Η χιονοστιβάδα και η θύελλα που έρχεται…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την δεύτερη αγωνιστική που δεν κέρδισε ο ΟΦΗ και το κακόγουστο αστείο του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Σαν χιονοστιβάδα που πέφτει το χιόνι και παρασύρει όλους τους ανήμπορους ορειβάτες φαντάζει το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα και όλοι περιμένουμε να δούμε που θα τελειώσει το κακόγουστο αστείο της φετινής χρονιάς. Μια χιονοστιβάδα που δυστυχώς είχε αρχίσει την εκκίνηση της, αρκετές εβδομάδες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος και για λόγους που έχουμε αναλύσει ξανά και ξανά και να τα λέμε πάλι, δεν οδηγεί πουθενά.

Πολύ φοβάμαι ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η εικόνα, από πλευράς αποτελεσμάτων, η χιονοστιβάδα θα συνεχιστεί και θα πέφτει με πολύ μεγαλύτερη ορμή που έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει με κατάρρευση ολόκληρο το φετινό οικοδόμημα του ΟΦΗ. Γιατί, για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί, ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται μόνο 5 αλλά 11 βαθμούς μακρυά από την κορυφή αφού υπάρχει και ο βραχνάς του -6.

Εν όψει του αγώνα με την Κηφισιά και της αλλαγής του προπονητή, καλό είναι στον ΟΦΗ να τρέξουν το τελευταίο θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί διαφορετικά ο ΟΦΗ θα μπει σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό. Και τότε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Το θέμα του προπονητή θα πρέπει να τελειώσει άμεσα, και όταν μιλάμε άμεσα, εννοούμε μέσα στα επόμενα 2-3 24ωρα ώστε ο νέος τεχνικός ηγέτης του ΟΦΗ να μπορέσει να δουλέψει με αυτούς τους παίκτες και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι της Κυριακής. Κάθε μέρα που θα περνάει, ακόμα μεγαλύτερα βαρίδια θα μπαίνουν σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Na vre8ei proponhths na gemisoume to ghpedo thn kuriakh na paroume psuxologia oso einai nwris swzetai h katastash..

  2. Αυτοί που έχουν την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα για να ανέβει χρειάζεται χρήματα και ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Αν μπορούν να τα κάνουν αυτά έχει καλώς και θα τους ευχαριστήσουμε γι αυτό. Αν πάλι δεν μπορούν ας μας το πουν και να πάνε στο καλό, η ομάδα μπορεί να διαλύσει από μόνη της, δεν χρειάζεται να έχει επιχειρηματίες στο τιμόνι για να το κάνει.

  3. Με την αγωνιστική εικόνα που εχει η ομαδα,επειδη ημουν χθες στο γηπεδο,θεωρώ αδύνατο να καλυφθούν οι 11 βαθμοί!Πολυ φοβαμαι οτι παμε για του χρονου και ας ειναι μόλις η 2η αγωνιστική!Αυτος δεν ηταν ο οφη,ηταν κάποιοι που απλα φόραγαν φανέλες με σήμα του οφη!

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ…. CALCETO 8X8 ME ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. Ο ΟΦΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΙΝΗ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ(ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΜΕ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΛΠ), Ο ΟΦΗ ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ CALCETO ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΟΡΤΑΡΙ! ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”, ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ “ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΗΛΑΔΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 2 =