Να παίζεις μονότερμα τον Άρη και να χάνεις 

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ήττα του Άρη και κόντρα στα προγνωστικά συμφωνεί με την πίστη του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ. 

Όταν χάνει ο ΟΦΗ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδια όπως αυτό με τον Άρη που κρίνουν πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς. Για το χθεσινό παιχνίδια θαρρώ πως δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα για τον “ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου”. Άλλωστε με δυο, το πολύ, προπονήσεις δεν μπορούμε να πούμε ότι ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ πρόλαβε να περάσει μέσα στην ομάδα αυτά που ήθελε.

Όμως από την άλλη πιστεύω ότι ο ΟΦΗ του δεύτερου ημιχρόνου ήταν μια κανονική ομάδα του Παπαδόπουλου: Ομάδα που πάλεψε, που είχε πάθος και κατέθεσε την ψυχή της μέσα στο γήπεδο. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας. Για το πάθος που είχε ο ΟΦΗ δεν μπορεί να καταθέσει κανένας τις ενστάσεις του.
Αντιθέτως υπάρχουν πολλές ενστάσεις για τις αγωνιστικές αδυναμίες που εμφανίστηκαν για ακόμα μια φορά σε παιχνίδι του ΟΦΗ. Μια είναι αυτή, της αμυντικής λειτουργίας του ΟΦΗ που για ακόμα μια φορά δέχτηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου του. Τα ίδια έγιναν με την Λαμία, τα ίδια έγιναν και με τον Άρη.
Αυτό που πρόκειται περί κατορθώματος είναι ότι ο ΟΦΗ κατάφερε να είναι τόσο επιβλητικός μέσα στην Θεσσαλονίκη και για 30 λεπτά να έχει κλείσει τον Άρη μέσα στην περιοχή του και να μην κάνει ούτε σουτ!! Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει στον ΟΦΗ και το οποίο πρέπει να διορθώσει άμεσα ο Παπαδόπουλος. Γιατί όταν θες να κανείς πρωταθλητισμό και ενώ έχεις τόσο μεγάλη κατοχή της μπάλας και δεν κανείς ούτε φάση, τότε είναι που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.
Γνωρίζοντας τον Παπαδόπουλο είμαι σίγουρος ότι όσα λέει στον κόσμο του ΟΦΗ για πίστη του στην ομάδα δεν τα λέει ούτε για να πουλήσει οπαδιλίκι, ούτε γιατί λαϊκίζει. Το λέει γατί το πιστεύει και μαζί του το πιστεύω εγώ.
Αρκεί να μπορέσει ο ΟΦΗ, αλλοίμονο αν δεν το κάνει, να κλείσει τον πρώτο γύρο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να κλείσει την ψαλίδα εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι άλλοι πρωτοπόροι παίζουν μεταξύ τους μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

19 σχόλια

  1. Η Ομάδα πληρώνει όλα μαζί τα λάθη του παρελθόντος. Σίγουρα για την εικόνα που παρουσιάζει δεν ευθύνευται ο νέος προπονητής. Η συγκεκριμένη Ομάδα είναι δημιούργημα του απερχόμενου προπονητή, των συνεργατών του και όλου του τεχνικού και άσχετου διοικητικού επιτελείου. Ομάδα με τις πορδές δε γίνεται. Το τρένο πέρασε, χάθηκε για φέτος. Και του χρόνου να ‘μαστε καλά. Αμαρτία μεγάλη όμως για την ίδια την Ομάδα και το Λαό της. Επειδή μερικοί άσχετοι και σαλτιμπάγκοι θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Ντροπή… Αίσχος…

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ…ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ….ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!

  3. επιτελους η ομαδα εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη και οχι σχολιαστη…ας τον στηριξουμε και ασ τον αφησουμε να δουλεψει….

  4. Η ομάδα χρειάζεται ένα δημιουργικό χαφ ένα δεξιό μπακ και τερματοφύλακα. Δεν καίγομαι για να ανέβουμε αυτό μπορι να π περιμαινη καλές βάσεις χρειάζομαι. Βλεπε Ηρακλή και θα δηςΑρη και αλους. ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΗ

  5. Όταν για πολλοστή φορά τρως γκολ επειδή ένας από τους αμυντικούς σου δεν τραβήχτηκε για οφσάιντ, ειδικά σε ντέρμπι, δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις.
    Το ίδιο ακριβώς συνέβη στο δεύτερο γκολ που φάγαμε στον Αγροτικό Αστέρα.

    Από εκεί και πέρα, έχοντας χάσει σε τρία ντέρμπι (Άρης, Τρίκαλα, Λαμία) κι έχοντας φέρει 0-0 -με μια φάση όλη κι όλη – στο τέταρτο (Απόλλων), έχοντας κάνει δυο γκέλες γκράντε (Κισσαμικός, Καλλονή) όπου απ’ ότι φαίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δε θα στραβοπατήσει, είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις απαιτήσεις για ανατροπή στον ένα γύρο και κάτι που απέμεινε, όσο καλά κι αν πας.

    Ελπίζω η συμφωνία με Παπαδόπουλο να είναι για ενάμιση χρόνο, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει φέτος.

    Επίσης, επειδή τα χρήματα που βάζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ (πολλά ή λίγα, δικά τους είναι, αυτοί ξέρουν) πρέπει να τα σεβόμαστε όλοι και πάνω απ’ όλα οι ίδιοι, καλό θα είναι να απαλλαγούμε άμεσα από δυο-τρία συμβόλαια, ειδικά ξένων παιχτών, που δείχνουν ότι δε μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

    Χρειάζεται υπομονή, στήριξη στον προπονητή και στη διοίκηση, καλόπιστη κριτική, ξεκάθαρο πλάνο και διαυγή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον κόσμο και όλα θα πάνε καλά.

    Δε χάνεται τίποτα σε μια χρονιά. Ούτε το 2009 ανεβήκαμε αμέσως.

    Αλλά όταν ανεβήκαμε, ανεβήκαμε καταχρεωμένοι και προσκολλημένοι σε άρμα. Εγκλήματα και τα δύο.
    Αυτά να αποφύγουμε και όλα τ’ άλλα θα έρθουν

  6. Εμένα η ομάδα μου άρεσε και πιστεύω ότι ο Παπαδόπουλος μπορεί να το γυρίσει. Και όμως γυρίζει.

    Η ζωή λένε κάνει κύκλους. Πέρση τέτοιο καιρό ήμασταν σε χειρότερη θέση έχοντας και τότε 4 ήττες στον πρώτο γύρο.

    Άντε να επαναλάβουμε το περσινό κατόρθωμα.

    1. Με τη διαφορά ότι πέρσι κυνηγούσες έναν. με χειρότερο ρόστερ απ’ το δικό σου και μεγάλες πιθανότητες να σκοντάψει σε όλες τις έδρες.

      Φέτος κυνηγάς τρεις (για δυο θέσεις), με ισάξια ρόστερ τουλάχιστον, που περνάνε αέρα εκεί όπου εσύ σκόνταψες.

      1. Η Λαμία ήδη τώρα που μιλάμε έχασε από τον Απόλλωνα. Το θέμα είναι να ενισχυθούμε εκεί που πονάμε και όλα είναι εφικτά.

        1. Από τον Απόλλωνα έχασε, όχι από τον Κισσαμικό.

  7. Ο Αγροτικος και τα Τρικαλα μας εκαναν γιο γιο.
    Ο Αρης, η Λαμια και ο Απολλων δεν απεδειξαν στο γηπεδο πως ειναι καλυτεροι απο εμας.
    Η Καλλονη και ο Κισσαμικος μας εκαναν την ζημια (και στα δυο ματς ημασταν καλυτεροι, οχι καλοι οπως θα θελαμε αλλα σιγουρα καλυτεροι).
    Χρειαζεται στηριξη και κυριως πιστη.
    Οι παιχτες μας ειναι καλυτεροι απο εκεινους της Λαμιας και του Απολλωνα.
    Αν δεν το πιστεψουμε εμεις πως θα το πιστεψουν οι παιχτες μας?
    Στο τελος του Α γυρου η διαφορα θα ειναι μικροτερη.
    Εχω πιστη.
    Ετσι για αλλαγη, πιστεψτε το κι εσεις αδερφια.
    ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.
    ΟΦΑΡΑ ΡΕ.

  8. Επίσης, μόλις διάβασα το άρθρο “man to man με τους παίχτες του ΟΦΗ”.

    Υμνείς εκείνο το μπακ που …ξέχασε να τραβηχτεί για οφσάιντ, και είναι 100% υπεύθυνος για το γκολ του Άρη. Μάλιστα, αντί να τρέξει στη φάση, σηκώνει χέρι στον επόπτη, ενώ ο ίδιος καλύπτει τον φορ!

    Δε βρήκες τίποτα να σχολιάσεις για αυτό, παρά τον… αποθεώνεις λέγοντας ότι ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου!!!

    Ακόμα και στο Football Manager, δύσκολα θα έπαιρνε πάνω από 5.

    Δεν θα τον κρεμάσουμε, ασφαλώς, για το λάθος, αλλά δε μπορούμε και να ωραιοποιούμε ή να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλάκι.

    Εκτός αν ξεχάσαμε τη μπάλα που ξέραμε!

  9. Καλησπερα φιλοι ομιλιτες.
    Ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες…καμια ομαδα απο αυτες που πρωτοπορουν δεν ειναι φοβητρο…και καμια απο αυτες δεν νομιζω στα επομενα 21 ματς μεχρι το τελος να παει τρενο…και σκεφτειτε πως το ρεκορ της κατηγοριας ειναι 75 η 77 βαθμους ο πρωταθλητης αρα τιποτα δεν ειναι χαμενο.Αν η ομαδα μας παρει τα επομενα 15 ματς τουλαχιστον παει κοντα στους 70 βαθμους αρα ολα ειναι δυνατα.Δεν μπορουν να πανε τρενο ολοι οι αλλοι…

    1. Αυτό όμως φίλε είναι το μισό του σκεπτικού σου. Το άλλο μισό είναι το ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ πλέον ΟΦΗ να ακολουθήσει, ο οποίος ΩΣ ΤΩΡΑ (με μόλις δύο γκολ (και τα δύο σε ήττες), ένα δοκάρι και 2 ευκαιρίες και εν τέλει μόνο 4 βαθμούς σε 4 καθοριστικά ματς) δείχνει ότι ΔΕΝ μπορεί. Από το επόμενο ματς πρωταθλήματος (δεν ξέρω αν επηρεάσει θετικά ή αρνητικά η απραξία που ακολουθεί με το μη γενόμενο ματς με τον Πανθρακικό) ξεκινά η δεύτερη ευκαιρία μας με ζητούμενα 1) να καταφέρει να διορθώσει τίποτα ο Παπαδόπουλος (όχι ότι έκανε κάτι κακό ο Νιόπλιας), 2) να δέσουν οι παίκτες με τις νέες μεταγραφές, 3) να εκμεταλλευτεί την έδρα του ο ΟΦΗ στον 2ο γύρο όπου πλην Λαμίας τους έχει όλους μέσα και 4) να βγάλουν τα μάτια τους οι υπόλοιποι μεταξύ τους (κάτι που υπό άλλες συνθήκες δε θα πρεπε να μας ενδιαφέρει). Αν κάτι από όλα αυτά δε βγει πιστεύω ότι δυστυχώς πλέον δεν προλαβαίνουμε και όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα που όπως πολύ σωστά επεσήμανες κανένας δεν έδειξε στα μεταξύ μας ματς ότι είναι καλύτερος από μας.

      1. Τους άλλους τρεις που τους βρήκα…. ΕΝΑΝ βαθμό ολότελα σε 4 καθοριστικά ματς (Αγρ.Αστ, Λαμία, Απόλλωνας, Άρης). Εκτος και αν βάλουμε και το εκτός με τον Αχαρναϊκό ενδιάμεσα όποτε γίνεται τέσσερις σε πέντε ματς (το μόνο που έδειξε μια αντίδραση χωρίς όμως συνέχεια)…..

  10. Μία ομάδα όλο κομπλεξ.Και ελάχιστοι αυτοι που ξέρουν μπαλα σε αυτη την ομαδα.Φαινεται σε καθε αγωνα πονανε τα ματια μας. Τι να πρωτοπρολαβει να αλλαξει ο κοουτς;

  11. Ειχα στειλει ενα μηνυμα στον Νομπλια και στην Διοικηση μετα τις 2 ισοπαλιες Κισσαμικο καιΚαλλονη ,βλεποντας την ο μαδα πως Αγωνιζοταν .Παρακαλεσα να ξεχασουν για φετος την ανοδο και να προσπαθησουν να πεξει η ομαδα ελκυστικο ποδοσφαιρο τα αλλα ερχονται ως επακολουθο .Μπαλα δεν ειδαμε .Οριστε το αποτελεσμα .

  12. Χωρίς τερματοφύλακα, δεκάρι και σέντερ φορ δεν πας πουθενά. Ο Άρης έχει Διούδη, η Λαμία Τζενάμο, ο Απόλλωνας Χιώτη κι εμείς …. Δερμιτζάκη!!!! Που πας ξεβράκωτος στ’ αγγούρια; Επίσης αυτός ο Βουό πρέπει να είναι τακτικός θαμώνας στα σουβλατζίδικα της πόλης μιας και πλέον μοιάζει (και μάλλον είναι) με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που παίζει σε αγώνες παλαιμάχων. Βαρύς και αργός, έκανε δυοτρία παιχνίδια στην αρχή και αυτό ήταν. Αυτά τα βλέπει και ο πιο άσχετος με τα ποδοσφαιρικά και αν δεν αλλάξουν και του χρόνου στη Β θα είμαστε.

  13. ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ (600.000) ΓΙΑΤΙ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 17 ΧΡΟΝΙΑ… ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΚ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ 100% ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΝΕΒΩ ΤΡΕΝΟ ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΙΠΛΑ.. ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ… ΟΚ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ TEAM MANATZER ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ.. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΦΤΗΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ… (ΠΧ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ, ΦΑΖΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΦ, ΒΡΕΤΟΣ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ, ΧΥΣΙ, ΖΟΡΜΠΑΣ, ΟΓΚΜΠΟΕ, ΝΑΣΤΟΣ, ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ ΚΤΛ…) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 4 ΗΓΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ ΤΑΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΑΣΣΟ. ΚΑΙ ΔΕΣ 2-3 ΞΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΘΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΧΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ… (ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΟΦΗ). ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΟΡΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 22 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ…. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ Ο ΚΙΑΣΣΟΣ? Ο ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑ 34? Ο ΜΠΟΑΤΕΓΚ ΣΤΑ 35? Ο ΚΩΤΣΙΟΣ ΣΤΑ 40? Ο ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ??? Ο ΧΑΝΤΙ ΚΑΝΕΙ??? Ο ΑΝΤΟΥΚΟΡ ΚΑΝΕΙ??? ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ …. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ…. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙΑ ΣΑΡΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ NOOR 1 KAI 2 KAI ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΩΝ…

    1. Πολυ καλα τα λες με μια διαφωνια ομως. ..αυτη η διοικηση που ειναι???? ποιος κανει κουμαντο στις μεταγραφες και σε ολα ? ο προεδρος τι ρολο παιζει? η σοβαροτητα της καθε ομαδας ξεκιναει απο κει απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι . εφυγαν αυτοι που ειχαν γνωσεις ποδοσφαιρικες και εμειναν ποιοι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × five =