Ρε παιδιά μήπως αργούμε;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καλά και ωραία (κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά) ήταν τα events των τελευταίων ημερών αλλά μήπως ξεχνάμε κάτι; Το τι είναι αυτό, το γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ο Ιούνιος του σωτήριου (κυριολεκτικά) έτους 2016 μπαίνει την Τετάρτη και στον ΟΦΗ δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη. Βέβαια, ως έναν βαθμό αυτό είναι κάπως φυσιολογικό αλλά έχω την αίσθηση ότι στον ΟΦΗ κινούνται με ρυθμούς χελώνας αφού κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Όπως η παραμονή κάποιων βασικότατων ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την παραμονή τους. Και ας πούμε ότι αυτό το γεγονός συμβαδίζει με το θέμα του προπονητή. Είναι και εδώ ένα θέμα που έχει καθυστερήσει και μετά από 10 ημέρες προαναγγελιών ότι θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός, βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν.

Επιμένω και συνεχίζω να καταπιάνομαι με το θέμα του προπονητή που θα έπρεπε να είχε κλείσει… χθες. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται σε κωλυσιεργίες της διοίκησης ή στην επιθυμία του Νιόπλια να ξεκουραστεί και να περάσει κάποιες ημέρες με την οικογένεια του όμως το σίγουρο είναι ότι ο φάκελος προπονητή έπρεπε να έχει κλείσει. Είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Δεν λέω, καλά και ωραία (κυριολεκτικά και όχι ειρωνικά) ήταν τα events των τελευταίων ημερών με τα εκατοντάδες παιδιά που κατέκλυσαν το “Γεντί Κουλέ” και την σεμνή γιορτή που διοργάνωσε ο ΟΦΗ. Ασφαλώς και ήταν εικόνες που έστειλαν πολύ δυνατά μηνύματα για το μέλλον του συλλόγου όμως οι ημέρες φεύγουν και μαζί η ουσία τους.

Ουσιαστικά από χθες το βράδυ, οι ποδοσφαιριστές έφυγαν για τις διακοπές τους και κανένας δεν γνωρίζει ποιοι και πόσοι θα επιστρέψουν. Ασφαλώς και αυτό είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά το Νίκο Νιόπλια που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα αλλά η ουσία είναι ότι ο ΟΦΗ καθυστερεί και χάνεται μαζί του σημαντικός χρόνος.

Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να περάσει επ’ ουδενί το περσινό καλοκαίρι που του (μας) δημιούργησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα και που έπρεπε να περάσουν πέντε μήνες για να έρθει η κατάσταση εκεί που έπρεπε να είναι. Γιατί το επίπεδο ανταγωνισμού μεγαλώνει και είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ δεν θα έχει την δυνατότητα, στην πορεία, να βελτιώσει τα όποια λάθη κάνει μέσα στο καλοκαίρι. Και απαγορεύεται να γίνουν τα ίδια λάθη.

Ο ΟΦΗ καθυστερεί και κανένας λογικός δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει με αυτήν την άποψη. Και αν η προηγούμενη εβδομάδα ήταν εβδομάδα πανηγυρισμών, η τρέχουσα φεύγει δίχως να έχει γίνει τίποτα απολύτως.

Αντιλαμβάνομαι ότι σε μια διοίκηση εννέα ατόμων θα πρέπει να υπάρξουν συμφωνίες (όπως θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες), αλλά επειδή ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική επιχείρηση θα πρέπει να υπάρξει μια μεγαλύτερη ευκολία στην διαδικασία της λήψης των σημαντικών αποφάσεων. Το ότι η διοικούσα επιτροπή είναι πετυχημένη δεν το συζητάμε και δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που να το αμφισβητεί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν τα λάθη που έγιναν πέρυσι γιατί φέτος τα πράγματα είναι δυσκολότερα.

Δεν ξέρω αν η δυσκολία στην λήψη των αποφάσεων αφορά την εξάπλωση του διοικητικού σχήματος και κατά συνέπεια την εισροή περισσότερων χρημάτων όμως αυτά ζητήματα που έπρεπε ήδη να ξεκαθαριστούν και όχι να συζητιούνται την τελευταία ώρα και στιγμή.

Ότι υπάρχει καθυστέρηση είναι κάτι που βγάζει μάτι πλέον και τα χειρότερα θα έρθουν σε περίπτωση που η υπόθεση παραμονής του Νιόπλια εξελιχθεί αρνητικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. Πρεπει να κλεισουμε τον Ρομανο και τον Περονε αμεσως Μανο…ειναι δυο παικτες υπερπολυτιμοι

  2. Ναι συμφωνώ και εγώ . Ακόμα και πριν το Νιομπλια …. ρε σοβαρεύτητε η ομάδα δεν έχει προπονητή και αρχίσαμε τα ονόματα.

  3. Άποψη μου είναι να κλείσουμε το Νιοπλια τώρα και μετά ΘΑ έρθουν και οι παίκτες

  4. Νομίζω είναι νωρίς και πανω απ’ ολα δε χρειάζεται ούτε άχγος ούτε βιασύνες. Το πιο βασικό μέλημα της διοίκησης είναι η παραμονή του Κου Νιόμπλια. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.. Απο κει και πέρα αυτός γνωρίζει κατά το καλύτερο τρόπο τι χρειάζεται η ομάδα μας.

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ!

  6. Ούτε το να κλείσουμε προπονητή είναι προτεραιότητα, ούτε παίκτες…. Πρώτα από όλα πρέπει να γίνει/ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και μετά όλα τα υπόλοιπα.

    Αν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση δεν μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός, δεν μπορούν να πέσουν υπογραφές, γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε 100% με σιγουριά που θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη σαιζόν.

    Πολύ σημαντική παράμετρο Μάνο για να την έχεις αφήσει απέξω…. .Είναι το Α και το Ω αυτή την στιγμή.

  7. Aλλες χρονιες που φταναμε σεπτεμβρη και ειχαμε βασικες ελλειψεις στο ροστερ τα παρουσιαζες οπως ηθελες,τωρα βιαζεσαι τυχαιως.

    Καλυτερα αργα ,οργανωμενα καινοικοκυρεμενα και οχι τα πασαλειματα και τα αερητζιδικα του παρελθοντος που μας φτασαν στη Γ.

    Πλεον υπαρχει διοικηση που πληρωνει απο την τσεπη της οποτε πρεπει να μετρανε και τις λεπτομερειες.

    1. Νικόλα, αν θες μπορώ να σου στείλω και δημοσιεύματα άλλων χρονιών. Ας σταματήσει πια αυτή η καραμέλα.

  8. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις το κάτι παραπάνω…

    να βάλεις εκατό – διακόσια – τρακόσα χιλιάρικα παραπάνω και να ελαχιστοποιήσεις το ρίσκο…

    να πάς καβάλα στ άλογο στη superleague…

    εκεί θα βρείς τα λεφτά που έβαλες και που θα βάλεις…

    βάλε αυτά που πρέπει τώρα για να σιγουρέψεις την άνοδο…

    μόνο έτσι θα κάνεις απόσβεση…

  9. 1on klhnhs to nioplia oxi shmera h ayrio alla (xtes)…meta ananeonhs me tous Fabinio,kale,popovic,dermitzaki,kwtsio,perogambraki,nasto xanti k” 2-3 akoma….adiazhs apo martsakides,saxinidides,gkoumes(den mporoune k’ den mas kanoune)k’ kamposous akoma…
    Kratas ena stantar kormo.Alla gia na to kaneis ayto prepei na tous dwsoune ta lefta pou tous ekopsan apo to symbolaio kai tous xrwstane akoma…dil 4-5-6 xil ston ka8e ena.Klhnhs stomata k’ fernhs meta xoris provlhma paixtes poy mporoun na katapioun th Β’.k’na pame treno.Prepei na syntomeyoune me nioplia kai na ksekhnhsoune thn katharsh sto team.

  10. 31/5 graftike ayto to ar8ro ‘ exoume 26/6 k’ akoma tpt..agron agorazoune..oute 1 paixth den exoune enhmerwsh..teliwnete me ayto to shrial aidia to katanthsate..den exei kseka8arish to roster exete th proethmasia exete na geinete pae exete ta diarkias k’ alla tosa.anemazepsate k’ ton labraki alo talento aytos me ta ergotelakia tou..k’ vgenh k’ o proedros na moy deilwsh:MONO AGAPH…ftiakste omada ton augousto….gia to trigos ..synexiste etsi na dw poios sovaros paixths tha sas perimenh na tou kanete thn timh na synergasth mazi sas…mia apta idia tou persinou prwtou gyrou..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × one =