Χαρήκαμε που σας είδαμε, δεν θα σας ξαναδούμε ποτέ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule και λέει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα και αποχαιρετάει γειτονιές και κωμοπόλεις που δεν θα του λείψουν καθόλου.

Είπε μια μεγάλη κουβέντα ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Φωστήρα: “Δεν πρέπει να δειλιάζουμε όταν είναι να πούμε ευχαριστώ”. Μεγάλη κουβέντα αν το σκεφτείτε. Έτσι και εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα και τον πήραν μαζί τους διώχνοντας τον από αυτήν την κωλοκατηγορία. Ναι, κωλοκατηγορία είναι και να μείνει μακρυά από εμάς. Η χθεσινή, πλέον, άνοδος ναι μεν είναι μια δικαίωση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής που πέρυσι ανέλαβαν τις τύχες του ΟΦΗ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο αλλά και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν πρέπει να μπουν σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο για 15 ολόκληρα παιχνίδια γνωρίζοντας ότι όταν έφευγαν από τα σπίτια τους για να πάνε στο γήπεδο δεν υπήρχε γυρισμός αν η ομάδα δεν έπαιρνε τα τρίποντα. Και όμως κάνοντας μια κατάθεση ψυχής άνευ προηγούμενου, γιατί μην νομίζετε ότι όλα είναι παιχνιδάκι, κατάφεραν να κλείσουν τον δεύτερο γύρο με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες κάνοντας ένα τρομερό και φοβερό ντεμαράζ!

Θέλω να τους πω, προσωπικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που ο ΟΦΗ θα αγωνιζόταν για ακόμα μια χρονιά στην Γ’ Εθνική. Το μέλλον του θα ήταν αβέβαιο αφού η απογοήτευση και η στενοχώρια θα τα σκέπαζαν όλα. Και άντε μετά να έβρισκες τα ψυχικά αποθέματα ώστε να επέστρεφε ο κόσμος στο γήπεδο και να το βλέπαμε να βάζει 9.000 και να μένουν έξω άλλοι πολλοί.

Η ικανοποίηση που ένιωσαν όλα αυτά τα παιδιά, ήταν κάτι μοναδικό και το ευχαριστώ του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα ήταν αρκετό ώστε όλοι αυτοί να ξεφύγουν και να πανηγυρίσουν σαν μικρά παιδιά.

Πόσο απίστευτο συναίσθημα νιώθει κάποιος (τυχερός) σαν και εμένα όταν βλέπει τον Κώτσιο ή τον Κιάσσο να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά όταν πίσω τους έχουν μια τεράστια καριέρα έχοντας ζήσει πολλές μεγαλύτερες στιγμές.

Η χθεσινή Κυριακή είναι και το φινάλε μιας περιοδείας του ΟΦΗ στα χωριά και τις κωμοπόλεις της Κρήτης και Αττικής, Πειραιά όπου μαζεύονταν όλοι για να τον δουν, να τον θαυμάσουν και να τον λοιδορήσουν από κοντά. Χάρη δεν τους έκανε βέβαια, αλλά αυτός την δουλειά του την έκανε.

Όμως την προσπάθεια του την κατέβαλλε τίμια και με μεγάλο κόπο. Και κανένας δεν του χαρίστηκε, σε κανένα παιχνίδι. Όλοι τον έπαιζαν στα ίσια γιατί γνώριζαν ότι αυτός ήταν το μεγάλο όνομα και κοντά του θα έπαιρναν και εκείνοι το ανάλογο μερίδιο προβολής.

Για αυτό λοιπόν, οι περισσότερες ομάδες που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ θα κάθονται να κλαίνε από εδώ και στο εξής. Σου λένε “που θα ξαναβρούμε ΟΦΗ να κόβουμε 1000 εισιτήρια αντί για 100 και 200”.

Δεν θα μου λείψετε πάντως, αλήθεια σας λέω.

Το τέλος της Γ’ Εθνικής μας βάζει σε ένα άλλο μονοπάτι όμως και αύριο (μάλλον σήμερα) μέρα είναι οπότε θα τα ξαναπούμε και πάλι…

Φιλάκια και τα λέμε σε 100 χρόνια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. ΟΜΙΛΑΡΑ ΟΛΕ ΟΛΕ

    Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ μας πέρασε από τον έλεγχο το βιβλιάριο με τις παρουσίες και κατά την μέτρηση δεν έλειπαν και πολλά να δούνε σαν καλός μαθητής και βαθμό από εξετάσεις Πανεπιστημίου .
    Γέλια χαρές πανηγηρισμούς ο κόσμος σε παραλήρημα τέλος , άκουσα ότι οι διοικούντες έχουν αποφασίσει και το πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μας την επόμενη χρονιά θα είναι έτοιμος και οργανωμένος, από μιά διοίκηση που της αξίζουν χίλια μπράβο γιατί έβαλαν Μπαίτι όπως λέμε στην ΚΡΉΤΗ φίλαθλοι αγνοί και αυτοί και έβαλαν και το χέρι στην τσέπη σε καιρούς χαλεπούς να μην ξεχνιόμαστε .
    Αυτό ήταν πάει παιδιά πέρασε ένα κακό όνειρο που το περάσαμε όλοι, και πιο πολύ ο προπονητής ,οι παίκτες και οι αγνοί φίλαθλοι οι ομιλήτες ενα μπράβο σε όλους και καλό καλοκαίρι .

  2. Πολλά μπράβο στα παιδιά τον προπονητή κ τον κόσμο,δυστυχώς κανένα σε σένα,η όμαδα ανέβηκε αλλά εσυ πρέπει να παραμείνεις Γ’ εθνικής δημοσιογράφος,δεν αξίζει στον ”οργανισμό” Ο.Φ.Η. (μια κουβέντα που αντέγραψες κ την πιπιλίζεις συνέχεια) ρεπόρτερ με το μυαλό κ το σκεπτικό το δικό σου,ελπίζω στη νέα προσπάθεια της ομάδας να πλαισιωθεί στο ρεπορτάζ της,κ με νέους δημοσιογράφους (αν υπάρχουν) που να πρεσβέυουν το ήθος της διοίκησης-προπονητή-παικτών-φιλάθλων(στην μεγάλη τους πλειοψηφία).

    1. Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και δόξα το Θεό υπάρχουν αρκετοί νέοι και άξιοι συνάδελφοι οπότε μπορεις να τους διαβάζεις. Αλλά αφού με δεν σου αρέσει το “δικό μου σκεπτικό” γιατί συνεχίζεις να με διαβάζεις;

      1. Σε διάβασα κ σου είπα την άποψη μου για την στάση σου επι Πουλινάκη (έπεσε η ομάδα κ έκανες τον μοσκιό για δικούς σου λόγους)κ την φετινή χρονιά που δημιουργούσες ίντριγκες απο το πουθενά με πουθενάδες κ προκαλώντας αντιπάλους(μέχρι κ σε ανακοίνωση βγήκε το όνομα σου,τρομάρα σου).Μην ξεχνάς ότι ο Ο.Φ.Η. δέν έχει την δημοσιογραφική ενημέρωση που αξίζει σε τόσο κόσμο,μετρημένα είναι,όλα τα διαβάζουμε,μην έχεις αυταπάτες οτι μπορεί να ιντριγκάρεις κάποιον.Δυστυχώς..

        1. Ευτυχώς για εμένα και δυστυχώς για εσένα, είμαι πολύ μετρημένος για να τρέφω αυταπάτες για τον εαυτό μου και για την δουλειά που παράγω. Ούτε ίντριγκες έχω σκοπό να δημιουργήσω προς τρίτους. Γράφω την άποψη μου, ΠΆΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ, και πέραν όλων των άλλων όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες. Τόσο οι θετικές, όσο και οι αρνητικές. Όσο για το αν έκανα “μόκο” ή όχι, το γνωρίζω εγώ. Τέλος, αφού έχεις τέτοιο πρόβλημα μαζί μου, μπορείς απλά να μην με διαβάζεις. Αφού δεν σου αρέσουν όλα όσα γράφω, εσύ γιατί επιμένεις να με διαβάζεις; Εγώ όταν δεν μου αρέσει κάτι, απλά το κόβω και πάω παραπέρα. Περαστικά σου λοιπόν, αφού σου έχει γίνει εμμονή το σάιτ. Αλλιώς, μπορείς να επισκέπτεσαι άλλες ιστοσελίδες για να ενημερώνεσαι αντικειμενικά και χωρίς ίντριγκες που μάλλον σου αρέσουν για να τις αναφέρεις στο σχόλιο σου.

    2. Πες τα !!!

  3. Πες τα χρυσοστομε!!!

  4. ΣΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΑΡΑ!!!!!!!!!Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟ….ΠΑΛΕΨΑΜΕ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΟΜΠΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

  5. Μάνο,
    Εμμονή μόνο για την ομάδα,τα περαστικά σου δεν τα δέχομαι για τον λόγο ότι ελπίζω να μη μου φύγει ποτέ.
    Ο γραπτός λόγος έχει πάντα διφορούμενες έννοιες,δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα,αυτοαναιρείσαι απο τις απαντήσεις σου κ δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα,ειλικρινά δεν ήξερα ότι το site είναι ιδιοκτησία σου,σου ομολογώ οτι θα ξαναμπώ στον κόπο να ”μπω” για να δω τα νέα της Ομάδας,όπως επίσης ότι δεν θα κοιτάξω ξανά την ”αρθρογραφία” σου για να μην έχεις την παραμικρή ενόχληση απο ”ανώνυμους” προβοκάτορες.

    1. Φίλε μου το σάιτ δεν είναι ιδιοκτησία μου και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο θίγεις αυτό το θέμα αλλά τέλος πάντων. Και επειδή μου φάνηκε ότι θίχτηκες, απάντησα ότι όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Τόσο οι θετικές, όσο (πολύ περισσότερο εκείνες) και οι αρνητικές. Δεν σε θεωρώ προβοκάτορα σε καμία περίπτωση. Νιώθω όμως και εγώ θιγμένος γιατί μου επιρρίπτεις ευθύνες για πράγματα που με προσβάλουν προσωπικά και για τα οποία ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τα διεκδικήσω. Συμφωνώ ότι μέσω ανταλλαγής σχολίων δεν μπορεί να γίνει διάλογος όμως το να προσβάλεις έναν δημοσιογράφο που, πιστεύω δηλαδή, ότι κάνω τίμια την δουλειά μου και ποτέ κακοπροαίτερα θεωρώ ότι είναι ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη – ειδικά όταν με τον χαρακτήρα μου δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωματα. Ασφαλώς και δεν θέλω να είμαι αρεστός σε όλο τον κόσμο, ούτε περιμένω να συμφωνούν όλοι μαζί μου. Αλλά από αυτό το σχόλιο μέχρι το να γράφεις σε μέσες άκρες “δεν αξίζει να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ” θεωρώ ότι είναι κάτι προσβλητικό και υποτιμητικό για τον χαρακτήρα μου και την δουλειά μου.

  6. “φιλακια κ τα λεμε σε 100 χρονια”;; ειναι αυτο σχολιο τωρα σοβαρου δημοσιογραφου;;
    Γιατι τετοιο μισος κ ειρωνια ρε Μανωλη;; γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα ξαναπεσουμε καποια στιγμη;
    Συμφωνω με τον φιλο απο πανω, εισαι λιγος για τον ΟΦΗ μας..
    Εριστικος, επιθετικος που δημιουργεις εχθρα κ κλιμα εκει που δεν χρειαζεται.
    Για ποιο λογο να ασχοληθεις με τον νεοφωτιστο Ιαλυσο κ να τους προκαλεσεις; τι εισαι; κοπελι 10 χρονων;
    Να ευχαριστησουμε τους παικτες(παρολο που μας ντροπιασαν στον πρωτο γυρο) αν κ εκαναν το αυτονοητο, οπως κ ο Αρης.
    Του χρονου θελουμε ποιοτικες προσθηκες για να ανεβουμε ξανα εκει που αξιζουμε;
    Οσο για το αλλο που λες απο πανω “αν δεν σας αρεσω μην με διαβαζετε”, δεν εχουμε αλλη επιλογη. Καλως ή κακως ειναι το πληρεστερο κ πιο ενημερωτικο σαιτ για τον ΟΦΗ (οχι πως εχουμε κ πολλες επιλογες).
    Λιγο εγκρατεια , σεβασμος κ αντικειμενικιτητα Μανωλη!
    Ολα τα αλλα θεωρω οτι τα εχεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × two =