Κάντε το τα Χριστούγεννα, με δώρο τις προβλέψεις…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι παράγοντες της Football League θίγονται επειδή “τρίτοι” κατηγορούν το “έρμο” το πρωτάθλημα και τώρα σκέφτονται την αξιοπιστία του. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule τις “μαϊμουδιές” του πρωταθλήματος αλλά και την ξεκάθαρη στάση του ΟΦΗ.

Σε εμένα προσωπικά δεν μου έκαναν καμία εντύπωση όσα τραγελαφικά συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο. Και λάβετε υπ’ όψιν σας με προσοχή όλα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο 24ωρο:

  • Οι μισές ομάδες της κατηγορίας δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα επειδή δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Σου λένε “πως θα ξεκινήσουμε να πάμε στην Κρήτη ή την Θεσσαλονίκη όταν δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ;”
  • Προφανώς όμως δεν σκέφτονται – από εκεί να καταλάβετε το επίπεδο τους – ότι όσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, έσοδα δεν θα μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ.
  • Το ότι προσέφυγαν στην ΕΠΟ ζητώντας την αναβολή της πρεμιέρας επειδή πολύ απλά πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα “φάνε” τον Σφακιανάκη είναι και ένας τρόπος με τον οποίο δείχνουν και τι πρεσβεύει αυτή η κατηγορία.

Αφού φτάσαμε στα τέλη Οκτώβρη και σέντρα δεν έχουμε δει ακόμα, πως θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες τα συνεχόμενα παιχνίδια (Κυριακή – Τετάρτη) που απαιτούν ακόμα περισσότερα έξοδα; Όσο για τις δηλώσεις που διαβάζω δεξιά και αριστερά από παράγοντες ομάδων της Football League, είναι απλά για γέλια.

Οι παράγοντες της Football League θίγονται επειδή “τρίτοι” κατηγορούν το έρμο το πρωτάθλημα και τώρα σκέφτονται την αξιοπιστία του. Πως γκένεν αυτό; Που λέει και ο φίλος μου ο Πάτρικ! Οι ίδιοι δεν είναι που κάθε χρόνο το βουτάνε ακόμα περισσότερο στην ανυποληψία και το βυθίζουν ακόμα πιο κάτω; Ή μήπως φταίω εγώ που όλοι αποφεύγουν πλέον την Football League;

Και αν για την υπόθεση των ύποπτων αγώνων έχω πει αρκετές φορές ότι είναι μια “φούσκα” και τίποτα άλλο, εκείνοι δεν κάνουν τίποτα για να αναδείξουν τα θετικά του πρωταθλήματος. Αντιθέτως με την στάση που κρατούν ενισχύουν την απομάκρυνση του κόσμου και την βδελυγμία με την οποία όλοι μας αντιμετωπίζουμε αυτήν την κατηγορία.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, έχει κρατήσει απολύτως ξεκάθαρη στάση και με σεβασμό τόσο απέναντι στην κατηγορία, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες. Δεν έχει ακολουθήσει ούτε την αλαζονική στάση του Άρη, ούτε έχει δείξει πως λειτουργεί μόνος του και γράφει τις υπόλοιπες ΠΑΕ. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να λέγεται μόνο μεγάλη αλλά και να φαίνεται μεγάλη. Και ο ΟΦΗ φαίνεται μεγάλος και δείχνει ότι ξεχωρίζει με στην στάση που κρατούν οι εκπρόσωποι του (είτε είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολεμαρχάκης, είτε είναι ο Μανώλης Φωτάκης) στα συμβούλια της Λίγκας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι βγαίνουν οι ομάδες που ψήφισαν “όχι” και λένε “ο ΟΦΗ μπορεί να έχει λεφτά, εμείς όμως όχι”. Ε, αφού δεν έχετε λεφτά μην κατεβάζετε τις ομάδες σας και κάτσετε σπίτι σας. Απεναντίας, όχι μόνο κατεβάζουν τις ομάδες, ρίχνουν στο χιόνι ένα κάρο λεφτά και μετά κάνουν και τους πρώτους μάγκες στα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας.

Είναι ένα μικρό δείγμα όμως του τι πρόκειται να ακολουθήσει στην πορεία και πως ο ΟΦΗ πρέπει να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του ώστε να αφήσει πίσω του αυτήν την κατηγορία και να μην έχει καμία σχέση με ομάδες που κόβουν 100 και 200 εισιτήρια. Και είναι αυτές οι ομάδες που έχουν οδηγήσει το προϊόν στον πάτο με την στάση τους και την συμπεριφορά τους που θυμίζει ομάδες χωρών Αφρικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Όπως ελέγχεται ή ελλαδα από άλλους έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο κουμάντο κάνουν οι μεγάλοι??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =