Φέρτε πίσω τα κλεμμένα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την υπόθεση του -6 που είναι και η μοναδική ευκαιρία του ΟΦΗ για να μην χάσει την χρονιά.

Εν αντιθέσει με όσα έβγαιναν προς τα έξω το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φαίνεται ότι ο ΟΦΗ συντονισμένα κυνηγάει την υπόθεση του -6 που στην παρούσα χρονική στιγμή αποδεικνύεται η μοναδική ελπίδα του συλλόγου για να μην χαθεί η χρονιά. Οι χθεσινές ανακοινώσεις και η γνωστοποίηση των ενεργειών για την παρουσία των Χρυσόγονου και Βγόντζα, σε συνδυασμό με την παρουσία του έμπειρου νομικού Μανώλη Φωτάκη δείχνουν ότι στον ΟΦΗ κινούνται συντεταγμένα για να γυρίσουν πίσω οι κλεμμένοι βαθμοί.

Η απόφαση της υπόθεσης του -6 είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος όπου ο ΟΦΗ συντεταγμένα και οργανωμένα θα ψάξει να βρει το δίκιο του – που αποδεδειγμένα το έχει. Μπορεί ο Κοντονής την προηγούμενη εβδομάδα να εμφανίστηκε ως Πόντιος Πιλάτος και η αλήθεια είναι πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα όμως στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ είναι να πιέσει την ΕΠΟ να αναγνωρίσει το δίκιο του και να εκτεθεί για αυτήν την κρυφή διάταξη που πέρασε.

Και για να ευθυμήσουμε λίγο ακούστε και ένα τραγουδάκι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. αφηστε λεω εγω τις βλακειες και παιξτε λιγο μπαλα και σαν ΟΦΗ επρεπε και -10 να ειχαμε να βγαιναμε πρωτοι αλλα με γκουμα και φραγκουλακη(πιο ατομιστη παιχτη δεν εχω ξαναδει) δεν παμε πουθενα!
    η χρονια εχει χαθει γιατι ετσι οπως ειναι η ομαδα δεν φαινεται οτι μπορει να αρχισει να κανει σερι νικες.

    1. Συμφωνώ μαζί σου φίλε, αλλά βλακείες δεν είναι το -6. ΟΦΗ είμαστε όλοι και θέλουμε να ανέβει φέτος. Εφόσον λοιπόν, όπως πολύ σωστά λες ότι η ομάδα δε φαίνεται να μπορεί να κάνει σερί νίκες, επιβάλλεται η πίεση να πάρουμε πίσω τους βαθμούς που αδίκως μας έχουν πάρει. Δεν ξέρω πάντως το λόγο που οι παίκτες δεν έχουν πάθος. Είναι άλλο το να μην παίζουν μπάλα ενώ προσπαθούν, άλλο το να μην έχουν πάθος μέσα στο παιχνίδι. Πολύ απογοητευτικό.

  2. Αν ο ΟΦΗ έκανε το αυτονόητο και κέρδιζε τους αγώνες, δεν θα κάναμε συζήτηση να μας δώσουν πίσω τα κλεμμένα. Λογικά η χρονιά χάθηκε, το ζητούμενο παραμένει εδώ και χρόνια το ίδιο: Να βρεθεί ένας άνθρωπος να επενδύσει χρήμα. Αν δεν βρεθεί, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να βολοδέρνει στις αλάνες για πολλά χρόνια ακόμη. Αμφιβάλει κανένας?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − seventeen =