20 νομάτοι δεν μπορούν να αποφασίσουν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ιούνης μπήκε, ο Παπαδόπουλος δεν έχει κλείσει και μέσα σε όλα μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις θα φαγωθεί άλλη μια εβδομάδα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Από εκεί που λέγαμε πως θα περάσει ο καιρός για να τελειώσει το πρωτάθλημα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου, φτάσαμε στο πρώτο 10ημερο του Ιούνη και αποφάσεις δεν πάρθηκαν ακόμα. Και αν για το ρόστερ και τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν, πιστεύω πως χρόνος υπάρχει ακόμα, εκεί που δεν χωράει καθυστέρηση είναι στο θέμα του προπονητή.

Επιμένω και επαναλαμβάνω πως η υπόθεση της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου είναι αυτή που «καίει» τον ΟΦΗ. Εάν το θέμα είναι οικονομικό και… τα κουκιά δεν βγαίνουν τότε ας βγουν να το πουν. Βέβαια, υποτίθεται, ότι ο λόγος που ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του Παπαδόπουλου είναι ότι δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα στο τι ΟΦΗ θέλουν.

Ασφαλώς και δεν λαμβάνω καθόλου υπ’ όψιν μου τις φωνές (ευτυχώς ελάχιστες) που υπάρχουν και οι οποίες λένε «ε, ας μην πάει για άνοδο η ομάδα και να φτιάξουμε ένα πλάνο τριετίας». Οι απόψεις αυτές μικραίνουν τον ΟΦΗ και το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι ότι, όπως πληροφορούμαι, η πλειοψηφία των μετόχων – και καθολικά του Δ.Σ. – θέλει η ομάδα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο την άνοδο.

Ωστόσο αφού έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε που ξεκίνησε το θέμα Παπαδόπουλου, είναι γεγονός ότι αποφάσεις δεν μπορούν να παρθούν επειδή υπάρχει έλλειμμα επικοινωνίας μεταξύ των μετόχων του ΟΦΗ που όλο συνεδριάζουν και άκρη δεν βγάζουν. Είναι πράγματι φοβερό αν το σκεφτούμε! Η πλειοψηφία των μετόχων του ΟΦΗ επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Παπαδόπουλου όμως εδώ μπαίνει στην κουβέντα το οικονομικό θέμα.

Προσπαθούν και ξαναπροσπαθούν για να βγάλουν τα δεδομένα της επόμενης χρονιάς και άκρη δεν βγαίνει. Θα αναρωτηθεί κάποιος: «Μα είναι δυνατόν 20 μέτοχοι να μην μπορούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται;» Και όμως είναι δυνατόν και τους λόγους δεν τους αναφέρω ξανά γιατί έχω βαρεθεί να τα γράφω συνεχώς. Όσοι διαβάζετε αυτό το blog θα τα έχετε πληροφορηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν το μισό Ηράκλειο κωφεύει (;) στα προβλήματα του ΟΦΗ.

Η Γ.Σ. της ερχόμενης Δευτέρας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Εκείνη την ημέρα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πάρα πολλά πράγματα για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ. Η θητεία του τωρινού Δ.Σ. ολοκληρώνεται και μένει να φανεί ποιοι είναι διατεθειμένοι να συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο και ποιοι θέλουν να την κάνουν.

Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει όπωσδηποτε μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Γιατί, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει μια Γ.Σ. σαν και τις προηγούμενες που μαζεύτηκαν, ήπιαν τον καφέ τους και έφυγαν για τα σπίτια τους δίχως να προκύψει αποτέλεσμα.

5 σχόλια

  1. Μωρέ μπας κι επειδή είναι πολλοί στο μετοχικό, δυσκολεύονται να τα βρούνε αναμεταξύ ντος και για αυτό αργούνε να κατασταλάξουνε? Μπορεί και να ναι μόνο τούτος ο λόγος και πράμα άλλο. Αντί να τον εκλείσουνε ντελόγο να ησυχάσει και μας η κεφαλή μας κολησεργούνε και πάνε ω σα τζι χουχλιούς. Ε μα πια.

  2. Δηλαδή Μάνο ούτε αυτή τη βδομάδα προκύπτει ολοκλήρωση συμφωνίας με τον Παπαδόπουλο σύμφωνα με τα λεγόμενα σου….Το θέμα είναι μην πάρει το καπελάκι του και μας την κοπανήσει και μετά το πλάνο αδελφέ, δεν ξέρω μήπως γίνει 10ετές…….

  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΜΕΝΕΙ… ΦΕΥΓΕΙ…) ΕΔΩ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 20 ΝΟΜΑΤΕΟΙ???
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ ΒΛΕΠΩ 10ΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…….. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ…

  4. Μέτοχοι που, οι περισσότεροι από αυτούς, μπήκανε με 10-15 χιλιάρικα ο καθένας, άστα να πάνε…προκοπή δε θα δούμε μάλλον. Και, όπως έχω ξαναπεί, είναι και ΑΜΠΑΛΟΙ.
    Πολυμετοχικότητα σημείνει προχειροδουλειά, ασυνεννοησία, ανικανότητα και λαμογιά. Αυτά.

  5. Τόσες μέρες, τόσος καιρός πέρασε κι ακόμα να κλείσει το θέμα. Κακό σημάδι αυτό παιδιά. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να σηκώσουν το οικονομικό βάρος για κάτι καλύτερο. Είναι προφανές νομίζω. Αν σέβονται τα όποια χρήματα έχουν βάλει μέχρι τώρα ωφείλουν να το πουν τώρα, όσο υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος. Όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα δεν χτίζεται για την επόμενη χρονιά, μόνο κακό κάνουν. Εκτίθονται στο κόσμο και χάνουν την αξία τους οι κόποι τους τη χρονιά που πέρασε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *