Παραδοχή όλων των λαθών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το σοκ που υπέστη ο ΟΦΗ και την παραδοχή όλων των λαθών που έχουν γίνει από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που δεν θα το πεις δίκαιο αλλά θα το ονομάσεις “αξιοκρατικό”. Κατά συνέπεια, όταν υπάρξουν κενά και αφελείς εντυπώσεις, αυτομάτως τα λάθη σου θα αναδειχθούν στον αφρό. Προφανώς λοιπόν έγιναν λάθη όταν εντός επτά ημερών, φεύγει τόσο ο τεχνικός διευθυντής, όσο και ο προπονητής που έστησαν την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι. Αν θέλετε την άποψη μου, και συνηθίζω να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα, το πρόβλημα του ΟΦΗ δεν είναι αγωνιστικό. Φάνηκε και στο παιχνίδι με την Λαμία όταν μέχρι και το 1-0, ο Δερμιτζάκης δεν έχει ακουμπήσει την μπάλα ούτε μια φορά!

Η αποχώρηση των Νιόπλια, Λαμπράκη και πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος αποτυπώνει πλήρως και το μπέρδεμα που υπήρχε στην ομάδα. Ο Νιόπλιας άφησε αιχμές στην συνέντευξη τύπου για τον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές, ο Λαμπράκης έφυγε πριν καν συμπληρωθεί το εξάμηνο και ο ΟΦΗ ψάχνει να φτιάξει ομάδα από την αρχή. Όπως είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί παρά να μην αποτελεί παραδοχή των λαθών που έχουν γίνει το γεγονός ότι αποτελούν παρελθόν δύο σημαντικά στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Και προσέξτε γιατί λέω ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο αγωνιστικό, όσο θέμα νοοτροπίας: Ο ΟΦΗ δέχεται το γκολ της ισοφάρισης και ξαφνικά πέφτει ο γενικός. Άλλη ομάδα είδαμε μέχρι να γίνει το 1-0, άλλη ομάδα είδαμε στο τελευταίο 25λεπτο όμως το δυσάρεστο είναι ότι αυτό το πράγμα δεν το βλέπουμε πρώτη φορά αλλά το έχουμε ζήσει κατ’ επανάληψη κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Και επιμένω ότι η ταπεινή μου άποψη είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΦΗ δεν είναι αγωνιστικό (όχι ότι δεν υπάρχουν κενά στο ρόστερ) αλλά θέμα νοοτροπίας. Το είχα επισημάνει και πριν από δύο μήνες ότι το μεγαλύτερο, φετινό, πρόβλημα του ΟΦΗ είναι η νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα. Δείγμα αυτής της νοοτροπίας είναι και η αντιμετώπιση του ματς μετά το γκολ της Λαμίας.

Αν με ρωτάτε εμένα για το αν ήταν σωστή η απόφαση της αποχώρησης του Νίκου Νιόπλια, δηλώνω κατηγορηματικά όχι. Μπορεί ο ΟΦΗ να πάρει την άνοδο, μπορεί να πετύχει πολλά μέχρι το τέλος της χρονιάς όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το διαζύγιο με το Νιόπλια ήταν η πιο σωστή απόφαση. Επί της ουσίας όμως, όπως γράφω και παραπάνω, τα διαζύγια με προπονητή και τεχνικό διευθυντή αποτελούν μια παραδοχή των λαθών που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι. Τα χτυπητά κενά στο ρόστερ της ομάδας αλλά και η καθυστέρηση στην κάλυψη τους αφού έχουμε φτάσει στο τελευταίο 10ημερο του Γενάρη και ο ΟΦΗ έχει κάνει τρεις μεταγραφές από τις οποίες η μια (Μητρόπουλος) δεν έχει αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα και οι άλλες δύο ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Όταν η ομάδα “φωνάζει” από τον Δεκέμβρη ότι έχει χτυπητά κενά και αυτά δεν καλύπτονται τότε έχουν γίνει λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι έρχεται το τέλος του κόσμου ή πρέπει να ξηλωθούν άπαντες από τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε ίδια θέση και τον προηγούμενο Γενάρη και κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση όταν έκανε τις σωστές κινήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

26 σχόλια

  1. Η ομάδα έχει χάσει πολλούς βαθμούς από τους τερματοφύλακες… Θεωρώ μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο προπονητής τερματοφυλάκων

  2. Ας μη γελιόμαστε, η χρονιά είναι χαμένη.

    Είμαστε στο -10, ο αντίπαλος δεν είναι ένας αλλά τρεις, χάσαμε βαθμούς που οι άλλοι ΔΕΝ θα χάσουν, δεν έχουμε ρόστερ, δεν προλαβαίνουμε σπουδαία πράγματα στον λίγο χρόνο που απέμεινε μεταγραφικά, δεν έχουμε καν τεχνικό επιτελείο.

    Αν χάσουμε και στο Χαριλάου το Σάββατο, ήρθε η χαριστική βολή.

    Με δεδομένα τα παραπάνω, λοιπόν:
    Α) Πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή και δελεαστική πρόταση σε κάποιον προπονητή, με ορίζοντα διετίας. Ποιος σοβαρός προπονητής με φιλοδοξία (βλέπε Παπαδόπουλος) θα δεχτεί να παίξει τη φήμη του κορώνα-γράμματα για ένα εξάμηνο σε μια ημιδιαλυμένη και μη αναστρέψιμη κατάσταση;

    Β) Με την καθοδήγηση αυτού του προπονητή, πρέπει να ξεφορτωθούμε άμεσα όσους παίχτες εξόφθαλμα ΔΕΝ μας κάνουν (και είναι πολλοί) και να δουλέψουμε με τους υπόλοιπους, προετοιμάζοντας τη νέα χρονιά.Το να παραμείνουν στην ομάδα θα είναι βάρος και οικονομικό και οργανωτικό. Ταυτόχρονα δίνουμε χρόνο σε όσα παιδιά δικά μας (όσα απέμειναν) θεωρούμε ότι μπορούν να ενταχθούν και να προσφέρουν.

    Γ) Πλαισιώνουμε το τεχνικό επιτελείο με τεχνικό διευθυντή και σκάουτ, ώστε να είμαστε ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ τον Μάιο στις μεταγραφικές μας κινήσεις.

    Δ) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ το πλάνο μας στον κόσμο ντόμπρα και ευθέως, δίχως ήξεις αφήξεις.

    Αυτή τη στιγμή, η ομάδα φωνάζει ότι δεν έχει ούτε πλάνο, ούτε όραμα, ούτε στόχο.

    Κανείς δεν έχει καταλάβει αν η ομάδα φτιάχτηκε για να κερδίσει την άνοδο ή για να χτίσει μια γερή βάση για το μέλλον.

    Το ρόστερ της, δεν υπηρετεί ούτε τον πρώτο στόχο, ούτε τον δεύτερο!!!
    Με ξένους δευτεράντζες, που τα χάνουν στην πρώτη στραβή.
    Με Έλληνες ρολίστες, δίχως ηγέτες και δίχως παραστάσεις πρωταθλητισμού ή Σούπερ Λίγκας.
    Οι μόνοι σου ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το βάρος της φανέλας του ΟΦΗ είναι ο …38χρονος Κώτσιος και ο …41 χρονος Κιάσσος!!!

    Η ομάδα χρειάζεται άμεσες παρεμβάσεις. Με ορίζοντα διετίας.

    Οποιοδήποτε κουκούλωμα κάτω απ’ το χαλάκι, απλώς θα παρατείνει τη ζημιά.

  3. Θα συμφωνήσω ότι ίσως δεν έπρεπε να παραιτηθεί ο Νιόπλιας. Θα διαφωνήσω στο αγωνιστικό θέμα. Είδα μια ομάδα – Λαμία – η οποία αμύνθηκε υποδειγματικά. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κυνηγούσαν κάθε μπαλιά σαν λυσσασμένοι. Δεν άφησαν τον ΟΦΗ να κάνει παιχνίδι. Ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ δεν πανικοβλήθηκαν. Η δικαιολογία ότι έκαναν 2-3 επιθέσεις και έβαλαν 2 γκολ είναι αστεία. Είδα και μια ομάδα που σημάδευε τον Βουό να πάρει κεφαλιά και να τη σπάσει δεξιά, αριστερά κι ότι γίνει. . Είδα μια ομάδα που μόλις προηγήθηκε την είδα να κάνει καθυστερήσεις. Είδα για άλλη μια φορά να δέχεται γκόλ από σφάλμα τερματοφύλακα. Τέτοιες σέντρες στην καρδιά της άμυνας της Λαμίας ο τερματοφύλακας τις καθάριζε με άνεση. Είδα ένα ΟΦΗ μέσα στα νεύρα. Γιατί? Γιατί η Λαμία είχε πολύ καλούς παίκτες τους οποίους τους έχαναν οι δικοί μας και δικαίως οι κίτρινες. Έβλεπα τον Κώτσιο να βρίζει από τα νεύρα του και τον Αναστασιάδη να είναι χαλαρός.
    Η εμφάνιση της Λαμίας ήταν γεμάτη, μεστή. Όπως πρέπει να είναι μια εμφάνιση ομάδας που έχει τα φόντα για πρωταθλητισμό.
    Δεν θέλω να πιστέψω ότι μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό παίζει όπως παίζει ο ΟΦΗ. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά όχι για άνοδο.
    Πάμε τώρα και στο δια ταύτα. Είπε ο Νιόπλιας ποιούς παίκτες θέλει για την άνοδο χωρίς να συζητηθεί το οικονομικό θέμα? Δεν νομίζω. Λογικά η διοίκηση του είπε με τί χρήματα έχει να παίξει. Τόσο μπορούμε, τόσα δίνουμε. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν τα όμορφα χρηματάκια τους. Για αυτό το λόγο έχουν και αυτοί ένα μερίδιο “ευθύνης” για την πορεία της ομάδας. Καθόλου καλός χαρακτηρισμός απλά αυτή η λέξη ταιριάζει. Είπαμε, αυτοί βάζουν το χρήμα. Χωρίς αυτούς πού θα ήταν η ομάδα?
    Γι αυτό δεν έπρεπε να φύγει ο Νιόπλιας. Ας μείνει στη Β – ναι τώρα θα με βρίζει όλος ο κόσμος το ξέρω. Έτσι δεν έγινε άλλωστε και την πρώτη φορά που έπεσε η ομάδα? Γιατί να πρέπει σώνει και καλά απαραίτητο να ανέβει με την πρώτη? Κι όποιος δεν συμφωνεί θα βάλω το παράδειγμα της ΑΕΚ. Νομίζω ότι ταιριάζει. Έπεσε στη Γ, ανέβηκε πίσω σε 2 χρόνια. Θυμάστε που όλος ο κόσμος μουρμούριζε γιατί η ομάδα δεν έπαιζε καλά κι ας κέρδιζε? Θέλετε να συγκρίνουμε και τα “μπάτζετ” της ΑΕΚ στη Β και του ΟΦΗ στη Β? Όλη μου τη ζωή είμαι ΟΦΗ αλλά δε νομίζω ότι η ΑΕΚ σαν μέγεθος είναι πολύ μεγαλύτερη. Επειδή το έκανε η ΑΕΚ δεν πάει να πει ότι μπορεί να το κάνει και ο ΟΦΗ. Μακάρι να το κάνει, όλοι μας το θέλουμε. Με την δυναμική της ομάδας όμως τώρα μπορεί? Δύσκολα απαντώ.
    Χίλια συγνώμη που σας έπρηξα τα μέζεα του στεατοπυγικού σας υποσυστήματος. Να πούμε και κάτι αστείο για το τέλος.

  4. Συγνώμη, ήθελα να γράψω …”αλλά νομίζω ότι η ΑΕΚ σαν μέγεθος είναι πολύ μεγαλύτερη… ”
    Χωρίς το “δε”

  5. Απο που να το πιασεις και που να το ‘φησεις.Χαλι μαυρο αυτη η ομαδα.Ρε δερμιτζακη οι διαολοι μεσα σου πια ,δεν παει αλλο αυτη η κατασταση με σενα .Μεχρι ποτε θα τα τρως ορθιος.Ηθελα και να ξερα πληρωνεσαι ?.Το πρωτο το εφαγες κοιμησμενος απο την κλειστη σου γωνια ενω το δευτερο παρολο που ο ομο την εστειλε επανω σου, δεν καταφερες να μπλοκαρεις αποτελεσματικα ρε ξεφτιλα.Στο πρωτο γκολ ευθυνη ειχε και ο κωτσιος, δειτε που ηταν οταν χαθηκε η μπαλα και βγηκε στην κοντρα η λαμια ,πεντε μετρα πανω απο την σεντρα .Απλα τραγικος .Τι δουλεια ειχες εκει βρε μαλακα παλεμαχε.Αν σου αρεσει τοσο πολυ το ποδοσφαιρο που δεν μπορεις να ξεκολησεις τραβα στα 5×5 η αγορασε play station.Εμεις θα βρουμε τον μπελα μας?Ο νοπλιακος να φυγει να παει στο καλο ουτε θα μου ληψει ουτε ειναι προπονητης.Τραγικη διαχειρηση παιχνιδιου μετα το 1-0.Δεν εκανε τιποτα στην αμυνα για να κρατησει το αποτελεσμα.Οσον αφορα αυτους τους 10 λεχριτες , καταραμενοι να ειναι απο τον λαο του Ο.Φ.Η που αφησαν την ομαδα απροστατευτη απεναντι στην καθε ομαδουλα.
    Συγχαρητηρια στην λαμια και στον πανουρια παπαιωανου για την ομαδα που εφτιαξε μακραν οι καλυτερες ομαδες μαζι με τον αππολωνα του βελη.Καλη τυχη και καλη ανοδο γιατι την αξιζουν ασο για μας πιστευω αυτη ηταν η τελευταια φορα που πηγαν πολλοι γηπεδο για φετος.

    1. Ε άντε άδειασε μας κι εσύ τη γωνιά λοιπόν!

      1. Ρε σεις ο Τασούλης μιλησε. Τασούλης η τασουλα ?

        1. Από κάτι τύπους σαν εσένα να απαλλαγόταν η ομάδα, θα έβρισκε την υγειά της !!

        2. Τασο. Ελα να στην περασω. Τραβα πλυνε τα ματια σου να φυγει η τσιμπλα και ξαναελα .

  6. Ο Νιοπλιας χρεώνεται την αναβάθμιση κ το νοικοκύρεμα της ομάδας περσυ αλλά κ το ότι δεν αξιοποίησε το έμψυχο υλικό κατάλληλα βάζοντας συνεχώς παίκτες μετριοτατους κ αφήνοντας άλλους στο παγκο..
    Επίσης κ πέρυσι η ομάδα νικούσε με 1-0 εκτός έδρας ακόμα κ τονΑστερα Βάρης…δεν έμπαινε κ πέρυσι κ φέτος στα εκτός έδρας κ να αποτελεί φόβητρο για τις άλλες ομάδες…κ αυτό μάλλον αντανακλάει τη προσωπικότητα του προπονητή…αυτά!

  7. Καλά έκανε κ έφυγε (ο Νιόμπλιας). Κρίνοντας από τις επιλογές παικτών του καλοκαιριού , σαφώς κ έχει ευθύνη . Η ομάδα που “έχτισε” δεν ειναι για άνοδο . Μην μου πείτε ότι δεν είχε χρήματα κ πήρε 30 παίχτες ! Να πάρει 15 , που να αξίζουν ! Ο Μπολάκης δεν του έκανε και πήρε τον Μικιτς; αν δεν του έκανε λοιπόν ο Μπολάκης ας τον έδινε δανεικό από το καλοκαίρι ! Ο Ροβύθης δεν του έκανε ; Ε γιατί τον πήρε ; για να πληρώνουμε άλλα 10.000€ που ήταν ο μισθός του; Για 5.000€ δεν πήραν τον Τζεναμο! Άρα η διαχείρηση των πόρων ήταν λάθος ! Να μην κράξω τις μεταγραφές που έφερε που ένας στους δυο , μην πω παραπάνω , ειναι άχρηστοι .
    Παμε στην διαχείρηση του ρόστερ σε κάθε ματς: που ήταν ο Ογκμποε (που θεωρώ ότι έχει πολύ μέλλον ) στα παιχνίδια με Αχαρναϊκό κ Απόλλωνα ; στον Απόλλωνα δεν χρειάστηκε ; στο παιχνίδι με την Λαμία τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο ώντας ο καλύτερος παίχτης μέχρι εκείνη την στιγμή . Ο Ράντη που μπήκε βοήθησε το παιδί κ έπρεπε να μπει δε λέω, αλλά έπρεπε να βγει ο Ογμποε; ο Μιλοδαβλιεφ έπεζε καλύτερα δλδ;
    Ο άλλος του έρωτας ο Αντουκορ ! Ειναι καλύτερος από τον Νάστο; δεν καταλαβαίνω γιατί τον κρατάει πάντα μέσα , να θυμίσω τις 2 κίτρινες – κόκκινη σε 5′ σε ένα παιχνίδι πάλι που χάσαμε που έβγαλε πάλι τον καλύτερο του ματς Νάστο και κράτησε τον τίποτα Αντουκορ.

    Δεν ξέρω αν ο νέος προπονητής που θα έρθει θα είναι καλύτερος από τον Νιόμπλια (μπορεί να είναι κ χειρότερος ) αλλά να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους . Ο Νιόμπλιας έκανε πολλά λάθη που τα πληρώνει η ομάδα!

    1. Πες τα ρε φιλε γιατι μας εχουν πρηξει με τον Αντουκόρ όλοι, απο δημοσιογραφους μεχρι κόσμο. Μόνιμα λαθος πάσες ή αδυναμες πάσας. Όλο το μεσοαμυντικο κομματι ειναι χαλα φέτος. Ακομα και ο Νάστος δεν ειναι ιδιος με πέρυσι

    2. Ο Μιλοσαβλιεφ ηταν με διαφορά ο καλύτερός μας παίκτης, τον λυπήθηκε η ψυχή μου βλέποντάς τον να τρέχει μόνος του και να κυνηγάει ολας τις φάσεις και τις χαμένες μπαλιές. Ο μόνος λόγος για να τον βγάλει οπως λές ήταν το οτι απο το 75 και μετά δεν του είχαν μείνει δυνάμεις απο την υπερπροσπάθεια. Για τον Αντουκόρ τι να λέμε, ενας απλά πολύ μέτριος παίκτης του οποίου την δουλειά θα μπορούσε να την κάνει και ένας καλός παίκτης απο την κ-20.

  8. συμφωνω 100 ο/ο με τον Χαρη…
    ο Αντουκορ τρεχει κοβει , αλλα δε μπορει να κανει 1 πασα κ ενα σουτ.. μακραν καλυτερος ο Ομο.

    αλλα κ ο Ροβιθης ηταν ο μονος που ειχε ,που μπορουσε να παιξει 1 με 1 κ τον εδιωξε…

    ο Φαζος; τοσο χειροτερος απ τον Οστοιτς ειναι;;;

  9. Θα συμφωνήσω με όλους. Ολοι εχουν δίκιο να φωνάζουν.ακουσα αυτές τις μέρες κατηγορίες για παίκτες προπονητή, διοίκηση. Το μόνο που δεν άκουσα οτι φταίει είναι ο κόσμος. Δεν γίνεται στον πιο σημαντικό αγώνα του πρωταθλήματος φέτος κ το γήπεδο να μην είναι γεμάτο!!! Να μην πέφτει καρφίτσα!!! Οι φωνές μας να δινουν φτερά στα πόδια των παικτων μας κ να τρεμουν των αντιπάλων! Τα λεω λιγο τραβηγμένα αλλα ολοι ξέρουμε ποσα παιχνίδια εχει πάρει η ομάδα απο τον κόσμο της! Ενα γεμάτο γεντικουλε δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο!!! Κ αυτη η εικόνα που είδα μόνο γεντικουλε σε αγωνα ντέρμπι κ τοσο σημαντικό για τη συνέχεια δεν έμοιαζε!!!! Το κατηγορώ τους παντες ειναι εύκολο το να κάνουμε κ μια αυτοκριτική στον εαυτο μας εκει ειναι το θέμα! Κ δυστυχώς ή ευτυχώς ο ΟΦΗ ειναι ο κοσμος του! Κ αυτο που ειδα ουτε ΟΦΗ δεν ηταν ουτε κόσμο είχε!!

  10. τόσο η αποχώρηση των Κολιτσιδακη,Λαμπρακη όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων ήταν επιλογή του “δημοσιογράφου” δήθεν προπονητή ….και άφησε την ομάδα γυμνή απο στελέχη και με προπονητή τον …….Πίτσο !!!

  11. Η ομάδα είναι αρκετά καλή αλλά δεν είναι μέσα στα 3 πρώτα φαβορί, κάτι που ήταν ξεκάθαρο απο την αρχή της χρονιάς. Τα οικονομικά στην ομάδα απ’οτι φαίνεται είναι περιορισμένα αλλά τουλάχιστον, για να μην ξεχνάμε και το κοντινό παρελθόν η ομάδα ανέβει δεν ανεβεί θα υπάρχει και του χρόνου κάτι που μεχρι πριν λίγα χρόνια δεν το γνωρίζαμε.
    Για τους παίχτες που έχει η ομάδα δεν έχω παράπονο (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) γιατί πολύ απλά παίζουν όσο μπορούν. Θέλαμε άλλο αμυντικό χαφ (μπλάζιτς-Λαμία) με τα χρήματα που είχαμε πήραμε τον Αντουκόρ, θέλαμε άλλο τέρμα(Τσέναμο- Λαμία), πήραμε Δαύκο για τον ίδιο λόγο, ένω τα ίδια ίσχυσαν και για άλλους παίχτες όπως για επίθεση (Τορες, Καπετάνο, Πετρόπουλο). Αρα Υπάρχουν ομάδες που λόγω μεγαλύτερης άνεσης έκαναν καλύτερες επιλογές και εμείς το παλεύουμε όσο μπορούμε σε συνδυασμό με τη φανέλα και τον κόσμο. Τόσο απλό το βλέπω εγώ. Πάντως καλό θα ήταν εκτός της ομάδας να κάνουμε και μια αυτοκριτική σαν οπαδοί και φίλαθλοι γιατί η εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο είναι απαράδεκτη και γιατί όπως είπα η ομάδα στηρίζει πολλά στην έδρα. Ϊσως με το διπλάσιο κόσμο , η Λαμία να μην έμπαινε με τόσο τσαμπουκά στο ματς.. ίσως.
    Τέλος όσον αφορά το θέμα του Νιόμπλια, διαφωνώ με την απομάκρυνση. Για μένα ήταν μια ιδανική περίπτωση προπονητή που τον στηρίζεις και ας μην ανέβεις και χτίζεις ομάδα 2-3 χρόνια γιατί απ’ οτι φαίνεται και καλά αποδυτήρια έχει φτιάξει αλλά και καλή ομάδα για τα δεδομένα τα οικονομικά.

    Και μην γελοιόμαστε, δεν υπάρχει πλέον στόχος για φέτος, Αλλο η περσινή χρονιά που υπολογίζαμε οτι θα κάνουμε το απόλυτο στο δευτερο γύρο και κοιτάγαμε μόνο τι θα κάνουν οι άλλοι..

  12. ΜΑΝΟ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ! ΜΕ 10 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ … 75 ΕΤΩΝ ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ/ΦΑΖΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΔΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΙΚΙΤΣ, ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΞΩΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟ ΜΠΑΚ. ΚΑΙ ΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΕΝΑ ΜΑΤΣ 6 ΒΑΘΜΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥΣ ΛΕΣ” ΘΕΛΩ ΜΟΝΙΜΑ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ”, ΕΔΩ ΠΗΡΕ Ο ΝΤΟΥΜΠΙΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΥΚΟΡ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΑΔΕΙΑ 10 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ

  13. Για όσους στεναχωριούνται για τη Διοίκηση που ”βάζει τα ωραία της χρήματα στον ΟΦΗ”, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ:

    Κανένας ιδιοκτήτης, σε καμία ομάδα ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ.
    Να το ξαναγράψω?
    ΠΟΤΕ.

    Το πολύ πολύ να χρεωσει την ομάδα μερικές εκατοντάδες εκατομύρια (από τα οποία κάμποσα στην τσέπη του).

    Κάποιοι απλά κάνουν καλύτερη διαχείριση από τους άλλους.

    Άντε, καλημέρα.

  14. Ρε παιδιά μια ομάδα αρχικά χτίζεται από την άμυνα.
    Από την αρχή άμα δούμε ακόμα και από τα φιλικά ματς τρώγαμε το εύκολο γκολ.
    Αφήνουμε γκολ με Κισαμικο ενώ προηγούμαστε, στο ίδιο έργο θεατές με Καλλονή.
    Χάνουμε στα Τρίκαλα ???
    Χάνουμε από τη Λαμία στην έδρα μας ???
    Και το πιο παράξενο έφυγε λέει ο Νίκος Νιομπλιας.
    Ε τι θα κάνει δεν θα φύγει.
    Φέρει όλη την ευθύνη.
    Αν είχαμε πει από την αρχή ότι θα φέρουμε τον Νίκο και σε δύο τρία χρόνια θα χτισουμαι ομάδα τότε αλλάζει το θέμα δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα.
    Όταν φοράς τη φανέλα του Οφη όπου και να παίζεις πρέπει να σε φοβούνται.
    Κάνουν μπαμ τα αμυντικά λάθη σην των τερματοφηλακων.
    Κύριε Νίκο Νιοπλια συγνώμη αλλά φέρετε όλη την ευθύνη.
    Τη πρωταθλητισμο ρε με αυτή την άμυνα.
    Απαράδεκτος.
    Και να σας πω και το άλλο, είχαν όλο το χρόνο να δεσουν την ομάδα, λόγω της καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθληματος.
    Φέρτε λοιπόν ένα προπονητή να δέσει την ομάδα, και να βλέπουμε από εδώ και στο εξής έναν ΟΦΗ.

  15. Εγώ πάλι νομίζω ότι κάτι άλλο συμβαίνει, δεν μπορεί να φεύγει ο κολιτσιδακης μετα ο Λαμπράκης μετά ο Νιοπλας μήπως έχει γίνει κάτι με την διοίκηση μήπως ζητάνε παίκτες και η διοίκηση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα θελω του προπονητή. (Λες και είχαν συνεννοηθεί να φεύγει ένας ένας ανά εβδομάδα).
    Όλοι φταίνε και οι παίκτες και ο προπονητής και η διοίκηση, ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα έστω και αργά, τώρα κυνηγάμε τη 2η θέση μακάρι να ανέβουμε.
    Πάμε γερά οφαρα.

  16. Ρε παιδιά εγώ από το λίγο ποδόσφαιρο που ξέρω βλέπω ότι η άμυνα του ΟΦΗ είναι μια χαρά. Και εξηγούμαι, σου κάνουν πολλές ευκαιρίες οι αντίπαλοι; όχι βέβαια ίσα ίσα σου κάνουν ευκαιρίες με το σταγονόμετρο. Άρα τι φταίει; τα πράγματα είναι απλά για εμένα, υπάρχει η άμυνα και ο τερματοφύλακας ή άμυνα κάνει 10 πράγματα για να κρατήσει μακριά τον αντίπαλο και ο τερματοφύλακας κάνει 5 πράγματα για να υποστηρίξει το τέρμα του και την άμυνα του όταν δεν τα κάνει αυτά τα 5 πράγματα ( βλέπε τερματοφύλακες ΟΦΗ) τότε εκτίθενται όλοι. Τόσο απλά. Και παρόλο που με τα αν δεν γίνεται δουλειά εγώ θα το πω και ας είναι τραβηγμένο. Αν είχες τον τζεναμο τερματοφύλακα θα ήσουν πρώτος τώρα.

  17. Τελικά το σχεδιασμό της ομάδας ποιός τον έκανε; Ο κολιτσιδάκης; 0 Λαμπράκης; ο Νιόμπλιας; ο Λαμπράκης με το Νιόμπλια; ο Λαμπράκης με το συμβούλιο; ο Νιόμπλιας με το συμβούλιο; Το συμβούλιο μόνο του; Απο τους 12 η 13 η15 ιδιοκτήτες γνωρίζουν όλοι οτι η μπάλα είναι στρογγυλή και οχι τρίγωνη; Τέλος πάντον οτι και αν γίνεται εγώ κάθε 15 ημέρες θα είμαι στο γεντί κουλέ γιατί είμαι ΟΦΗ και στη πίκρα και στη χαρά. Και να ξέρουμε όλοι μας οτι αυτό είναι το χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων. Το πάθος του κόσμου.

  18. Η ομαδα για να ανεβει πρεπει να γινει θαυμα.Να αρχισουν ολοι οι απο πανω να κανουν συνεχως γκελες οπως ειχα ξαναπει, πραγμα απιθανο! Αρχισαν κ τα νευρα κ οι ψευτομαγκιες (π.χ ο…αρχηγος) οπως ειδαμε κ προχτες που ποτέ δεν βγαινουν σε καλό.Γενικα η ομαδα απο την αρχη φαινοταν μια κρυο μια ζεστη.Δεν εχει καμια εξελιξη κ δεν παιζει κ μπαλα καλη.Οσο πορωμένοι οπαδοι κι αν ειμαστε λοιπον θα ξενερωσουμε καποια στιγμη όταν δεν υπάρχει προοπτικη κ εντος κ εκτος χορταριου.Για τους οπαδους λοιπόν των μεγαλων ομαδων η φθινουσα προσελευση μετα απο μεγαλη διαρκεια τετοιας εικονας ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ…

  19. Εσεις νομιζετε οτι οι ομαδες φτιαχνονται με τις κλανιες.την αληθεια να λετε και οχι παπαριες.ο οφη δεν εχει ομαδα.δεν πας με τον βουο και τον δερμιτζακη να κανεις πρωταθλητισμο.ολα τα παιχνιδια για εμας ειναι ντερμπι και με την κωλοπετινιτσα να παιξουμε το κανουμε ντερμπι.

  20. Good bye Άνοδος good bye! Όπως λέει και ο Κώστας, πολύ σωστά, “οι ομάδες δεν φτιάχνονται με τις κλανιές”. Από την άσχετη διοίκηση μέχρι και όλους τους υπόλοιπους μ@@κες, που υποτίθεται ασχολήθηκαν σοβαρά και σχετικά με το project της ανόδου, “χέσε θέατρο και κατούρα παράσταση”. Τραβάτε με κι ας κλαίω είστε όλοι μαζί ρε παπάρες. Άντε και καλά κρασά! Ουστ ρε νούμερα όλοι σας! Μας δουλεύετε ψιλό γαζί. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ξεφτιλίζετε έναν ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ. Μαζεύτε τα και άντε ξεκουμπίδια. Ουστ από ‘δω στα τσακίδια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 1 =