαρό μυαλό, έλλειψη άγχους (όχι όμως και πίεσης) ώστε ο σύλλογος να ξεκινήσει πατώντας πάνω σε υγιείς και στέρεες βάσεις.

Όλα αυτά που θα ακολουθήσουν, απαιτούν ένα χρονοδιάγραμμα που θα είναι ικανό να ανοικοδομήσει τον ΟΦΗ από τα σπάργανα του χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος. Πάνω από όλα χρειάζεται να επικρατήσει η ενότητα και η ομόνοια. Οτιδήποτε άλλο προκύψει, θα είναι καταστροφικό και δόξα το Θεό, ο ΟΦΗ δεν έχει να αντιμετωπίσει την “αρρώστια” που τρώει ομάδες όπως ο Άρης. Ούτε οργανωμένους – στρατιώτες έχει, ούτε πολύ περισσότερο αυτό – οργανωμένους που επιθυμούν να διοικήσουν και να το παίξουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη. Και αυτό είναι κάτι που ο ΟΦΗ πρέπει να το διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού.

Παρ’ όλα αυτά, είναι δεδομένο πως ο καιρός που έχουμε μπροστά μας έχει έναν τελικό προορισμό και αυτός δεν είναι άλλος από την Δευτέρα 1 Ιουνίου. Εκείνη την ημέρα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι επαφές που γίνονται, είτε αυτός λέγεται Μαχλάς, είτε Παπακαλιάτης γιατί το καλοκαίρι πρέπει να βρει τον ΟΦΗ με διοίκηση και πλάνο για την σαιζόν 2016 – 2016.

Όλες οι ενέργειες που γίνονται μέχρι τώρα, από νομικής πλευράς είναι απολύτως ορθές αφού ο ΟΦΗ στο νέο βήμα πρέπει να λειτουργήσει όντας “οχυρωμένος” από παντού ώστε να μην βρει εμπόδια στην πορεία του δρόμου. Και ο δρόμος μέσω της διεξαγωγής των δύο Γ.Σ. είναι τέτοιος που μπορεί για κάποιους να φαίνεται μακρινός αλλά είναι ο σωστός.

Όμως μέχρι την 1η Ιουνίου θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα. Ο κόσμος θα πρέπει να ενημερωθεί πλήρως για το πλάνο της νέας χρονιάς και να είναι όλα στο φως. Τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη γιατί η… τύχη δεν ακολουθεί τον ΟΦΗ παρά μόνο οι σωστές επιλογές και οι σοβαρές αποφάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. MΑΝΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ! ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ “ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ” ΣΤΗΝ Α’, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ! Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΧΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ….ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ Α’ ΣΕ 3 Η 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + 19 =