Κάτι δείχνει ότι του λείπει…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ του Σαββάτου δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά για πολλούς και διάφορους λόγους. Εν αντιθέσει με τον ΟΦΗ της Τετάρτης κόντρα στον Πλατανιά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Όσοι βρεθήκαμε στις Αρχάνες και παρακολουθήσαμε τον ΟΦΗ μπορούμε να πούμε ότι είδαμε μια ομάδα που ακόμα ψάχνει τα πατήματα της. Και βέβαια ο ΟΦΗ του Σαββάτου, δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά σε καμία περίπτωση αφού ήταν εμφανής η κόπωση. Ο Νιόπλιας που πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των φιλικών – και καλά το κάνει – προγράμματισε προπόνηση για το πρωί του Σαββάτου και κατά συνέπεια αυτή η κούραση βγήκε μέσα στο γήπεδο. Έαν ήθελε ο Νιόπλιας να τους έχει φρέσκους, δεν θα έβαζε προπόνηση και πολύ απλά θα πήγαινε για το αποτέλεσμα.

Όμως από εκεί και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΟΦΗ δείχνει ότι του λείπει κάτι. Όπως δείχνει ότι είναι μια δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η δουλειά που έχει κάνει ο Νιόπλιας και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ έχει αρχίσει να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο όμως από εκεί και πέρα δείχνει από την ομάδα ότι της λείπει κάτι που θα την κάνει ακόμα καλύτερη. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε μετά το τέλος του αγώνα πως περιμένει μια – δύο προσθήκες και είναι βέβαιο ότι εφόσον παρουσιαστεί κάτι καλό, στην ομάδα δεν θα πουν όχι όμως το θέμα είναι να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Τουλάχιστον ανασταλτικά, η ομάδα δείχνει να έχει δέσει αρκετά καλά ενώ από τα πρώτα φιλικά φαίνεται η αξία της μεταγραφής του Μπράνκο Όστοϊτς με τον Σέρβο στόπερ να έχει δώσει δύναμη και μεγάλη εμπειρία στα μετόπισθεν. Εκεί που δεν δείχνει να “πατάει” ακόμα καλά είναι δημιουργικά. Και αν επιθετικά, δεν μπορούμε να πούμε κάτι αφού αφενός παίζει χωρίς τον, θεωρητικά, βασικό του φορ (Βουό), δημιουργικά όμως δείχνει να έχει πρόβλημα αφού κυρίως με τον Εργοτέλη δεν μπόρεσε να βγάλει τις φάσεις που έπρεπε να βγάλει. Ασφαλώς μιλάμε για ένα 45λεπτο φιλικό παιχνίδι όπου δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα αλλά σίγουρα σου μένουν στο μυαλό κάποια πράγματα προς συζήτηση.

Ασφαλή συμπεράσματα σε ποσοστό 100% δεν μπορούν να βγουν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη όμως είναι βέβαιο ότι θα δούμε κάποια πράγματα παραπάνω την ερχόμενη Τετάρτη όπου ο ΟΦΗ θα παίξει κόντρα σε μια πανέτοιμη ομάδα που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε δώσει ήδη το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΤΕΓΙΑΝΟΦ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟΣΑΒΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΓΚΜΠΟΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ,ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΚΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.

  2. Ο Νιόπλιας πιστεύω ξέρει που πονάει η ομάδα και θα κάνει τις κατάλληλες προσθήκες και θα δέσει την ομάδα. Φέτος μου βγάζει μια σιγουριά αυτή η ομάδα.
    Κάτι άσχετο Μάνο οι νέες εμφανίσεις Πότε έρχονται?

  3. Η γνώμη μου είναι ότι του λείπουμε παρά πολλά…Αν εξαιρέσεις τους 3 Σέρβους όλοι οι υπόλοιποι είναι επιπέδου Σεπτεμβρίου 2015. Δεν είναι κακό απο τώρα να διώξεις αρκετούς και να διορθώσεις πράγματα τώρα που προλαβαίνεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × three =