Την άλλη Κυριακή δείξτε ότι είστε ΟΦΗ για ΠΡΩΤΗ φορά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει για την “μια από τα ίδια” που σέρβιρε ο ΟΦΗ και για το ματς που καλείται να δείξει ποιος είναι, πιθανόν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Έστω μετά κόπων και βασάνων ήρθε αυτή η νίκη. Γιατί επί της ουσίας, ο ΟΦΗ κατάφερε να μετατρέψει σε θρίλερ ακόμα ένα παιχνίδι από αυτά που έχει δώσει φέτος στο πρωτάθλημα. Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε αγχωμένος, πιεσμένος αλλά και ανούσιος με αποτέλεσμα να χρειαστεί σχεδόν 75 λεπτά για να σκοράρει. Και δυστυχώς αμφιβάλω αν θα είχε έρθει η νίκη σε περίπτωση που δεν ερχόταν το πρώτο πέναλτι.

Ναι, το αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει άγχος, πίεση και το αίσθημα “must win” για το τρίποντο όμως αυτό δεν συνιστά δικαιολογία για μια ομάδα που μπήκε στο πρωτάθλημα με το πρέπει του πρωταθλητισμού από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της. Και μιλάμε για μια ομάδα με εμπειρία και παίκτες που έχουν παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ. Όχι τίποτα άγουρα πιτσιρίκια που δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο ποτέ ξανά.

Για το παιχνίδι δεν θα πω και πολλά πράγματα, ο κόσμος είδε και άκουσε τι συνέβη και όταν υπάρχουν αποδοκιμασίες στο 30′ τα λόγια είναι περιττά. Αυτό όμως που εγώ θέλω να πω είναι ότι πλέον τα ψέμματα τελείωσαν.

Έστω για πρώτη φορά μετά από 11 αγωνιστικές, ας δείξει ο ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας (για όσους παρακολουθούν το πρωτάθλημα λένε πως είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου) ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Γιατί ο Γκουλής μπορεί το απόγευμα της Κυριακής να αποποιήθηκε την ταμπέλα του μεγάλου τελικού ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Τι εννοούμε; Ότι με την υπόθεση του -6 να εκκρεμεί, η διαφορά των έξι βαθμών που έχει ο ΟΦΗ από την κορυφή δεν είναι και απαγορευτική για να ισχυρίζεται κάποιος ότι δεν μπορεί να καλυφθεί κατά την διάρκεια της χρονιάς. Κατά συνέπεια, την Κυριακή ο ΟΦΗ πάει στην Ραφήνα με στόχο να αντιμετωπίσει μια ομάδα που χωρίς το μεγάλο μπάτζετ έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και ήδη βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Αφού λοιπόν οι παίκτες του ΟΦΗ ψάχνουν μια αφορμή για να αποκαταστήσουν την χαμένη τους αίγλη, μπορούν να το κάνουν την ερχόμενη Κυριακή. Ιδού το ματς που θα τους κάνει να δείξουν για ΠΡΩΤΗ φορά την φετινή σαιζόν το τι αξίζουν και το τι μπορούν να κάνουν. Εάν πάνε με το μαχαίρι στα δόντια και αντιληφθούν ποια φανέλα φορούν τότε ο ΟΦΗ θα κάνει ότι πρέπει για να κερδίσει. Και θα αποκαταστήσει (εν μέρει) την σχέση του με τον κόσμο και θα δείξει ότι δεν έχει παραδοθεί ακόμα όπως πιστεύουν οι εχθροί του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 3 =