Τώρα “πρέπει” να μιλήσει η έδρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μισή, σερί, ντουζίνα νίκες που πέτυχε και πως από εδώ και στο εξής πρέπει να φεύγουν τα μηνύματα μέσα από το “Γεντί Κουλέ”.

Ο ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ρεαλιστής, κυνικός και σε καμία περίπτωση “φαφλατάς”. Είδαμε και άλλον ΟΦΗ σε προηγούμενα παιχνίδια όπως στην Σπάρτη όπου έκανε την καλύτερη, εκτός έδρας, εμφάνιση και όμως γύρισε στην Κρήτη με άδεια χέρια. Είδαμε όμως και τον ΟΦΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου παρότι δεν ήταν σούπερ, κατάφερε να κερδίσει και να πάρει τους βαθμούς που έπρεπε.

Πήρε τα τρίποντα στα παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρει και τώρα παίζει μπάλα το “Γεντί Κουλέ”. Τι εννοούμε; Πως στις 13 εναπομείναντες αγωνιστικές, ο ΟΦΗ έχει να παίξει 9 ματς στην Κρήτη: Δηλαδή θα βγει από το νησί μόλις τέσσερις φορές πηγαίνοντας σε Αίγιο, Σέρρες, Λαμία και Καρδίτσα. Το πρόγραμμα ήρθε έτσι που μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού, έχει 8 παιχνίδια στο Ηράκλειο και ένα στα Χανιά οπότε γίνεται κατανοητό ότι το “Γεντί Κουλέ” θα παίξει τον δικό του ρόλο στην έκβαση της μάχης.

Είναι γεγονός πως μέχρι τώρα ο κόσμος δεν έχει γεμίσει το γήπεδο όμως κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει και να του ζητήσει τον λόγο. Ο κόσμος θέλει τον ΟΦΗ να είναι πρωταγωνιστής στην Σούπερ Λιγκ, ποσό δε μάλλον όταν παίζει στις χαμηλότερες κατηγορίες. Όμως η προσπάθεια που γίνεται και αυτό το 5Χ5 δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Kαι φέτος, οπότε χρειάστηκε ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν εκεί και οι φωνές της Θύρας 4 ακούστηκαν σε όλη την Ελλάδα. Από εδώ και στο εξής υπάρχουν εννέα ματς στην Κρήτη, ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει το απόλυτο εφόσον θέλει να παραμείνει ζωντανός μέχρι τις τελευταίες Κυριακές. Και ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει για να στηρίξει παίκτες και προπονητή. Από το Σάββατο τα μηνύματα που θα σταλθούν, πρέπει να είναι ακόμα πιο δυνατά προς όλους εκείνους που έχουν ξεγράψει από τώρα τον ΟΦΗ και τον αφήνουν στην άκρη μέσω των προβλέψεων τους.

Πλέον, μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα στο Αίγιο – και με βάση την δική μου λογική – η διαφορά δεν είναι πλέον στους 11 αλλά στους 8. Και νοών νοείτο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Να θυμίσουμε πως ο Απόλλωνας είναι αήττητος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πως η Λαμία έφερε διπλό εδώ μέσα και έχει να χάσει τέσσερις μήνες και πως υπάρχει και τρίτος στην παρέα (Άρης), που επίσης πρέπει να προσπεράσεις;;;

    Με άλλα λόγια, δεν κυνηγάς τον Φωστήρα. Και δεν τον κυνηγάς μόνος σου.

    Αυτά, για να ξέρουμε πού βαδίζουμε.

    1. Φίλε μου, άλλο το “θυμίζω” και άλλο το “επαναλαμβάνω”. Δεν αμφισβητώ ότι πιθανόν το κάνεις καλοπροαίρετα αλλά σίγουρα όποιος ασχολείται με τον ΟΦΗ είτε για επαγγελματικούς λόγους (παράγων, παίκτης, δημοσιογράφος κλπ) είτε σαν φίλαθλος, ξέρει πλέον ότι μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη του ματς της τελευταίας αγωνιστικής, ο ΟΦΗ έχει περιέλθει στο άχαρο αλλά ρεαλιστικό “τώρα πλέον πάμε και ό’τι βγει” και βάσει αυτού κινείται….. Μέχρι εκείνη τη μέρα μιζέρια, θρήνος, αναθέματα και flashbacks των αποτυχιών δεν βγάζουν πουθενά…

  2. ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ!ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!

  3. Κομβικό ματς παίδες! Είναι ευκαιρία να κερδίσουμε μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε φουλ φόρμα και η οποία είναι η μόνη που μας κέρδισε πεντακάθαρα στο πρώτο παιχνίδι.Εάν, λέω εάν, πάρουμε το ματς με τα Τρίκαλα μπορούμε να βάλουμε σαν στόχο, σαν επόμενο στόχο, τις δέκα σερί νίκες και βλέπουμε….αυτονόητο λοιπόν για μένα είναι ότι όποιος πιστεύει σ΄αυτή την ομάδα, άρα και στην μεγάλη ανατροπή και μπορεί, επιβάλεται να βρίσκεται το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + twenty =