Oι 60 ημέρες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε δύο μήνες από σήμερα, θα έχει περάσει μια εβδομάδα από το τέλος του πρωταθλήματος. Και κατά συνέπεια, μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν λυθεί όλα τα ανοικτά ζητήματα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League θα ολοκληρωθεί, βάσει προγράμματος, την Κυριακή 11 Ιουνίου. Δηλαδή, θα βρισκόμαστε περίπου 40 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως παύεται το δικαίωμα για ξεκούραση και δικαίωμα αναβλητικότητας στην λήψη αποφάσεων. Δηλαδή, για να μιλάμε με λίγα λόγια, όταν θα ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν, στον ΟΦΗ θα πρέπει να βρίσκονται σε θέση εκκίνησης για την επόμενη. Και το κακό είναι ότι η φετινή σεζόν που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβρη, έχει στενέψει τόσο πολύ τα χρονικά περιθώρια που φέτος δεν επιτρέπεται να έρθει ο Ιούλης και να μην έχει ξεκινήσει το στήσιμο του ΟΦΗ του 2018. Ανεξάρτητα από το τι κατάληξη θα έχει η φετινή σεζόν, είναι προφανές ότι όλοι έχουν κίνητρα.

Οι παίκτες γιατί πολλοί θα παίζουν τα συμβόλαια τους για την επόμενη χρονιά, οπότε θα πρέπει να δείξουν στον προπονητή ότι αξίζουν να έχουν θέση στον ΟΦΗ της νέας χρονιάς.

Το κίνητρο του Παπαδόπουλου, είναι άλλο πάλι. Ο 45χρονος τεχνικός θεωρείται ήδη πετυχημένος μετά από 2,5 μήνες παρουσίας στον ΟΦΗ και ο λόγος είναι ότι παρότι έφτασε στο τέλος του Γενάρη (κατά συνέπεια δεν πρόλαβε να βάλει την δική του πινελιά στις μεταγραφές – πέραν του Πουρτουλίδη) κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο, που δεν το έφτιαξε εκείνος, που μετράει 10 νίκες και 3 ήττες ενώ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει 8/9. Βέβαια, είναι γεγονός ότι για τον ΟΦΗ ξεκινούν τώρα τα δύσκολα – και στα δύσκολα έχει κοπεί – και κόντρα σε Άρη, Απόλλωνα, Λαμία θα πρέπει να δείξει ότι κακώς έμεινε τόσο πίσω. Ειδικά από την στιγμή που με όλους τους υπόλοιπους έκανε πάρτι συγκεντρώνοντας τους 50 από τους 54 βαθμούς που έχει πάρει μέχρι τώρα.

Κίνητρο όμως, πάνω από όλα εκείνη, έχει και η ΠΑΕ. Η διοίκηση του ΟΦΗ θα πρέπει, μέσα στις επόμενες 60 ημέρες, να δει τι λάθη έκανε φέτος και η χρονιά πήγε στράφι από τον Φλεβάρη και να μην τα επαναλάβει. Πάνω από όλα όμως, οι μέτοχοι του ΟΦΗ θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν από τους εαυτούς τους αλλά και από την ομάδα και να ξεκινήσουν από τον Μάη (με πρώτιστο θέμα προτεραιότητας την παραμονή Παπαδόπουλου) τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Διαφορετικά και σε περίπτωση που ο σχεδιασμός ξεκινήσει από τις 15 του Ιούνη και μετά, μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα (διοικητική ηρεμία, παραμονή προπονητή, συζητήσεις – ανανεώσεις με παίκτες) θα έχει περάσει ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα που δύσκολα θα μαζεύεται μετά.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη του και όχι να τα συνεχίσει, με τέτοιον τρόπο που θα δείχνει πως η φετινή σεζόν πέρασε και δεν μάθαμε τίποτα απολύτως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Καλησπέρα σε όλους τους συνομιλίτες και χρόνια πολλά!
    Μάνο με λίγα λόγια όπως λες και συ θεωρώ το άρθρο σου άκαιρο και άστοχο.
    Η ομάδα φίλε μου πάει τραίνο έστω και αργά.Έρχονται τα σοβαρά παιχνίδια και θα δούμε τι ψάρια πιάνουμε. Ασε λοιπόν να δούμε μετά από τεσσερα παιχνίδια σε τι θέση θα είναι ο ΟΦΗ – ειδικά δε όταν εκκρεμεί μια ένσταση με τη λαμία – και μετά βγες να πεις ότι η χρονίά πήγε στράφι από το Φλεβάρη και το τι πρέπει να γίνει.Αυτό λοιπόν που θα έπρεπε να κάνεις πρώτα απ όλα είναι να φροντίσεις να μάθεις τι ακριβώς γίνεται με το θέμα της ένστασης γιατί έτσι και εκδικαστεί αλλάζουν ενδεχομένως τα δεδομένα ώστε να ενημερώσεις και εμάς και να αφήσεις κατά μέρος τις εικασίες οι οποίες υποθετικά είναι προς την κατεύθυνση της αφύπνισης και όχι του εφησυχασμου της υπάρχουσας διοίκησης της ομάδας……

  2. Είναι μεγάλη υπόθεση Μανώλη που ο Παπαδόπουλος ενώ έφερε μονο Πουρτουλίδη μέσα σε 2,5 μήνες εφτιαξε το σύνολο που θέλουμε όλοι ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι σύνολο αποτελεσματικότητας θα φτιάξει του χρόνου.Στρατιώτης Γκέραλντ θα μου πεις.Πιστεύω μεσα στις επόμενες 60 ημέρες θα δούμε εκπλήξεις υπέρ του ΟΦΗ που θα τις κρίνουν τα ντέρμι και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ είμαι αισιόδοξος ακόμη γιατί πιστεύω στην ΟΦΑΡΑ και στο άγχος των άλλων και ας κριθώ για τα πιστέυω μου δεν τα αλλάζω.Εγώ στα blog θα είμαι παρών και ο ΟΦΗ Α’ αν δεν τον σφάξουν τα κοράκια.

  3. Αδερφέ Νίκο ξέρεις ποιο σενάριο με ανησυχεί εμένα όσο αναφορά την ένσταση της Λαμίας;
    Θα περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα με την Λαμία να είναι στο συν 7 από τον ΟΦΗ Σκοπίμως.Να εκδικάσουν την ένσταση (-6) και να πάνε στο συν 1 από τον ΟΦΗ και να ανέβουν πουλώντας πνεύμα σε ΟΦΗ και ΑΡΗ λόγω της ένστασης.Αλλά επειδή ο Θεός Έχει αλλά σχέδια θα χάσουν την μπάλα.Το υποθετικό σενάριο που προάνεφερα δεν το ασπάζομαι ούτε το πιστεύω απλά με ανησυχεί.Επίσης Νικό μακάρι για Λεοζίνιο και Μιλιάζες που μου είπες.

    1. Φίλε Δένδρωνα,επειδή το σενάριο σου δεν είναι επιστημονικής φαντασίας,θεωρώ ότι η Ομιλάρα οφείλει να κερδίσει όλα τα εναπομείνοντα παιχνίδια ώστε να μειώσει την διαφορά κάτω απ΄τους έξι βαθμούς με την Λαμία περιμένοντας βέβαια και την εκδίκαση της ένστασης ακολούθως.
      Εκεί βέβαια θα δούμε αν εκδικαστεί η υπόθεση ή θα έχουμε αρνησιδικία, πρώτη στα χρονικά της Ελλαδος σε ότι αφορά το αθλητικό κομμάτι αν δεν κάνω λάθος και τότε θα πέσουν οι μάσκες οριστικά……
      Η άνοδος λοιπόν μπορεί να μην είναι στα πόδια των παικτών του ΟΦΗ με μια πρώτη ματιά αλλά κάνοντας μόνον νίκες δεν ξέρεις τι μπορεί να ακολουθήσει! Είδωμεν…….

  4. Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο βρε παιδιά: Μάνο, λες ”η τούρτα έκπληξη στον Παντίδο” αλλά μετά γράφεις ότι το ζαχαροπλαστίο στσι Πατέλες φτιάχνει τούρτα για τα γενέθλια όλων των παιχτών. Ε αφού φτιάχνει για όλους, τι σόι έκπληξη είναι αυτή??!!

    1. Έκπληξη ήταν ρε σύ από την πλευρά της ΠΑΕ. Ότι δεν το γνώριζε ο Παντίδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + 20 =