Η μυστικοπάθεια του Ερασιτέχνη και οι “κρυφές” κινήσεις…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μυστικοπάθεια που κάνει καλό αλλά και… κακό παράλληλα.

Από την Δευτέρα που το Gentikoule αποκάλυψε τον τρίτο πόλο που είναι σε εξέλιξη, έχει δημιουργηθεί ένας μικρός χαμός. Ο λόγος; Γιατί μέχρι τώρα δεν είχε γίνει τίποτα απολύτως γνωστό, πέρα βέβαια από τους άμεσα ενδιαφερόμενους που είναι ο Δανδάλης και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, αυτό δεν είναι και κακό. Ο λόγος προφανής και ευκολονόητος. Ότι όταν δεν βγαίνει στην δημοσιότητα τότε αυτό δεν “καίγεται” μπροστά στην αδημονία, τις απαιτήσεις και τα “θέλω” του κόσμου. Γιατί αυτομάτως, μόλις γίνεται γνωστό το όνομα τότε η πίεση και ο χρόνος αυξάνεται. Δηλώσεις; Τοποθετήσεις; Υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι; Όλα αυτά μπαίνουν στην ζυγαριά και γίνεται κατανοητό ότι δημιουργούν μια πίεση προς τον ενδιαφερόμενο που μόνο καλό δεν κάνει τόσο σε αυτήν την προσπάθεια όσο και προς τον σύλλογο. Πέρα από τις διάφορες εσωτερικές “τρικλοποδιές” που μπορεί να μπουν στην πορεία.

Η μυστικοπάθεια που κρατάει ο Ερασιτέχνης είναι και ένα προϊόν σοβαρότητας της προσπάθειας αφού στον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ, σπάνια τηρείται κάτι μυστικό κρυφό. Είτε μέσα από την “παραγοντική” έγνοια που έχουν ορισμένοι, είτε μέσα από άλλους που προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση απλά και μόνο για να προβληθούν οι ίδιοι. Φαίνεται ότι με τον τρίτο πόλο, αυτό δεν ισχύει και πραγματικά χαίρομαι, παρότι δεν είναι καλό για την δουλειά μου, που δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα απολύτως.

Την ίδια ώρα βέβαια υπάρχει μια ανησυχία ενώ ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι η στάση του Νίκου Μαχλά και το τι κατάληξη έχουν οι δικές του κινήσεις. Ο ίδιος προς το παρόν τηρεί μια στάση “βλέπω και περιμένω”. Το αν είναι σωστό ή όχι, θα το δούμε σε λίγες εβδομάδες όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =