Ο άνθρωπος που θα αλλάξει τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την πρόσληψη Νιόπλια, για τα λάθη που διορθώνονται και για τις προπονητικές του ικανότητες που δεν αμφισβητούνται.

Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν. Κατά συνέπεια, οι μεγάλες ομάδες κρίνονται πολύ πιο αυστηρά από οποιοδήποτε “χωριό” ή “μαγαζάκι” που ανοίγει για καμία 10ετία και μετά εξαφανίζεται. Ο κόσμος έχει και θα έχει απαιτήσεις πάντοτε. Αυτό είναι δεδομένο και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Άλλωστε, αυτό είναι που ξεχωρίζει τις μεγάλες από τις μικρομεσαίες ομάδες.

Όλο αυτό το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια για την σχέση του Νίκου Νιόπλια με τον ΟΦΗ είναι κλίμα που δεν έχει βοηθήσει κανέναν. Ο κόσμος κρίνει – και ιδιαίτερα αυστηρά – ενίοτε δίκαια και άλλες φορές άδικα. Άλλες φορές του δόθηκαν δικαιώματα και άλλες φορές όχι. Για παράδειγμα, όσα ειπώθηκαν το 2010 ήταν πέρα ως πέρα άδικα. Τότε είχε καλλιεργηθεί ένα κλίμα ότι στο Νιόπλια έγινε πρόταση, εκείνος είπε όχι και λίγες ημέρες μετά πήγε στον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν έγινε ποτέ και έχει καταγραφεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Ο ΟΦΗ δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση στο Νιόπλια όμως οι εντυπώσεις έμειναν. Το προηγούμενο καλοκαίρι ακούστηκαν αρκετά που πήραν πολύ  μεγαλύτερη έκταση με τις περίφημες δηλώσεις του στο ΦΩΣ. Όμως, επί της ουσίας ο Νιόπλιας δεν είπε τίποτα παραπάνω, παρότι τις καυτηρίασα τότε, από την πραγματικότητα.

Γιατί ο Νίκος Νιόπλιας είναι αυτό που προτάσσει. Ένας επαγγελματίας προπονητής με όλη την σημασία της λέξης. Αν ήθελε κάτι διαφορετικό, θα μπορούσε να παραμείνει στον Ατρόμητο το προηγούμενο καλοκαίρι, να παίρνει τα ωραία του ευρώ από τον Σπανό και να οδηγεί τους Περιστεριώτες στα πλέι – οφ του εκάστοτε πρωταθλήματος. Δεν το έκανε γιατί πολύ απλά δεν του άρεσαν οι συνθήκες που επικρατούσαν στον Ατρόμητο. Δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο, αυτόν της παραμονής στον Ατρόμητο αλλά πήρε το καπελάκι του και έφυγε.

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να γίνονται αναφορές προς το πρόσωπο του Νιόπλια, όλοι είχαν να λένε για έναν άνθρωπο που ξυπνούσε και κοιμόταν με μοναδικό γνώμονα την δουλειά του. Και αυτό είναι κάτι που το κέρδισε με την πάροδο του χρόνου. Δεν του το χάρισε κανένας αυτό το δικαίωμα, το αντίθετο συνέβη.

Αυτήν την στιγμή, αλλά και όσες φορές έπαιξε το όνομα του, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τον ΟΦΗ. Και δεν μιλάμε μόνο προπονητικά αλλά σε όλα τα επίπεδα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι δεδομένο πως ο Νιόπλιας θα αλλάξει το επίπεδο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την λειτουργία του, τη νοοτροπία του και τον τρόπο που ο ΟΦΗ θα συμπεριφέρεται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ήταν γεγονός πως από τον ΟΦΗ έλειπε η ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Από την επιλογή Σεροπιάν, μέχρι την επιλογή Γκουλή ο ΟΦΗ έπασχε από οργάνωση που την αποκτά τώρα έχοντας στο τιμόνι του έναν άνθρωπο που είναι λάτρης της οργάνωσης και της αναδόμησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προσωπικά με καλύπτει και με το παραπάνω το γεγονός ότι ο Νιόπλιας έρχεται σε μια πολύ κακή περίοδο του ΟΦΗ. Η ομάδα βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου όλα έχουν πάει στραβά: Μέσα στο γήπεδο δεν πείθει, η ψυχολογία όλων βρίσκεται στο ναδίρ και επιπλέον είναι βρίσκεται 11 βαθμούς μακρυά από την κορυφή. Με καλύπτει το γεγονός ότι ο Νιόπλιας έρχεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΟΦΗ όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Εάν στον ΟΦΗ προχώρησαν στην πρόσληψη του έχοντας ως μοναδικό στόχο την πλήρη αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η Διοίκούσα Επιτροπή έκανε την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει. Παίρνει έναν προπονητή από το “πάνω ράφι” που μόνο επειδή είναι ο ΟΦΗ, ήρθε. Για τον ΟΦΗ της Γ Εθνικής, και όχι εκείνον της Σούπερ Λιγκ, η παρουσία του αποτελεί πολυτέλεια για τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

17 σχόλια

  1. Προσωπικά πιστεύω οντως οτι ειναι η καλύτερη επιλογή !!αν αφήσουμε στο περιθώριο τα κουφά οπαδικά μας κολλήματα όλοι ξέρουμε οτι αν στηριχτεί για τα επόμενα χρόνια και απο την διοίκηση και απο τον κόσμο θα μπορέσει να κανει έργο!!ο λόγος που ήρθε τωρα ειναι οτι η ομάδα μας εχει ανθρώπους πια που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι,όλες οι αβεβαιότητες του παρελθόντος δεν υπάρχουν και σίγουρα θέλει να δουλέψει με μια ομάδα για πολλά χρόνο !!Ας βάλουμε λοιπόν την λογικά να δουλέψει και ας αφήσουμε ολα αυτα τα παράξενα στο πλάι ,γιατι έχουμε πια καταλάβει που μας έφεραν!!!Υπομομη επιμονή και εμπιστοσύνη χρειάζεται πιστεύω …

  2. Επιτέλους μια σωστή κίνηση από τη διοίκηση! Πήραμε προπονητή από το πάνω ράφι. Ο Νιόπλιας θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων και επιτέλους θα υπάρχει φως στο τούνελ. Όσο για τους υπερομιλήτες που παριστάνουν τους δύσκολους ας ηρεμήσουν και αν δεν τους αρέσει, υπάρχει και το ξυδάκι.

  3. Δεν θεωρω τον Νιοπλια καλυτερη επιλογη για την ομαδα μας . Εφυγε αποτυχημενος απο Ατρομητο και στον Παναθηναικο ειχαν πρωταγωνιστικο ρολο προεδροι και παρατρεχαμενοι , σε καμία περιπτωση ο Νιοπλιας. Δεν εχει βαλει σφραγιδα του πουθενα ουτε εφτιαξε καμια ομαδα με ταυτοτητα και να παιζει μπαλα . Παντα παει στα σιγουρα , ουτε στον παγκο καθεται την κυριακη !?! Δεν εχει να χάσει τιποτα και φιλόδοξη να γινει ηρωας … μακαρι να γινει !! Δεν τον βλεπω να αλλαζει κατι , Πολύ λάδι αλλά από τηγανίτα τίποτα !!!!!!!!!!!

    1. Να μεταδωσει έστω το 5% της αγάπης που εχει για την μπαλα, τοτε ο ΟΦΗ απο τώρα είναι στην Α’ εθνική. Επίσης καλό είναι να μην περιμενουμε στην γωνία για την πρωτη στραβη…..

  4. Συμφωνώ με τους προλαλισαντες. Παρόλο που με έχουν πικρανει κάποια πράγματα που έχει πει ο Νιομπλιας παλαιότερα, πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλος για την ομάδα αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι σιδεροκεφαλος.

  5. ΠΑΙΔΙΑ….. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΟΥ ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ! ΕΞΑΛΛΟΥ “ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ”. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Ο ΚΟΚΟΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΙΔΩΜΕΝ!!!

  6. Αποτυχημενος?! Αν ειναι δυνατον ρε φιλε Manos…. Νταμπλ πηρε στον Παναθηναικο, παλιοτερα εφτιαξε την εθνικη U19 και πηγε τελικο ευρωπαικου. Με τον Ατρομητο ευκολα στα play-off…. και 10 χρονια συμβολαιο να του κανουν δε με χαλαει…. τον πιστευω πολλα χρονια σαν προπονητη και μακαρι να αποδειχθει ο νεος Γκεραρντ!

  7. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΤΟ. ΜΑΝΟ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΑΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ! ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΤΟ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΣΟ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

  8. η σημαια επεστρεψε στον ιστο της!!!μονο εμεις που ζησαμε απο τις εξεδρες του γεντι κουλε{χωρις καθισματα και σκεπαστρα}το μεγαλειο αυτου του παιχταρα καταλαβαινουμε τι εστι νικος νομπλιας για τον οφη.τι θα μπορουσε να κανει και που θα μπορουσε να ειχε παει αυτος ο παιχταρας κι ομως εμεινε εδω και βοηθησε την ομαδα αυτη να ξεφυγει απο τα στενα ορια του νησιου και να μεγαλουργησει!!!!ηταν το α και το ω,ο ιθυνων νους του οφη!η μπαλα που ηξερε αυτος ο παιχτης ηταν το κατι αλλο!τα αλλα για το τι ειπε πριν 1χρονο τι του ειπαν τι πως και γιατι τα ακουω βερεσε!!!!εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος γνωριζει το ποδοσφαιρο.ξερει μπαλα,αγαπαει τη δουλεια του και το κυριοτερο ειχε μεντορα του τον γκεραντ!!ηταν παιδι του!!και οχι τοσο για τα τεχνικα θεματα και τις γνωσεις, οσο το πως φτιαχνεις,οργανωνεις,μια ομαδα!!πως δουλευεις με ταλεντα πως τα βρισκεις και τα καθιερωνεις!οι ομαδες που δουλεψε πριν δεν ειχαν αυτη την ιδιεταιροτητα που εχει ο οφη!δεν χτιζοταν, ηταν ετοιμες και χωρις στοχους.εδω πιστευω πως του δινεται η ευκαιρια να δημιουργησει.να δουλεψει.να φτιαξει μια ομαδα με τη δικη του σφραγιδα!ο νικος ξερει μπαλα και γνωριζει το συγχρονο ποδοσφαιρο αυτο ειναι το πιο σημαντικο.πιστευω πως δεν εχει σχεση με τους τσουρουκαδες τους προηγουμενους, και επιτελους θα δουμε την ομαδα να παιζει και λιγο μπαλιτσα και οχι γιωμες και μπαμ μπουμ!τωρα θελει υπομονη και στηριξη.επιτελους μια πανεξυπνη κινηση,ετσι τουλαχιστον δειχνει,που ισως θα επρεπε να χε γινει απο περσι.τωρα θα μαστε σε αλλη τελειως φαση.ας ελπισουμε πως η διοικηση θα τον βοηθησει οπως μπορει και πρεπει και δε θα πεσουν παλι τα λαμογια γυρω γυρω να τον φανε.δεν ξερω τι θα προλαβει να κανει φετος αλλα για μενα ηταν απο τις καλυτερες επιλογες!μπραβο!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥΣ..!!!!!!

  9. Y.Γ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!!ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 10ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!ΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΥΟ ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!!ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ Ε?

  10. Τώρα τουλαχιστον μπορουμε να πουμε οτι εχουμε προπονητη .. Δεν με χαλαει ο Νιοπλιας , ειναι καλη επιλογη για ομαδα . Ελπίζω να δούμε καλύτερες μέρες απο δω και περα . Δεν υπαρχουν πια δικαιολογιες !! Προσωπικα ηθελα να ερθει ο Βελιτς , ακουγονται τα καλυτερα για την δουλεια του , είναι επιβλητικη προσωπικοτητα , επίσης πρωην μεγαλος παικτης της ομαδας , με ιδιαίτερη εμφαση να φτιαχνει ομαδες .Φανηκε αλλωστε ποσο εκπληκτικα προετοιμαζε τον εργοτελη , ποσους ταλαντούχους παικτες εβγαλε και ποσο ωραια μπαλα επαιζαν ! Είμαι βέβαιος οτι ηταν καλυτερη επιλογη αλλα και με Νιοπλια βλεπω το μελλον αισιοδοξα !! σιδεροκεφαλος

  11. Ό,τι καλύτερο για την ομάδα ο Κοκος αρκεί να του δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος και να μην αρχίσουν οι προπονητές της εξέδρας με την πρώτη στραβή να φωνάζουν και να βρίζουν. Ο Νομπλιας έχει όραμα για το ποδόσφαιρο και του δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσει. Υπομονή υποστήριξη και μπορεί να έχουμε βρει το Γκέραρντ της νέας εποχής.

  12. Νίκο καλή δύναμη, κουράγιο, και ψηλά το κεφάλι όπως έπαιζες και παλιά.
    Πιστεύω να κάνεις μια ομάδα με νέα παιδιά από την Κρήτη και τη Μακεδονία, μια ομάδα με μυαλό, ταχύτητα, πειθαρχία και τσαμπουκά .

  13. Δοξα το ΘΕΟ επιτελους ενας προπονητης ΑΞΙΑΣ ξανα στην ΟΜΙΛΑΡΑ μας.

    Οτι και εαν εγινε στο παρελθον αφηστε το στην ακρη. Και εγω μπορει να τραγουδησα το περιβοητο συνθημα με την φορμα αλλα οπως ειπαν και παραπανω η σημαια επιστρεφει στον ιστο της!

    Να δειτε ποσος κοσμος θα ερθει ΞΑΝΑ στο γηπεδο εξαιτιας του ΝΙΚΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ!

    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ Γ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΑΜΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΓΕΡΑ.

  14. Ας αφήσουμε κατά μέρος τις εμπάθειες, τις μικροπρέπειες, τις κάθε είδους εξυπνάδες και κορόνες κι ας του ευχηθούμε όλοι μαζί να ‘ναι καλορίζικος, σιδεροκέφαλος, καλή δουλειά, καλή δύναμη, καλά κουράγια και πολλές πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη του κι αγαπημένη όλων μας Ομάδα, την ΟΜΙΛΑΡΑ!!!!!!!! Καλώς ήρθες ξανά, πίσω στα παλιά σου λημέρια Νίκο! Εμείς οι Ομιλίτες θα ‘μαστε δίπλα σου, κοντά σου να σε στηρίζουμε. Να ‘σαι σίγουρος γι’ αυτό!

  15. Μανώλη τώρα είναι το κατάλληλο timing για να πούμε τη λέξη που έχεις πει κατ’επανάληψη χωρίς να έχει αντίκρισμα!Σίγουρα όλοι οι φίλοι της ομάδας κατάλαβαν ότι αναφέρομαι στη λέξη RESTART!!!
    Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση για όλη τη προσπάθεια και τις κινήσεις που κάνει τελευταία ώστε η ομάδα να αλλάξει τελείως αγωνιστικό πρόσωπο στο 2ο γύρο και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο ,η οποία θα ρθει καταλαμβάνοντας τη 1η θέση,αν και έτσι όπως άρχισαν να αποχωρούν οι ομάδες από τη football league και η 2η θέση θα δίνει άνοδο!!
    Μένει τώρα στους φιλάθλους της ομαδας,όπως και σε εσάς τους δημοσιογράφους να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια και η ομάδα σιγά σιγά θα αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη και θα πάρει τη θέση που αξίζει στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας και όχι μόνο!!!!

  16. Οτι καλυτερο εχει γίνει στον ΟΦΗ τα τελευταία Χρονια!!!Θα πρεπει ολοι να το στηρίξουμε παντα καλοπροαίρετα και με πολυ υπομονή.Τα αποτελεσματα θα ειναι μόνο θετικά!!Προσοχη ομως να μη χάσουμε τον παράγοντα που τα χρηματοδοτεί……που ακούει στο ονομα Α.Καρατζης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + five =