Μπροστά θέλεις κάτι “βαρβάτο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ θα μπουν στις θέσεις τους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και εκεί ο ΟΦΗ δεν πρέπει να κάνει λάθος. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Tα έχω ξαναγράψει και θα το ξαναπώ: Ο ΟΦΗ φτιάχνει ομάδα Football League και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα και την ανωτερότητα του ρόστερ του έναντι των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας. Ήρθαν παίκτες έτοιμοι, “ψημένοι” σε αυτές τις κατηγορίες που αναμφίβολα σου δίνουν την αίσθηση πως μπορείς να δημιουργήσεις κάτι καλό. Η άμυνα είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ και είναι γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να τρώει εύκολα γκολ. Οι κινήσεις που έγιναν στην μεσαία γραμμή σου δίνουν την δυνατότητα να κινηθείς ελεύθερα τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι (Φαμπίνιο, Γκούμας), όσο και στο δημιουργικό (Φραγκουλάκης) ενώ επιθετικά ο ΟΦΗ έχει την πολυτέλεια να διαθέτει παίκτες που αποτελούν πολυτέλεια για την κατηγορία.

Ωστόσο, σε αυτό το κομμάτι ο ΟΦΗ θέλει ακόμα αυτό το… κάτι που θα του δώσει ένα αίσθημα υπεροχής. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο Σεροπιάν μίλησε την Δευτέρα για ένα αριστερό εξτρέμ και έναν επιθετικό. Εγώ να πω την γνώμη μου, θεωρώ πως ο ΟΦΗ χρειάζεται να κινηθεί για έναν παίκτη που θα πάρει την μπάλα, θα την μοιράσει και θα κάνει πιο εύκολη την ζωή των συμπαικτών του. Στο τελικό στάδιο της μεταγραφικής ενίσχυσης του, ο ΟΦΗ θα πρέπει να κάνει 2-3 “βαρβάτες” μεταγραφές (και δεν εννοώ οικονομικά) που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο. Θα τον κάνει να αποκτήσει αίσθημα υπεροχής από το πρώτο λεπτό γιατί, δυστυχώς για τον ΟΦΗ, σε αυτήν την κατηγορία δεν παίζει μπάλα ούτε η φανέλα, ούτε η ιστορία και πολύ περισσότερο ούτε ο κόσμος.

Οι κινήσεις που θα γίνουν πρέπει να είναι τόσο αποδεκτές “ποδοσφαιρικά” με παίκτες που θα είναι μια κατηγορία πάνω από τους υπόλοιπους. Που θα δώσουν ποιότητα και φαντασία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αλλά και παράλληλα θα είναι σε θέση να πάρουν, αγωνιστικά, την ομάδα στις πλάτες τους. Η αγορά είναι γεμάτη από τέτοιους παίκτες, είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και το μόνο που μένει είναι το τι θέλει να κάνει ο ΟΦΗ και πως να χειριστεί τέτοιου είδους υποθέσεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 4 =