Ο ΟΦΗ και τα “κοτόπουλα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule γράφει για όσα είδε στον Κρουσώνα, για όσα δεν είδε στη Νίκαια αλλά και για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Αυτήν την Κυριακή απέφυγα να ταξιδέψω στην Αθήνα για το παιχνίδι του ΟΦΗ και ο λόγος ειναι η σιγουριά που μου βγάζει αυτή η ομάδα. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της Νίκαιας θα πω ότι αυτή η σιγουριά μου επαληθεύτηκε. Ναι, μπορεί να μην ήρθε η νίκη αλά σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Κρουσωνα, εγώ θα συμφωνήσω με το Νιόπλια και δεν θα το δω αρνητικά. Και επειδή θα πουν πάλι το μακρύ τους και το κοντό τους εγώ το μόνο που θα πω ειναι ότι στατιστικά καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει 15 νίκες σε 15 παιχνίδια. Η μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ σε 12 αγωνιστικές μόνο κακή δεν ειναι και οποίος πει πως δεν ειναι ευχαριστημένος με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες τότε μάλλον δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και πρωταθλητισμό.

Επί της ουσίας ο ΟΦΗ κατάφερε να βγει στην πρώτη θέση, έστω και ισόβαθμος, μετά από 27 αγωνιστικές (!!) και έφερε το παιχνίδι – βαθμολογικά πλέον – στα δικά του μέτρα.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ δεν μπορώ να έχω άποψη αλλά για το αποτέλεσμα επιμένω πως δεν ήταν καθόλου κακό. Άλλωστε μην ξεχνάτε σε ποια έδρα έπαιζε ο ΟΦΗ και κόντρα σε ποιον αντίπαλο.

Πάμε τώρα και στον Κρουσωνα που ήμουν σίγουρος ότι ο Φωστήρας δεν θα κέρδιζε. Το γιατι σας το έχω αναλύσει από την επόμενη του αγώνα του ΟΦΗ με τον Φωστήρα και δεν αλλάζω άποψη. Ειναι μια μέτρια έως κακή ομάδα που μέσα στο γήπεδο δεν δείχνει ότι ειναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό ή που θα σε εντυπωσιάσει με τα χαρίσματα της οπως η Τρίγλια. Από  τον περασμένο Φλεβάρη είχα πει ότι δεν πρόκειται να κερδίσει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι και μέχρι τώρα με δικαιώνει 100% μετρώντας δυο ήττες και δυο ισοπαλίες.

Απλά το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να διακρίνει κάποιος ειναι ότι εχει μια τάση να… υπνωτίζει τον  αντίπαλο παίζοντας σαν το “κοτόπουλο” και με βαθιές μπαλιές να μεταφέρει το παιχνίδι της από την μια περιοχή στην άλλη ή να βγάζει φάσεις με τον θηριώδη Όγκμποε που πραγματικά ειναι παίκτης με πλούσιο ταλέντο.

Με τους δυο τους να ειναι πλέον ισόβαθμοι, ειναι προφανές ότι ο ΟΦΗ ειναι η ομάδα που εχει το ισχυρό πλεονέκτημα για να κόψει πρώτος το νήμα. Η διαφορά των δυο τους ειναι η μέρα με τη νύχτα και αυτό αποτυπώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

28 σχόλια

  1. Απλά χθες χάσαμε την ευκαιρία να πάμε αδιάφοροι στο τελευταίο παιχνίδι με το φωστήρα γιατί ο φωστήρας ούτε από την επισκοπή θα περάσει οπότε θα φτάναμε στην τελευταία αγωνίστική με τουλάχιστον 4 βαθμούς διαφορά αλλά δεν πειράζει ίσως είναι καλύτερα να ερθούν στο ηράκλειο και να τους πάρουμε παραμάζομα να κλείσουν και τα στόματα τους.

  2. Σαφώς και είναι στο χέρι του ΟΦΗ η άνοδος, σαφέστατα και θα ήταν πρακτικά αδύνατο να κάνει μόνο νίκες για ένα ολόκληρο γύρο. Αυτό που με αγχώνει είναι η δυσκοιλιότητα της ομάδας τελευταία απο την μέση και μπροστά που δεν δικαιολογείται από την ποιότητα των παιχτών σε σύγκριση πάντα με το επίπεδο της κατηγορίας. Αν ο Φωστήρας την τελευταία αγωνιστική βολεύεται με δυο αποτελέσματα είναι σίγουρο οτι θα χτίσει την Ακρόπολη μπροστά από το τέρμα του και οι παίχτες του θα πέφτουν κάτω από την ώρα που θα πατήσουν το πόδι τους στο λιμάνι και ανησυχώ για το πως θα αντιδράσει η δική μας η ομάδα που τα πόδια τους θα ζυγίζουν από ένα τόνο

  3. Την τελευταια αγωνιστικη ο Φωστηρας θα θελει μονο νικη γιατι ο ΟΦΗ θα ειναι μπροστα 2 η 3 βαθμους. Ενα μπραβο στον Κρουσωνα και στους παικτες και στον Πιτσο και στους φιλαθλους του. Αντρικια εμφανιση.

  4. ΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!ΠΑΡΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

  5. Η ομαδα δεν εχει ενα καλο επιθετικο περιοχης. Στα περισσοτερα παιχνιδια μας ξελασπωνει ο Περο ο οποιος βεβαια δεν ειναι φορ περιοχης και ειναι και πολυ ασταθης στην αποδοση του. Ο μονος που τελευταια κανει τη διαφορα ειναι ο Σαχι αλλα φετος θα παρει σιγουρα το οσκαρ γκαντεμιας! Επισης πολλα παιχνιδια αφαντος ο Χαντι.
    Εγω πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι να μη χασει αλλους βαθμους ο Φονεας μεχρι να ρθει εδω. Απο κει κα περα αν εχουμε τον Σαχι και τον Περο τελευταια αγωνιστικη φορμαρισμενους και υγιεις θα ανοιξουμε γρηγορα το σκορ και μετα θα φανε μια ωραια 4ρα!

  6. Απορώ με κάποιους παίκτες μας ρε Σαρρή!!! Πιομένοι ήταν χθες? Χαντί και πάλι κακός (μήπως πρέπει να κάτσει ενα ημίχρονο λίγο πάγκο και να παίξει Μπουρσέλης?)….Πέρο ανυπαρκτος (μήπως είναι ο ηγέτης μόνο των εντός έδρας?)….Φραγκουλάκης μέτριος (είναι πολύ αργό το παλικάρι για την μπάλα που θέλει να παίξει ο Νιομπλιας)….Για Γουόρντεν να μην μιλήσουμε…..Δηλάδη πρέπει κάθε αγωνιστική να είναι MVP του ΟΦΗ ο Κιάσσος ή/και ο Κώτσιος!!! Αυτό ξέρεις δεν ειναι πολύ τιμητικό…
    Και μη μου πεις ότι εβγαλα κακία με την πρώτη στραβή….η ομάδα τραβάει ζόρι 2-3 αγωνιστικές τώρα….μήπως το 3 στα 3 είναι λίγο ουτοπικό? Καλό ακούγεται στα αυτιά μας, ξέρεις…
    Περιμένω να δω το άρθρο σου για το MAN to MAN με τους παίκτες μας στο παιχνίδι αυτό…..

    Υ.Σ
    Ο Μαρτσάκης που ήταν χθες αλήθεια???

    1. Μιχαλη δεν ξερω αν ειδες το ματς … Εδινες πασα στο 1 μετρο και η μπαλα αναπηδουσε 2-3 φορες …

    2. Μιχάλη καλημέρα, πως να γράψω Man to Man όταν δεν έχω δει καθόλου το παιχνίδι; Το γράφω και στο άρθρο μου πως δεν είχα εικόνα για τον αγώνα της Νίκαιας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, θεωρώ πως είναι αυστηρή η κριτική σου προς μια ομάδα που σε 12 παιχνίδια έχει κάνει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

      1. Oκ έχεις δίκιο για το άρθρο ΜΑΝ-ΜΑΝ.
        Η κριτική είναι καλοπροαίρετη και οπωσδήποτε για να γίνει ο ΟΦΗ καλύτερος.
        Αυτά που έγραψα αφορούν μονάχα το συγκεκριμένο ματσ ….εδώ που φτάσαμε μετράει μόνο η νίκη και αν δεν την πάρεις κοιτάς παρακάτω ….
        επειδή και στο αρχικό σου άρθρο μίλησες για το 10-2, αν ο ΟΦΗ κάνει μία νίκη και 2 ισοπαλίες στα εναπομείναντα ματσ και το σερί είναι 11-4 …για μένα 11 νίκες και 4 ισοπαλίες ειναι οκ για πορεία β’ γύρου αλλά πιθανότατα δεν βγαίνεις 1ος….άρα looser….επομένως μην κοιτάμε το σερί γιατί απογειώνονται τα μυαλά μας και στο τέλος πίκρα…
        Λοιπόν να κοιτάξουν να κερδίσουν το επόμενο εντός έδρας σχετικά εύκολα (να βουλώσουν στόματα) και κάποιος να κάνει επιτέλους κουβέντα για τις εμμονές του Νίκου με τον να μην παίζει ο Μαρτσάκης…και τόσοι άλλοι…
        Στο δικό μου μυαλό μάλλον θα επιτύχουμε το στόχο μας ….ευκολα ή δύσκολα…αλλά ρε φίλε αν το κάνει ο διάβολος και δεν ανεβούμε θα έχω να λέω για 3 mega-χασούρες. Με αστέρα βάρης εντός το 1-1 με χαμένο πέναλτι…..το 0-0 με Ιάλυσο και το 1-1 με το καφενείο του Ιωνικού…και ας τον λέτε ομάδα δυνατή.
        Το ματσ χθες χάθηκε από το χωράφι και όχι την αντίπαλή ομάδα…
        Ευχαριστώ

  7. Στο τελευταιο ματς θα κριθουν ολα …. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα εκει θα παιχτει η ανοδος.

  8. “Και επειδή θα πουν πάλι το μακρύ τους και το κοντό τους εγώ το μόνο που θα πω ειναι ότι στατιστικά καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει 15 νίκες σε 15 παιχνίδια.”

    Δε θα πω το μακρύ μου και το κοντό μου, αλλά το μακρύ σου και το κοντό σου:

    Πολύ πρόσφατα έγραφες για απόλυτο και μετά για χτίσιμο νέου απόλυτου και ξαναπάλι πάμε για το απόλυτο.

    Μάλιστα, σε μια έκρηξη μετριοπάθειας και μυαλωμένης δημοσιογραφίας, έγραψες ότι μόνο ο ΟΦΗ κι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα μπορούνε να κάνουνε το… απόλυτο ως το τέλος.

    Σήμερα, λες αυτά που έπρεπε να λες από τότε.

    Καλό θα είναι να προλαμβάνεις πριν να εκτίθεσαι.

    Κι επειδή εκτός από εσένα -που πραγματικά πιστεύω ότι μπορείς πολύ καλύτερα γι’ αυτό και σου αφιερώνω χρόνο- με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η ομάδα, είναι κρίμα να δημιουργούνται αδύνατες προσδοκίες από opinion maker σαν και του λόγου σου, γιατί όταν -φυσιολογικά- η ομάδα δεν τις πιάσει, απογοητεύεται όλο το σύμπαν του ΟΦΗ.

    Λίγο πιο μυαλωμένα γραπτά, δε βλάπτουν.

    Φιλικά, γι’ αυτό και αιχμηρά.

    1. Καλημέρα. Ναι, από την αρχή είχα θέσει ως στόχο, δημοσιογραφικά πάντα, το απόλυτο γιατί πράττεις και ανάλογα με τον αντίπαλο σου. Όταν ο ΟΦΗ είναι στο -9, τότε ναι – μόνο με το απόλυτο μπορούσες να τον πλησιάσεις. Πλέον, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και βλέποντας την μείωση της διαφοράς είναι αναμενόμενο να έχω αυτό το σκεπτικό. Δεν είναι ούτε αλαζονεία, ούτε έπαρση, ούτε δημιουργούνται και προσδοκίες χωρίς λόγο.

      1. Μπερδεύτηκα πάλι. Νόμιζα πως τους στόχους τους βάζουν ο προπονητής και η διοίκηση…

        Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

  9. Ναι, δυσκολευεται λιγο η ομαδα, απο τη μεση κ κατω…

    ποσο χειροτερος απο τον Ποποβιτς ή κ τον Καλε,σε καποια ματς, θα ηταν ο Μαρτσακης:::;;

    εχει δειξει οτι μπορει να κανει πολλα μπροστα…

    μηπως καποιος πρεπει να μας απαντησει γιατι ειναι στη κερκιδα, μονιμως;;;

  10. Στο τελευταίο ματς ο Φωστήρας θα παίξει με 11 πίσω από τη σέντρα, με καθυστερήσεις, εκνευρισμούς, τσακωμούς κτλ κτλ, αλλά και καμιά αντεπίθεση μπας και βάλει κανένα γκολ να σε τελειώσει,το γνωστό παιχνίδι που κάνουν σ αυτές τις κατηγορίες. Αν δεν βάλουμε νωρίς γκολ για να βγουν από το καβούκι τους, αλοίμονό μας. Επίσης η διαιτησία θα παίξει το ρόλο της με το αν ανεχτεί ή όχι τα καραγκιοζιλίκια τους. Οι μαλ#$%ίες του καλοκαιριού θα παιχτούν σε μια ρώσικη ρουλέτα 90 λεπτών, ας ελπίσουμε να είναι θετικά για την ομάδα μας.

  11. Εγω νομίζω οτι η ομαδα μας πάει πολυ καλα και δεν πρέπει να γκρινιάζουμε….είμαστε με το ενα ποδι στη football league…ασ είμαστε λοιπον αισιοδοξει….

  12. Η ανοδος είναι 50-50 ούτε καν 51-49 … κυρίως γιατι όλα κρίνονται σε ενα παιχνίδι που όλα μπορει να συμβουν (“κακός” διαιτητής,τραυματισμοί, τυχερα γκολ κλπ) αλλα και γιατι δυστηχώς με κλειστεσ άμυνες και με νεύρα απο καθυστερήσεις , που είναι δεδομένο οτι και τα δύο θα υπάρχουν σε υπερτατο βαθμό ,μέχρι τώρα δεν έχουμε ανταποκριθεί πολυ καλά . Ελπίζω το γεμάτο γεντι κουλέ να δώσει το 0.5% και να νικήσουμε … (σε περιπτωση ισοβαθμίας στο τέλος υπαρχουν tie breakers ? και πιο μετραει πρώτα ? ή πάμε σε μπαραζ αμέσως )

  13. Νομίζω ότι χθές χάθηκε η ευκαιρία να κάνουμε τον φωστήρα να έρθει και να συνεισφέρει στο πάρτι της τελευταίας αγωνιστικής (φέρε τους με 1,2 βαθμούς πίσω να δεις πως θα εκτεθούν). Τώρα ετοιμαστείτε για σκληρό ροκ. Θα έρθουν να κάνουν αυτό που τόσο καλά ξέρουν να κάνουν όλη την χρονιά και τους έβγαλε ασπροπρόσωπους. Όπως είπε και κάποιος άλλος πριν,μόλις θα πατήσουν Κρήτη θα πέσουν κάτω. Και στο ξενοδοχείο τους ερποντας θα πάνε. Άσε που η ομάδα μας αποδεικνύετε δυσκοίλια σε τέτοια ματς. Και από την άλλη δεν μπορείς να πεις κάτι στους παίκτες του ΟΦΗ με την υπερπροσπάθεια που έχουν κάνει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Εύχομαι να δικαιωθεί η προσπάθεια τους γιατί τους ΑΞΊΖΕΙ!!!

  14. θεωρώ οτι ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ θα χάσει βαθμούς πριν έρθει στο γεντι κουλε, έχει ΕΠΙΣΚΟΠΗ εκτός και ΙΑΛΥΣΟ εντός! Και να μην χάσει όμως, εδώ θα κερδίσουμε σίγουρα!!!!!!

  15. τι συμβαινει παλι με τον Χανιωτη παικταρα ,τον Μαρτσακη,που μονιμα βρισκεται στην εξεδρα?
    θα χαθει τετοιος παικτης ?
    δηλαδη ο Χαντι και ο Πατηνιωτης ειναι καλυτεροι?

  16. Αλήθεια ποιός θα το περίμενε ότι την αγωνιστική που θα έπιανε η ομάδα κορυφή,καλύπτοντας τους -17 βαθμούς θα έβγαινε από τους φίλους της ομάδας τόση γκρίνια!!!
    Δεν το κρύβω και εμένα με στεναχώρησε και με τσάτισε το Χ και ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση, αλλά και αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο!
    Ο ΟΦΗ έχει πια ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την άνοδο, η ομάδα του φωστήρα έχει μείνει από δυνάμεις και το πιθανότερο όταν ρθει Ηράκλειο να μην τον βολεύει ούτε η ισοπαλία!
    Λίγη υπομονή και στις 15 Μάη όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, “καθαρή” και απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος!!!
    Η μεγάλη φιέστα βέβαια θα γίνει όταν η ομάδα γυρίσει εκεί που είναι η πραγματική της θέση, ελπίζοντας η επιστροφή της να συνδυαστεί με τη κάθαρση που επιχειρείται στο ποδόσφαιρο και την αποψίλωση όλου του σαθρού συστήματος που τόσα χρόνια λυμαίνει το χώρο του!!!

  17. Δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά γιατί θεωρείτε μερικοί σίγουρο ότι η άνοδος θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική. Είναι πολύ πιθανό ο ΟΦΗ να κάνει το απόλυτο και ο Φωστήρας να κάνει μία ήττα. Οπότε με 4 βαθμούς διαφορά θα είναι αδιάφορος ο αγώνας.

    1. Αυτή τη στιγμή οι 2 ομάδες είναι ισόβαθμες στους 59 βαθμούς. Οπότε στα 2 παιχνίδια που μεσολαβούν για ΟΦΗ (Ηλυσιακός εντός, Άλιμος εκτός) και Φωστήρα (Ιάλυσος εντός, Επισκοπή εκτός) για να φτάσει η διαφορά υπέρ του ΟΦΗ στους 4 βαθμούς θα πρέπει ο ΟΦΗ να κάνει το απόλυτο (λογικά θα τα καταφέρει) και ο Φωστήρας να μην κερδίσει κανένα από τα 2 παιχνίδια. Αν κάνει μια ήττα όπως λες, η διαφορά στο μεταξύ μας ματς θα είναι στους 3 βαθμούς που σημαίνει ότι σε περίπτωση που χάσουμε τελευταία αγωνιστική, θα υπάρξει ισοβαθμία και θα είμαστε από κάτω (στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει με 1-0).

      Κατά τη γνώμη μου, ο Φωστήρας θα κερδίσει το 1 από τα 2 παιχνίδια του και στο άλλο θα γκελάρει. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, εγώ δίνω περισσότερες πιθανότητες η γκέλα να γίνει με τον Ιάλυσο μιας και η Επισκοπή θα είναι αδιάφορη, ενώ δεν έχει και καλή ομάδα. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως ο Ιάλυσος δεν χτυπήσει το παιχνίδι με τον Φωστήρα, ως ”αντίποινα” για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Σε περίπτωση που ο Ιάλυσος πάει για αποτέλεσμα, τότε είμαι σχεδόν βέβαιος πως ο Φωστήρας δεν θα το πάρει το ματς.

      Ό,τι και να λέμε εμείς όμως, η ουσία είναι μια. Μπαίνεις στο γήπεδο, δείχνεις την ανωτερότητα που έχεις ως ομάδα, κάνεις το 3 στα 3, ανεβαίνεις κατηγορία και αφήνεις τους υπόλοιπους να ψάχνονται και να παραπονιούνται. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από τη μεριά μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο στα 2 εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να δείξουμε ποιός είναι το αφεντικό.

      1. Σωστό το σχόλιο σου περί διαφοράς, μάλλον θα έχουμε αμφίρροπη τελευταία αγωνιστική. Μάλλον γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Φωστήρας να γκελάρει και στα 2 παιχνίδια!

        Δεν θέλω να σκέφτομαι γκέλα του ΟΦΗ. Θα ήταν σίγουρα καταστροφή.

  18. δεν σχολιασε κανεις το παιδικο λαθος του πατινιωτη στο γκολ που φαγαμε που διωχνει την μπαλα προς το κενρο και οχι πλαγια…ο γιος μου που ειναι 7 τους το λενε καθε μερα στην προπονηση

    1. Δεν έχεις άδικο, έδωσε πάσα πάρε βάλε στον αντίπαλο παίχτη.

  19. Διαβαζω τα σχολια και διακρινω μια ανησυχια … Σκεφτειτε ομως οτι καλυφθηκε μια τεραστια διαφορα σε ποντους … Σκεφτειτε οτι αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειμαστε Ισοβαθμοι στην 1η θεση … Σκεφτειτε οτι εχουμε πιο ευκολο (στα χαρτια τουλαχιστον) προγραμμα απο το Φωστηρα … Και τελος σκεφτειτε οτι τη τελευταια αγωνιστικη ο ΟΦΗ με νικη σε γεματο Γεντι Κουλε φευγει απο αυτη τη κατηγορια …

    Νομιζω πια ειναι στο χερι μας … Θα μπορουσαν να πανε ακομα καλυτερα τα πραγματα και να ειμαστε πρωτοι απο πιο νωρις … Ομως πολυ πιο ευκολα θα μπορουσαν να ειχαν παει χειροτερα τα πραγματα και να μην ειχε ελπιδα η ομαδα για ανοδο… Γι’αυτο λοιπον ας πουμε ενα δοξα το Θεο γιατι ειμαστε σε πλεονεκτικη θεση …

    Σκεφτειτε οτι ο ΟΦΗ ακομα και αν ΧΑΣΕΙ το 1 ματς και κερδισει στο αλλο και κανει μονο 3 βαθμους – ενω παραλληλα ας παρουμε το ακραιο σεναριο ο Φωστηρας να κανει 2 νικες … – ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ γιατι με νικη 1-0 3-1 κτλπ ανεβαινει αυτος κατηγορια ….

    Γιατι νομιζετε οτι γκρινιαζει τοσο ο προεδρος του Φωστηρα ; Ξερει πολυ καλα οτι πλεον ειναι πολυ δυσκολο να ανεβει η ομαδα του.

    2 Σεναρια παιζουν φιλοι Ομιλητες … Η θα ερθει για Χ2 ο Φωστηρας στο Ηρακλειο … Η θα θελει μονο διπλο ….

    Και ας πουμε οτι ερχεται για Χ2 στο Ηρακλειο… Δεν αλλαζει κατι. Ο ΟΦΗ θα μπει για να ριξει 3-4 γκολ αναγκαστικα… Θα πρεπει να τα δωσει ολα . 1 ματς στην εδρα σου και ανεβηκες … Αν τρωει 3 μπαλακια απο το Κρουσωνα ο Φωστηρας.. τοτε μπορει να τα φαει και στο Γεντι Κουλε … ΑΝΕΤΑ.

  20. και μονο που ο φωστηρας που ξεκινησε με 15 παιχτες των 300 ευρω για να σωθει,αναγκασε τον οφη τον δεκεμβρη να κανει αλλες 10 μεταγραφες ειναι ηδη πρωταθλητης.και υποψιν οτι εδω και εξι παιχνιδια παιζει χωρις τα βασικα του χαφ χωρις να εχει σοβαρες εναλαχτικες λυσεις.δωροβινη.σταμο,λασκαρη.αλλωστε και ο οφη στα τελευταια 5-6 παιχνιδια αν δε κανω λαθος ολο με μισο μηδεν κερδιζει γιατι με τα λεφτα που εχει διαθεσει ο οφη με τα μισα ο φωστηρας θα ηταν πρωταθλητης προ πολλου.και τελος λιγο σεβασμος κυριε μανωλη γιατι στην ελλαδα 3 ομαδες εχουν προσωνυμιο και μια απο αυτες ειναι ο φονεας των γιγαντων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + 1 =