ΟΦΗ σε κατάσταση ομηρίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule αποδικοποιώντας την επιστολή του Παπαδόπουλου και τις ευθύνες μετόχων και Τσάλου.

1.005 λέξεις ήταν η χθεσινή επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου. Ούτε μια λιγότερη, ούτε μια περισσότερη. Ο 46χρονος τεχνικός λέει πολλά και είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικός στην 11μηνη παρουσία του στον ΟΦΗ. Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την κοροϊδία (προς το πρόσωπος του) και τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν οι ξακουστοί και πασίγνωστοι Ηρακλειώτες επιχειρηματίες που είχαν την τύχη να λένε ότι ασχολούνται με τον ΟΦΗ.

Φτάσαμε πλέον στην τελική ευθεία του δρόμου της (περίφημης) πολυμετοχικότητας. Σε αυτό το blog τα είχα γράψει για πρώτη φορά τον προηγούμενο Μάρτη όταν σχεδόν κανένας άλλος δεν είχε την διάθεση να ασκήσει κριτική στους μετόχους. Μια ανάγνωση των σχολίων που υπάρχουν κάτω από το κείμενο θα προκαλέσει λύπη για το επίπεδο ορισμένων και σε άλλους θα αναδείξει τους κωλοτούμπες που αποδεικνύονται με τα σχόλια τους μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι μετέπειτα εξελίξεις ανέδειξαν όσα περιγράφει ο Παπαδόπουλος με τα ήξεις – αφίξεις των μετόχων και την μετέπειτα, πλήρη, αποστασιοποίηση τους από τα κοινά του ΟΦΗ. Οι μέτοχοι παρέδωσαν τον ΟΦΗ στον Τσάλο με μεγάλη ευκολία και από εκεί και πέρα έγιναν καπνός. Από την μια πλευρά, για να τα λέμε όλα, εκείνη την βραδιά στο Galaxy ο Τσάλος τους έβγαλε από την δύσκολη θέση γιατί, ήταν πολύ πιθανό, σε διαφορετική περίπτωση να έσκαγε η ομάδα στα δικά τους χέρια. Η κατάσταση βόλεψε αρκετά τους μετόχους που πέταξαν και μια ψεύτικη υπόσχεση ότι θα βάλουν 300.000 ευρώ πιστεύοντας ότι θα καθαρίσουν με τον ΟΦΗ και όντως καθάρισαν. Γιατί μέχρι τώρα έχουν βάλει περίπου 100 χιλιάδες και δεν φαίνεται ότι θα βάλουν τα υπόλοιπα 200.000 δείχνοντας την έλλειψη σοβαρότητας που τους διακρίνει. Όχι όλους γιατί υπάρχουν έξι μέτοχοι που συνεχίζουν να βοηθούν την ομάδα μέχρι και τώρα.

Πέραν όλων των παραπάνω, οι μέτοχοι δεν πλήρωσαν τα χρέη τους παραδίδοντας μια χρεωμένη ομάδα – εν γνώσει βέβαια του Τσάλου – δημιουργώντας ένα ασήκωτο φορτίο για την σεζόν 2017 – 2018.

Μέσα σε όλα, και αυτό είναι το πλέον εξοργιστικό, έχουν «παρκάρει» τις μετοχές τους στην άκρη και δίχως να έχουν καμία διάθεση να τις δώσουν, το παίζουν και θιγμένοι και από πάνω. Ασφαλώς και ο Τσάλος δεν μπορεί να πάρει τον ΟΦΗ με 250.000 και 300.000 ευρώ όμως από την άλλη οι ίδιοι δεν προτείνουν και κάποια εναλλακτική λύση. Παρά μόνο κάθονται στις επιχειρήσεις τους, όμορφα και ωραία, δίχως να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει ο ΟΦΗ. Εδώ βέβαια να πω ότι ο Τσάλος ναι μεν δεν κατοχυρώνει από πουθενά τα χρήματα που έχει βάλει όμως την λύση μπορεί να την δώσει, μόνο ο ίδιος. Και η οποία είναι η εξής: Εφόσον θέλει να πάρει το 51% των μετοχών της ΠΑΕ τότε ας προκηρύξει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να βάλει τα χρήματα αυξάνοντας το δικό του ποσοστό και παράλληλα συρικνώνοντας αυτό των υπολοίπων. Αυτό είναι λύση που μπορεί να γίνει, εφόσον ο Τσάλος θέλει πραγματικά να το κάνει και δεν υπάρχει καμια δικαιολογία.

Οι «παρκαδόροι» – επιχειρηματίες δεν έχουν καμία διάθεση να ασχοληθούν με τον ΟΦΗ και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί ο Τσάλος, τόσο το καλύτερο για εκείνον. Το σκεπτικό ότι αν ο ΟΦΗ ανέβει στην Σούπερ Λιγκ τότε αυτοί θα επιστρέψουν για να τον «φάνε» είναι κάτι που δεν έχει καμία λογική και βεβαίως καμία απολύτως βάση.

Ασφαλώς και οι μέτοχοι είναι εκείνοι που ευθύνονται περισσότερο από τον Τσάλο για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ. Αυτό είναι κάτι που δεν το  συζητάμε και δεν διαφωνεί, πιστεύω, κανένας. Όμως το θέμα είναι τι κάνει εκείνος πλέον για να μην υπάρξουν προβλήματα. Ο Τσάλος έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι. Εκείνος δημιούργησε το φετινό μπάτζετ, εκείνος δημιούργησε την φετινή ομάδα – κατά συνέπεια αυτός είναι που πρέπει να βρει τις λύσεις προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Πλέον, όλα εξαρτώνται από τις δικές του προθέσεις για το αν η ομάδα θα προχωρήσει με το Νίκο Παπαδόπουλο.

Υπάρχουν πολλά και σοβαρά ζητήματα που, ορθώς, τόνισε ο Παπαδόπουλος ότι είναι μεγαλύτερα του οικονομικού παράγοντα. Όπως ένα εξ’ αυτών είναι και ο περιορισμός των διάφορων «αυλικών» που έχει και οι οποίοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ είναι πολιτικό κόμμα ή δεξαμενή ψήφων και όχι αυτό που πρεσβεύει. Η τάση τους να ανακατεύονται με όλα, δημιουργεί εκνευρισμό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και παράλληλα υπάρχει έλλειμμα σοβαρότητας. Η τελευταία πρόταση είναι και αυτό που προτάσσει ο Παπαδόπουλος και θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Τσάλος ασφαλώς και έχει κάνει έργο. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας και δεν πρέπει να είμαστε μηδενιστές σε καμία των περιπτώσεων.

Εφόσον ο Τσάλος, όπως λέει, θέλει να παραμείνει ο Παπαδόπουλος τότε ας το δείξει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του προέδρου της ΠΑΕ είναι ότι έχει μπει σε έναν τρόπο σκέψης που δεν τον ευνοεί καθόλου. Δεν γίνεται να ασχολείται συνεχώς με τους μετόχους περιμένοντας να δώσουν εκείνοι την λύση. Αυτό τελείωσε και δεν αλλάζει. Εκείνος είναι που έχει την αποκλειστική ευθύνη για ότι συμβαίνει και ότι θα συμβεί στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είναι όμηρος μιας καταστάσης που για να ανατραπεί θέλει πολύ δουλειά και λίγα λόγια. Είναι όμηρος των μετόχων που έχουν βάλει την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια και που τώρα δεν έχουν γυρισμό. Πρόκειται για μια ομηρία που ανάλογη δύσκολα μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα.

92 σχόλια

 1. Δυστυχώς δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Αχ ρε ΟΦΑΡΑ μου πως σε καταντησανε. Σα δε ντρέπεστε ολοι κι ολοι. Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς που λέει και ο λαός.

 2. Να παραδώσουν τις μετοχές τους αμέσως οι κύριοι ΑΜΕΤΟΧΟΙ. Ντροπη σας ρε λεφταδες Ηρακλειωτες. Δεν σας έβαλε κανένας με το ζόρι να πάρετε την την ομάδα. Εσείς φαγοθηκατε να πάρετε την ομαδα, εσείς λέγατε ότι θα την πάτε εκει που πρέπει να είναι. Πειρατε μια ομάδα καθαρη, καταφέρατε νά τη χρεωσετε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διαστημα και την παρατήσαμε. Εάν ο Τσάλος φταίει 5% εσείς φταίτε 95%. Παραδώστε λοιπόν τις μετοχές που κατέχετε και εξαφανιστητε. ΝΤΡΟΠΗ σας.

  1. Wraia kai efkola ta leme oloi pisw apo ena pliktrologio. Efkolo na les se kapoion na «paradwsei» apla mia ependisi pou exei kanei kai exei valei ta wraia tou leftoudakia. An isxuoun ta nomera pou lene oles oi plevres(metoxoi kai dioikis) aftoi oi AMETOXOI opws tous apokaleis exoun valei 2.000.000 evrw an oxi parapanw..alla nai siga to poso as ta paradwsoun ola kai as figoun.. Episis oloi kserame oti an de anevoumai ammesa tha dimiourgotan kapoio anoigma. e den anevikame kai afto to anoigma dimiourgithike.. Kai epitelous as kanoume kai mia aftokritiki kapoia stigmi oloi emeis oi opadoi aftis tis omadas. As katanoisoume oti megali omada DEN eimaste pleon kai as kanoume oti mporoume gia na ti ksanakanoume..me adeio gipedo ependiti as mi perimenoume..Aplo paradeigma..kai mi mou peite oti exei ksenerwsei o kosmos apo ti omada gt sas exw paradeigma. Egw as poume san Omilitis mia fora ntrapika pragmatika sti zwi mou.. Sto mats – giorti gia ton Olando pou eida mia ADEIA thira 4 kai ena misogemato gipedo..Pou itan o LAOS tou OFI sto pio istoriko mats twn teleftaiwn etwn?

   1. Πες τα χρυσοστομε !! Γιατί γινόμαστε σαν τους βάζελους πλέον που είναι καλοί στην Ιστορία αλλά στα υπολοιπα μαθήματα πατώνουν. Κι επίσης το γήπεδο σημαίνει εισιτηριο. Ο τσάμπας πρέπει να πεθάνει !

 3. Δηλαδή και να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα το πιο πιθανό είναι να ξαναπέσουμε λόγω χρεών… τι ωραία…
  ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!! ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!!

 4. Καλησπέρα. Αν δεν κάνω λάθος σήμερα δεν είχε πει ο πρόεδρος ότι θα έδινε συνέντευξη;Τι έγινε τελικά;

  1. Καλησπέρα Κώστα, την ανέβαλλε για την επόμενη εβδομάδα.

 5. Μάνο σε διαβάζω καιρό τώρα και συμφωνώ με αυτά που λες είναι η 2η φορά που γραφω στο blog σου. Τι γίνεται επιτέλους θα μπει μια τάξη ??? Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που ξέρει άψογα τον ΟΦΗ έχουμε ενα προπονητικό κέντρο από τα κορυφαία στην Ελλάδα έχουμε δυναμική σαν ομάδα κλπ αλλά όλα αυτά δεν αφήνουν να τα χαρούμε και εμεις οι φίλαθλοι έστω και μακρυά από την Κρήτη (Αθήνα).Τέλος πάντων θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.
  Δυνατά ΟΦΗ , θα ήθελα κλείνοντας να πω ο κόσμος που μένει Κρήτη ας πηγαίνει στο γεντί κουλέ γιατί πιστέψτε με δεν θα θέλατε να μενατε Αθήνα και να περιμένετε να δείτε τον ΟΦΗ 1-2 φορές την χρονιά, ότι έχουμε δεν το εκτιμαμε . Σαρρή συνέχισε να μας κρατάς ενήμερους όπως κ συνέχισε και την καλή δουλειά καλές γιορτές εύχομαι

 6. Σαρρή, σήμερα μου επιβεβαίωσες όλα αυτά που είχα μέσα μου για την διοίκηση αλλά δεν ήξερα πως να τα εκφράσω δλδ συμφωνώ 101% με το κείμενο σου, γράμμα προς γράμμα, λέξη προς λέξη και φράση προς φράση σου βγάζω το καπέλο άλλη μια φορά, ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ!!!
  Γιάννη, έτσι ακριβώς πιστεύω και γώ σιγά σιγά δλδ αν ο τσάλος φταίει 5% οι μέτοχοι φταίνε 95% αν και θα ήθελα ρε Μάνο να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι άξιοι 6 μέτοχοι που σπρώχνουν και βοηθάνε την ομαδάρα μας ακόμα!!!

 7. OΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ…ΚΡΙΜΑ. Ο ΤΣΑΛΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ(ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ?????).ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!

 8. Παίδες εγώ προσωπικά διακατέχομαι από αισιοδοξια. Ο λόγος είναι ότι αποκλείεται να είναι όλοι τους τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ ώστε να πετάξουν την ομάδα στο καλάθι των αχρήστων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βάλει χρήματα και είναι εντελώς ΒΛΑΚΩΔΕΣ να μην κάνουν μια προσπάθεια, τουλάχιστον να τα πάρουν πίσω στο άμεσο μέλλον.

  Ο μόνος τρόπος για να τα πάρουν είναι ΕΝΑΣ.
  Να γίνει ο ΟΦΗ ένα υγιές σωματείο που θα έχει έσοδα και όχι μόνο έξοδα.

 9. Ηπαρχουν ελπίδέσ ακόμα. .Είμαι σίγουρος. ..

 10. Ένα μόνο θα σας πω συνΟμιλίτες μου.Θα κάτσω στον καναπέ μου να δω το Ρεάλ – Μπάρτα!
  Ματσάρα σίγουρα. Ομαδάρες σίγουρα.Επίπεδο συμφωνώ.Για όλους εμάς όμως, αυτό μόνο:
  Σαν τον ΟΦΗ μάγκες, τίποτα.ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ……Το ακούτε ρε σεις που μας μαυρίζεται την ψυχή τόσα χρόνια?Το ακούτε?
  Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους μας παιδιά!

 11. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο άρθρο σας,κύριε Σαρρή,είναι από τα καλύτερα και τα ποιο εύστοχα.
  Με έκανε να θυμηθώ ένα άλλο προ καιρού που μιλούσε για <> και που μου είχε φανεί υπερβολικό.
  Δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι και ίσως χειρότερα.Ο θεός να βάλει το χέρι του.
  Καλά Χριστούγεννα.

 12. Ωραία, εσύ που κατηγορείς τους μέτοχους αμέτοχους παρκαδόρους κτλ, για πες μας και για τον Τσάλο μιας και τα ξέρεις όλα. Από που προέρχονται τα χρήματα »του» και από που μας ήρθε και όλα τα σχετικά. Άντε γιατί κουτόχορτο μπορεί να πουλάτε αλλά δεν το τρώει κανείς. Μια ζωή η ομάδα θα είναι έρμαιο κάποιου αν δε βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος, κι αυτός σίγουρα δεν είναι ο Τσάλος.

  1. Μετά από τόσα εριστικά, και χωρίς βάση, σχόλια που γράφεις εδώ και καιρό πλέον έγραψες το ωραιότερο ποίημα όπου με κατηγορείς για το ότι δεν αναφέρομαι στο «από που προέρχονται τα λεφτά του Τσάλου». Δεν με ενδιαφέρει, όπως και ούτε εσένα (θαρρώ). Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι να είναι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις του στην ΠΑΕ.

   1. Και οι Βαρδινογιάννηδες σωστοί ήταν προς όλα αλλά θυμάμαι τα πανηγύρια σου όταν έφυγαν και καθαρίσαμε όπως έλεγες τότε ! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Ξύπνα !

    1. Ase mas re Taso me tous vardinogianiides. Ante mpravo. To oti orismenoi ksexnate efkola einai diko sas thema. TImi kai doksa sto THODORA se kanena allo..ELEOS me orismenous apla ELEOS pia.

    2. Για τους Βαρδινογιάννηδες μετά Θόδωρα μιλάω Κωστάκη. Γι αυτούς που κρατούσαν σε μηχανική υποστήριξη και κόμμα τον ΟΦΗ. Μην μπερδεύεσαι και μη λες πράγματα που δε λέω.

    3. Ase vre tasouli pou tha me peis kai kwstaki. Ksefortwse ligi magkia de kanei kalo tosi polu.I apla gine vazelos na teleiwnoume

    4. Απάντηση πάντως Κωστάκη δεν είδα. Μάλλον δεν έχεις τι να πεις και έμεινες στο Κωστάκη.

    5. ennoeite pws emeina ekei opws kai afto einai to teleftaio mou sxolio pros esena. Emeina ekei loipon epeidi otan kapoios anthrwpos pou de se kserei kan de exei epixeirima kai prospathei me to opoio tropo na se meiwsei na se prosvalei i na se xlevasei de aksizei kan na asxolithw pleon mazi tou. einai to orio pou otan to kseperaseis de xaneis kai kathe dikaiwma gia kanoniki sizitisi. Ante kalo vradu loipon kai min ksanapagiriseis opoiadipote niki apenanti sto vazelo gt apla de sou aksizei na tis panigirizeis.

    6. Κωστάκη είσαι απλά εκτός τόπου και χρόνου. Ξαναδιάβασε το πρώτο μου σχόλιο μήπως καταλάβεις κάτι, αλλιώς περαστικά σου !

    7. An ennoeis me to sxolio sou oti isoun enantia sti katastasi pou eixame me tous vardinogiannides kai as plirwnan ta vasika(dld itan entaksei stis ipoxrewseis tous) tote siggnwmi. Kai an ennoeis afto nai simfwnoume ΟΦΗ eimaste de mas noiazei mono to na eimaste swstoi alla kai o tropos kai to antitimo. An oxi tote isxuoun akrivws ola osa egrapsa proigoumenws.

    8. Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Οτι κρατούσαν σε ομηρίατην ομάδα (πλην του Θόδωρα) και κάτι ανάλογω πάει να γίνει και τώρα. Από άλλη πλευρά ! Καλύτερα διαλυση λοιπόν !

  2. Εκδοχή 1)Μας ήρθε από τον πλανήτη Κρόνο.
   2)Δεν ξέρουμε από πού μας ήρθε που λένε.
   3)Τα χρήματα προέρχονται από λαθρεμπόριο κοκαΐνης ή όπλων.
   4)Τα χρήματα προέρχονται από το ελληνικό νομισματοκοπείον αθηνών.
   Έριξα, το γέλιο της αρκούδας σευχαριστώ πολύ Αναστάσιε είσαι όντως ποιητής!!!
   Καλά Χριστούγεννα και με όλο το σεβασμό μου αδερφέ!!!

 13. Για το ποιον του Τσαλου και τις τεραστιες ευθυνες των υπολοιπων μετοχων του ΟΦΗ που του παρεδωσαν τα κλειδια δεν μπορει να υπαρχουν αμφιβολιες…Ομως ο προπονητης και οι παικτες ειναι ανευθυνοι για το χαλι της ομαδος…? Μια σοβαρη διοικηση θα ειχε επιβαλλει τα απαραιτητα προστιμα για τα χαλια με Καρδιτσα ,Τρικαλα και Παναχαικη και τοτε να δουμε τι τελεσιγραφα θα στελναν παικτες και προπονητης…

  1. Όταν το συμβόλαιο του παίκτη λεει «12:00 πρέπει να με έχεις πληρωμένο», μετά το επόμενο δευτερόλεπτο δε σε παίρνει ούτε να τον παρακαλέσεις, όχι να του κάνεις επίσημες ενέργειες όπως πρόστιμο…. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για 2-3 μήνες απλήρωτους (όπως ακούγεται).

 14. αλοχα ομηλιτες ευχωμαι να πανε ολα καλα και να κανουν κατι για αυτο το χαλι που εχουν βαλει ολοι το χερι τους καλες γιορτες για ολους και να περασετε οσο πιο ομορφα μπορειτε!!!!!!!

 15. Παίδες, καταρχήν Χρόνια Πολλά σε όλους!
  Θα ξαναγράψω για πολλοστή φορά τον (κύριο) λόγο για τον οποίο η κατάσταση στην ομάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το θέμα, μάγκες μου, είναι η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν γίνονται τέτοιες δουλειές έτσι! «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…». Στο ποδόσφαιρο θες ΕΝΑΝ, πλαισιωμένο από ένα συμβούλιο δικών του ανθρώπων, οι οποίοι όμως είναι ΓΝΩΣΤΕΣ του αντικειμένου. Όχι άμπαλους και τυχοδιώκτες! Αυτός ο ένας δε χρειάζεται να είναι κροίσος. Να έχει μια οικονομική επιφάνεια βέβαια, να έχει όραμα και να ξέρει ότι, αναλαμβάνοντας μια ΠΑΕ από τα ερασιτεχνικά, δε θα έχει έσοδα, τουλάχιστον μέχρι να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Να έχει γερό στομάχι δηλαδή. Κι ας κάνει και λάθη! Ποιος δεν κάνει δηλαδή? Αν ο κόσμος της ομάδας δει ότι υπάρχει σοβαρότητα, θα στηρίξει την προσπάθεια. Ειδάλλως θα είναι απών, όπως τώρα…
  Σαφώς και οι μέτοχοι έχουν βάλει κάποια χρήματα. Και τώρα θεωρούν ότι τα έχουν χάσει. Μάλλον έτσι είναι. Όμως αυτό δεν τους απαλλάσσει από την υποχρέωση να συντηρούν το σωματείο μέχρις ότου (από τη στιγμή που δεν μπορούν άλλο) βρεθεί μια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ διάδοχη κατάσταση. Και σίγουρα αυτή η διαδοχή ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι ο Τσάλος! Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από αυτόν. Ο τύπος απλά δεν κάνει. Βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ ότι ο Τσάλος είναι ο τελευταίος που φταίει. Δεν έχει απομείνει όμως κανένας άλλος… Άρα ο Σαρρής έχει δίκιο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ίσως να είναι ο μόνος που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι…

 16. Καλησπέρα παίδες!
  Ο Τσάλος λοιπόν πήρε θέση, και ξεκαθάρισε την πρόθεση του αρχικώς, ζητώντας τις μετοχές απ΄ τους αμέτοχους.Θα πληρώσει λέει, αν και εφόσον του δώσουν τις μετοχές, τζάμπα φυσικά.Τα υπόλοιπα θα τα πει λέει, στην συνέλευση στις 29 του μήνα.Μάλιστα!
  Οι προπονήσεις της ομάδας όμως ξεκινούν στις 28, οπότε λήγει και το τελεσίγραφο του Παπαδόπουλου και των παικτών.Μάλιστα……..
  Δύσκολα λοιπόν θα υπάρξει λύση εντός χρονικών περιθωρίων που έχουν τεθεί!
  Το πρόβλημα ¨<> με έναν και μόνο τρόπο χωρίς να σημαίνει ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη:
  Οι αμέτοχοι να γίνουν μέτοχοι, είτε αναλαμβάνοντας το μερίδιο που τους αναλογεί είτε δίνοντας τις μετοχές στον Τσάλο, μην έχοντας άλλη λύση για το δύστυχο το σωματείο.Αν υποθέσουμε ότι τον εν λόγω κύριο, αυτοί τον έφεραν στην ομάδα με σκοπό να την ξεφορτωθούν, ο Φώτης Τσάλος τους δίνει μια τεράστια ευκαιρία…..Ας πράξουν λοιπόν τα δέοντα.Πριν την γενική συνέλευση οφείλουν να πάρουν θέση έστω και μέσω μιας ανακοίνωσης όπως ο Τσάλος. Να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και τα θέλω τους για την ομάδα.Δεν θα μιλήσω για όραμα γιατί δεν υπάρχει.Δεν υπήρξε ποτέ από μέρους τους, για να είμαι πιο ακριβής.Το να σιωπούν και να κωφεύουν δεν τους τιμά σε καμία περίπτωση.Ας δείξουν ότι <>για την ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή, πριν είναι πολύ πολύ αργά…..
  Καλά Χριστούγεννα!

  1. Οχι τζαμπα. 1 εκκατομυριο και κατι ψιλα δλδ οσο ειναι το χρεος.
   Αν για παραδειγμα οι αμετοχοι πληρωσουν τα χρεη τους, θα ειναι λογικο καποιος να πληρωσει ενα σεβαστο ποσο για να παρει το πακετο.
   Τωρα με το υπαρχον χρεος, οποιος τους πληρωσει μαλλον κοροιδο θα ειναι.

 17. Ρε φιλαράκι εντάξει νίκησες αλλά μην ξαναγράψεις σχόλιο με το ονομά μου πάει πολύ το αστείο οκ άντε μέρες που είναι.Αν ξαναγίνει σου υπόσχομαι μα την Παναγία ότι θα σε βρώ και θα στείλω στο νοσοκομείο τέρμα τα αστεία δεν κάνω πλάκα!!!

 18. Μάνο προστάτευσε τα προσωπικά μας δεδομένα σε παρακαλώ όπου βλέπεις το όνομα μου τσέκαρε και αν δεν είναι το δικό μου mail κόβε το σχόλιο του κάθε ψυχάκια που μπαίνει με τα ονόματα μας!!!Βάλτου φραγή και αν φτιάξει άλλο mail ξαναβάλτου φραγή!!!Ολοι μα όλοι ξέρουν ποιος ειναι ο τύπος που είναι εριστικός με τον ΟΦΗ μας εδώ και μήνες τώρα αλλά κανείς δεν του μίλησε όταν έβριζε τον ΟΦΗ μας εντός και εκτός εισαγωγικών παρά μόνο εγώ κανείς δεν τον ξεσκέπασε όταν έμπαινε σαν Αργυρώ και σαν Alternative ταυτόχρονα ανταλλάζοντας μηνύματα με τον ίδιο του τον εαυτό παρά μόνο εγώ κανείς δεν βρήκε οτι μπαίνει με 20 νικ παρά μόνο εγώ και γιαυτό θα πληρώσω το τίμημα να μπαίνει ο ψυχάκιας με το νικ μου???Όχι βέβαια γιατί εγώ έπαιξα καθαρό παιχνίδι ξεσκεπάζοντας τον την το!!!Θα σε βρω φιλαράκο γιατί τα έβαλες με λάθος Ταύρο, πίστεψε με και από αλλή πόλη θα σε βρώ καλό μου!!!
  Σαρρή είσαι ο καλύτερος συγνώμη για την αγανάκτηση με αφορμή τον αοξ αλλά βρές μια λύση σε παρακαλώ!!!
  Δημήτρη, μπράβο για το σχόλιο σου το απόλαυσα πάρα πολύ,σωστότατος!!!

  1. Ντροπή φίλε μου τέτοιες άγιες μέρες να εκφράζεσαι κατ’ αυτόν τον τρόπο σε βάρος ανθρώπων που δεν τους ξέρεις, δεν σε τιμάει καθόλου τέτοια συμπεριφορά απλά ντροπή.

   1. Ποιός, είσαι εσύ που θα με διδάξεις το νόημα της ηθικής όταν ο ίδιος εξεφτιλίζεσαι και χωρίς ντροπή ξεστομίζεις την λέξη ντροπή 2 φορές σε βάρος ανθρώπων που δεν τους ξέρεις όπως είμαι εγώ???Σε πείραξε το ύφος μου «κύριε» γιατί ούτε έβρισα ούτε ξέρεις το ιστορικό αλλά μάλλον ούτε ήθος ούτε ύφος ούτε άποψη έχεις σα δε ντρέπεσαι κιόλας άγιες ημέρες!!!

  2. Δεν υπάρχει καμία οργάνωση στο site. Μακάρι να τον βρουν γιατί όντως είναι σοβαρό, αλλά δε νομίζω !

 19. Παιδιά, ζητώ συγνώμη για την κακή παρένθεση αλλά δεν είναι και λίγο να μπαίνουν με το όνομα σου και να λένε ότι να’ναι Παραμονή Χριστουγέννων και για 2η φορά, μάλιστα!!!Όσοι, με ξέρουν προσωπικά ή από το βήμα αυτό εδώ θα ξέρουν και το καλό που πρεσβεύει η φιλοσοφία μου, όσοι όχι δεν πειράζει φυσικά!!!
  Λοιπόν, στα του ΟΦΗ μας τώρα παίδες, μου άρεσε πάρα πολύ η επιστολή Τσάλου γιατί με άγγιξε η σαφήνεια του πράγμα που δεν αναιρεί βέβαια ότι μπόρει να λέει και ψέματα κιόλας!!!
  Στον αντίποδα η επιστολή των 2 μετόχων δεν με άγγιξε καθόλου μα καθόλου σαν να προσπαθούσαν να κουκουλώσουν κάτι ενώ δεν χρειαζόταν την δεδομένη στιγμή να φοβούνται κάτι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους!!!Αλλά, η φράση του Τσάλου έχω τα λέφτα να πληρώσω προπονητή και παίχτες μου άρεσε πολύ γιατί αν δεν τα είχε θα ήταν τρέλα να δηλώσει κάτι τέτοιο, σωστά!!!Και αν έδωσε ρε παιδιά όντως τόσα λεφτά σε ρεύματα, ικα, εφορίες, παλιούς παίχτες, νέους παίχτες, ανακαινίσεις, βακ κτλ κτλ ε ας πάρει τις μετοχές τζάμπα, το θέμα είναι πως θα τις πάρει εφόσον οι μέτοχοι δεν θα τις δώσουν τζάμπα!!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας ακόμα και σε σένα αοξ αλλά βάλε λίγο νερό στο κρασί σου,έλεος πιά!!!

 20. το site που βριθει απο ασυνταξιες και γραφεται απο καποιο υποτιθεμενο δημοσιογραφο,που αποκλειει καθε ανομοια με αυτον σκεψη..(αλοιμονο να του μοιαζαμε..) εχει καταληφθει απο μια παρεα λιβανιστων του..τραμπουκων του πληκτρολογιου…

  1. Εσύ πρέπει να είσαι ο Αντώνης που ψάχνει, χαχαχαχ !

  2. Προς τον κύριο που ακούει στο όνομα «μονο ΟΦΗ»: Εάν όντως πιστεύεις αυτά που έγραψες (και δεν είσαι βαλτός ή οτιδήποτε άλλο), είσαι λάθος αδερφέ! Ο Σαρρής γράφει την άποψή του, άλλες φορές υπερβάλλει και άλλες είναι… on point. Φυσικό είναι να υπάρχουν αυτοί που συμφωνούν και αυτοί που διαφωνούν με αυτόν. Προσωπικά έχω και είχα αντίθετη γνώμη με το Σαρρή σε αρκετές περιπτώσεις. Όμως δεν μπορώ να του καταλογίσω ότι κάνει λογοκρισία. Ίσα ίσα, αν διαβάσεις πόσες διαφορετικές απόψεις δημοσιεύονται στα σχόλια κάτω από τα άρθρα του, είναι εύκολο να συμπεράνεις ότι δημοσιεύονται ΟΛΑ!
   Γράφε ό,τι θες, αρκεί να είσαι κόσμιος και όχι επιθετικός προς τον αρθρογράφο και τους υπόλοιπους!

   1. O κύριος που ακούει στο όνομα «μονο ΟΦΗ» είναι βαλτός και είναι ο ΑΟΞ – Αργυρώ, θα τον έβρω όμως και θα τονε κάμω να μετράει παΐδια ΤΕΛΟΣ!!!

    1. Τι να πω ρε Δένδρωνα, απ ότι φαίνεται έχεις δίκιο τελικά… Μην ασχολείσαι μαζί του φίλε μου. Για μένα ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά. έχουμε σημαντικότερα προβλήματα να λύσουμε…
     Καλές γιορτές!

  3. Έχεις εκτεθεί πολλαπλώς και δεν θα σου κάνω την χάρη να χαλαστώ γιορτινές ημέρες για εσένα. Συνέχισε να εκτίθεσαι και ευτυχώς που δεν μοιάζουμε. Κάθε φορά που καθυστερώ να εγκρίνω το σχόλιο σου, γιατί προφανώς δεν είμαι συνεχώς στο ίντερνετ, λες την ίδια καραμέλα. Ακόμα δεν βαρέθηκες;

 21. Παιδιά, ζητώ συγνώμη για την κακή παρένθεση αλλά δεν είναι και λίγο να μπαίνουν με το όνομα σου και να λένε ότι να’ναι Παραμονή Χριστουγέννων και για 2η φορά, μάλιστα!!!Όσοι, με ξέρουν προσωπικά ή από το βήμα αυτό εδώ θα ξέρουν και το καλό που πρεσβεύει η φιλοσοφία μου, όσοι όχι δεν πειράζει φυσικά!!!
  Λοιπόν, στα του ΟΦΗ μας τώρα παίδες, μου άρεσε πάρα πολύ η επιστολή Τσάλου γιατί με άγγιξε η σαφήνεια του πράγμα που δεν αναιρεί βέβαια ότι μπόρει να λέει και ψέματα κιόλας!!!
  Στον αντίποδα η επιστολή των 2 μετόχων δεν με άγγιξε καθόλου μα καθόλου σαν να προσπαθούσαν να κουκουλώσουν κάτι ενώ δεν χρειαζόταν την δεδομένη στιγμή να φοβούνται κάτι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους!!!Αλλά, η φράση του Τσάλου έχω τα λέφτα να πληρώσω προπονητή και παίχτες μου άρεσε πολύ γιατί αν δεν τα είχε θα ήταν τρέλα να δηλώσει κάτι τέτοιο, σωστά!!!Και αν έδωσε ρε παιδιά όντως τόσα λεφτά σε ρεύματα, ικα, εφορίες, παλιούς παίχτες, νέους παίχτες, ανακαινίσεις, βακ κτλ κτλ ε ας πάρει τις μετοχές τζάμπα, το θέμα είναι πως θα τις πάρει εφόσον οι μέτοχοι δεν θα τις δώσουν τζάμπα!!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας ακόμα και σε σένα αοξ αλλά βάλε λίγο νερό στο κρασί σου,έλεος πιά!!!

 22. Παιδιά Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων να ενώσει μετόχους και αμετοχους, προέδρους και παρεδρους και να βρούνε μια λύση βιώσιμη για την ομαδάρα μας, μην αφήσουν τους καλικαντζαρους να πριονιζουν τα θεμέλια του ΟΦΗ μας. Καλή χρονιά και ο Θεός βοηθός…….

 23. Η Συνέχεια… Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν ανεβηκαμε περυσι στην Α’ Εθνική; Μήπως φταίμε τελικά εμείς οι ίδιοι που αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι για έναν κοινό στόχο, κοιτάζουμε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον; μέτοχοι και αμέτοχοι, πρόεδροι και πάρεδροι, φίλαθλοι και οπαδοί……….

 24. Χαμός απ ότι διαβάζω. Νάστος θέλει να μείνει λέει, αλλά το θέμα το χειρίζεται ο ατζέντης του.Ορτέγκα τον θέλουν τα Τρίκαλα.Λογικό θα πει κάποιος.Και που είσαι ακόμα κάποιος άλλος.Καλά όλα αυτά αλλά τίποτα άλλο για τους μετόχους – αμέτοχους και τους Προέδρους για το τι προτίθενται να κάνουν, θα μας πεις ρε Σαρρή? Παρεμπιπτόντως, χρόνια σου πολλά και καλά φίλε Μάνο!
  Τίποτα δηλαδή δεν μαθαίνεις αυτές τις μέρες? Ήμαρτον……

 25. ΒΑΤΣΙΝΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ???ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ???
  ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΝΟ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ…..

 26. Είναι, η τελευταία φορά που μπαίνω με το όνομα DéndrwnasG4* και θέλω να το θυμάστε αυτό παιδιά!!!
  Φίλε μου Δημήτρη δεν έγραψα εγώ το σχόλιο που αναφέρεται στον «μόνο ΟΦΗ» αλλά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!
  Έχεις, δίκαιο φίλε μου δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του ο τύπος έχει μπερδέψει όλο το γεντί κουλέ!!!
  Θέλω, να ξέρετε ότι από το βήμα αυτό εδώ δίδαξα και διδάχτηκα από εσάς με γνώμονα πάντα το καλό και την αλήθεια γιαυτό πάντα τα έβαζα με το άδικο και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω!!!
  Έκανα, 3 φίλους εδώ και είναι ο νικ παπ ζάκρος
  σητεία, ο Τάσος και ο Δημήτρης!!!
  Δεν θα σταματήσω Ποτέ να μπαίνω στα «στενά του γεντί κουλέ» απλά θα αλλάξω το Νικ μου και να είστε σίγουροι ότι αυτοί που αγαπάνε θα καταλάβουν με πιο νικ θα μπαίνω και θα ξέρουν ότι είμαι εγώ!!!
  Μην ξεχάσετε είναι η τελευταία φορά που μπαίνω με το όνομα μου!!!Σας αγαπάω όλους καλή Πρωτοχρονιά déndrwnasG4*

  1. Έτσι! Τον μεγάλο ΑΟΞ άλλη φορά θα τον σέβεσαι! Τον μεγάλο ΑΟΞ!

  2. φιλαρα ελπιζω να σε αναγνωρισω φκλουρες μαγκα καλα να περασεις!!!!!!!!! ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

 27. Μάνα τι θα φάμε σήμερα;
  Φάβα παιδί μου.
  Πάλι φα.βα ρε μάνα;
  Πάλι τα ίδια;
  Τον φάγανε τον Τσάλο οι μέτοχοι παρότι τον έφεραν οι ίδιοι για να δούμε θα φάνε και τον Φάβα που έφεραν όπως όλα δείχνουν οι ίδιοι;

 28. ΆΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ?
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ?ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΤΣΙΝΑΣ ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΥΓΑΝ 5-6 ΠΡΟΔΟΤΕΣ?ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΜΗ?

  1. Φαντάζομαι, φίλε μου, ότι ο κόσμος περιμένει τις εξελίξεις από τη σημερινή γενική συνέλευση. Για τα υπόλοιπα έχουμε τοποθετηθεί λίγο-πολύ όλοι μας.

   Υ.Γ Πάντως το πρόβλημα του ΟΦΗ δεν είναι ο κάθε Φανούρης ή ο κάθε Τσάλος…

 29. ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Β ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Γ ΕΠΣΗ ΟΦΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΠΧ!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΛΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ!

  1. Στην αρχή νόμισα ότι με τρόλαρες με τις «εξελίξεις», αλλά μετά (μάλλον) κατάλαβα τι ήθελες να πεις.
   Αγωνιστικά μιλώντας πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα πολύ ψωμί στο πρωτάθλημα. Όλα γίνονται… Αλλά δεν είναι το αγωνιστικό που με προβληματίζει. Ούτε οι προσφυγές. Προσφυγές πάντα γίνονταν, δεν έπεσε ποτέ ομάδα λόγω αυτών. Αυτό που πραγματικά με καίει είναι να βρεθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα της πολυμετοχικότητας. Από εκεί ξεκινούν όλα! Γι αυτό έγραψα παραπάνω ότι δε φταίει κανένας Φανούρης και κανένας Τσάλος. Όσο υπάρχει αυτή η «ρευστότητα» σε διοικητικό επίπεδο, αυτή η αναμπουμπούλα, τόσο θα υποφέρει η ομάδα. Και έτσι πάντα θα βρίσκονται καλοθελητές να εκμεταλλεύονται καταστάσεις… Πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Να βγει ΕΝΑΣ μπροστά, να ρίξει ένα ποσό που θα κάνει βιώσιμη την ΠΑΕ, να τοποθετήσει τους κατάλληλους ανθρώπους σε καίρια πόστα και να διώξει όλη τη σαβούρα από μέσα! Γιατί πίστεψέ με, σαβούρα υπάρχει στην ομάδα και δεν εννοώ το αγωνιστικό τμήμα… Μόνο έτσι ο ΟΦΗ, αργά ή γρήγορα, θα βρεθεί εκεί που ανήκει.
   Και κάτι τελευταίο. Επειδή ακούστηκε ότι ενεπλάκη ο Καράτζης στις τελευταίες εξελίξεις, κάτι μου έρχεται στο μυαλό. Κάτι από τα παλιά… Και τότε Φανούρης + Καράτζης ήτανε. Δεν το λέω με κακή πρόθεση. Ίδωμεν…

 30. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΟΛΑΡΑ ΟΡΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΣ!
  ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ!ΤΟ 2009 ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΕΝ ΕΤΗ 2017 ΘΑ ΧΑΛΙΟΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΦΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΟΧ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟ!ΕΜΕΙΣ ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ….

  1. Στο τέλος, φίλε Πέρσεφως2018, θα μας πουν φασιστόμουτρα για την εμμονή μας στον ΕΝΑΝ. Πλάκα κάνω. 😉
   Χαίρομαι που συμφωνούμε αλλά, σε τελική ανάλυση, το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για την ομάδα. Κι ας αποδειχτεί ότι είμαστε λάθος!

 31. Πάντως, ρε μάγκα Δένδρωνα, σε παραδέχομαι!!! Δυο μέρες πριν σκάσει η βόμβα μας είπες για Βατσινά και δικαιώθηκες!!! Τώρα, ή πολλές άκρες έχεις μέσα στην ΠΑΕ ή πολύ κατσικοπόδαρος είσαι μωρέ παιδάκι μου!!!

 32. Μανώλη Σαρρή ποιον θα προσκυνήσει τώρα ο ΟΦΗ για να βγούνε τα έξοδα της σεζόν; Περάσατε από Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, άντε…ίσως λόγω χρώματος βοηθήσει ο Ιβάν τώρα !

  1. Εσύ Rosonneri (και όχι Rossoneri όπως γράφεται κανονικά), τι ομάδα είπαμε ότι είσαι???

   (Το ξέρω ότι κάνω λάθος που απευθύνομαι στον κάθε πικραμένο που μπαίνει εδώ μέσα να γράψει την παπαριά του, αλλά ειδικά τέτοιες μέρες δεν το ανέχομαι!)

   1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ?ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ?ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΟΦΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΤΑ ΜΙΣΗ ΤΟΥΣ!

    1. Μακάρι φίλε Πέρσεφως2018. Μακάρι!

 33. Καταντια.Πρωην, νυν και μελλοντικοι «σωτήρες» θα αδιαφορουν για τον Ομιλο διοτι δεν υπαρχουν οπαδοι να τα σαρωσουν ολα.Που ειναι οι χιλιαδες;;; Ποιος θα ενδιαφερθει λοιπον αν το 80% ειναι αποντες απο τη κερκιδα για να τους τρελανουμε με φωνες κ συνθηματα;;Που ειναι ο λαός στα εκτός έδρας;;;Μεχρι και στη γιορτη του αειμνηστου το γηπεδο δεν γεμισε.Απαξιωση πληρης.
  Καλή χρονια σε ολους

 34. ΩΣ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΔΛΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 50.000 ΧΙΛ.€ ΔΩΘΗΚΑΝ Ή ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΣΚΟΥΝΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΥΣΚΟΥΝΑΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΩΘΕΙ Ή ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΣΙΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ….

 35. αλοχα ομιλητες καλα χρονια να εχουμε και καλα μυαλα για τους υπολοιπους τους αλλους ξερετε εσεις ρε παιδες πιος ειναι προεδρος;;;;; εχω χασει τον μπουσουλα βατσινας λενε τσαλοςπλερωνει;;;;; τι ειναι αυτα ρεεεεεε ωραιος ο τσαλος τους την βγενει με κοκκινο χαχαχαχαχαχααχα προεδραρα λεμε αντε να δουμε τι θα δουμε ρε δενδρων;;; αν εισαι αυτος που φανταζωμε;;;;;;;; θα σε τσεκαρω λιγο ακομα δεν ειμαι σιγουρος εχω μπερδευτει με τοσα που γινονται τελος παντων σαρρη συνεχισε δυνατα εχεις να γραψεις πολλα συντομα ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  1. Φίλε ο Δένδρωνας μας τα λεγε για Βατσινά και δεν τον πιστεύαμε, βγήκε και το λαμόγιο ο ψευτο-Δένδρωνας να τον κατηγορεί κι έδεσε το γλυκό, μάλλον το ίδιο πράγμα φανταζόμαστε κι οι δυο για τον Δένδρωνα, αλόχα!

 36. ΤΑΣΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ 101 ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΛΕΞΗ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΑΙΝΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΑΓΟΝΙ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
  ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΑΗΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΔΕΝΔΡΩΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΣΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΨΕΥΤΟ-ΔΕΝΔΡΩΝΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΟΠΟΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΔΕΝΔΡΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΣΥ???ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΣΕΦΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΠΛΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΑΣ!!!

  1. Αυτός που γράφει με το προσωνύμιο Τάσος παραπάνω, δεν είμαι εγώ που σας κράζω τόσο καιρό. Άλλος είναι αυτός!

   1. ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΤΑΣΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

    1. Στείλε προσωπικό mail στο Σαρρή να δει τα mail, να στο επιβεβαιώσει.

 37. Αλόχα ομιλίτες μου! Πριν λίγο καιρό, με αφορμή το μεταξύ μας ματς, σας είπα δυό αλήθειες και πέσατε κάποιοι να με φάτε, με πρώτο και καλύτερο τον γνωστό που τραμπουκίζει όποιον έχει διαφορετική άποψη και βλέπει παντού φαντάσματα. Σας είχα πει λοιπόν, ότι Τσάλος – Παπαδόπουλος φτιάξανε μια πανάκριβη πατάτα, που όχι μόνο δεν θ’ ανέβει αλλά θα χρεωθεί τόσο πολύ, που του χρόνου θα παίζετε στα τοπικά. Έκανα ένα μικρό λάθος, μίλησα για φούντο το καλοκαίρι, μόνο που αυτό ήρθε λίγο νωρίτερα, Δεκέμβρη μήνα. Άντε, περαστικά και «καλή» χρονιά!

  1. Τι αλόχα βρε σαχλαμπούρδα είσαι τόσο μίζερος και κακομοίρης, τόσο καρακαημένος που μπαίνεις μωρέ γύφτε στα σχόλια του gentikoule να κάνεις τι? Παλιολεχρίτη που δεν ξέρετε ακόμα σε ποιά θύρα μαζεύεστε στο στάδιο που είσαστε 5 κακομοίριδες και βγάζετε ανακοινώσεις ο ένας ενάντια στον άλλο. Μη μιλάς γελάει ο τόπος.

   1. χεχεχεχεχεχεχε καλα του τα πες βρε θυρατεσσεριτη χοχοχοχοχοχοχο!!!!! ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

 38. Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω το ακριβές παρασκήνιο.
  Προσπαθώ να το δω όσο πιο λογικά μπορώ. Μπήκαν κάποιοι άνθρωποι «μπροστά» πριν 1-2 χρόνια. Έχουν βάλει τα χρήματα που πρέπει να βάλουν? Γιατί βγαίνει προς τα έξω ότι μόνο ο Τσαλος πληρώνει? Γιατί δεν διαβάζω κάποια ανακοίνωση από τους υπόλοιπους μετόχους? Είναι αλήθεια ότι μόνο ένας πληρώνει? Προσωπικά από συζητήσεις με ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, μαθαίνω ότι ούτε πέρυσι έπεσε ζεστό χρήμα από όλους, ούτε φέτος γίνεται κάτι τέτοιο. Επιβεβαίωνεται λοιπόν αυτό που πιστεύω, όπως και αρκετός κόσμος, ότι όλοι οι προηγούμενοι προεδροι ήταν απλά είτε αχυράνθρωποι είτε απλά ότι έκαναν το έκαναν για προσωπικό ωφελος και διαφήμιση.
  Ο ΟΦΗ όπως είχα την τύχη να γνωρίσω έχει τελειώσει από τότε που πέθανε ο Θοδωρας. Ο ΟΦΗ πλησιάζει προς το τέλος της ύπαρξής του παιδιά. Μέτοχος με 10000, με 50000, με 100000, ακόμα και με 200000 δεν γίνεται, ειδικά αν μιλάμε για πρωταθλητισμο. Θέλει πολύ περισσότερο χρήμα κι από ότι φαίνεται δεν θέλει πολλά κοκκορια. Ένας πρέπει να κάνει κουμάντο.

 39. ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΓΚΙΤΕΣ-ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΑΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΟΙ ΝΤΙΒΕΣ-ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΙ -16-ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΛΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ….ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

  1. μπραβω ρε περσε καλα τα λες μπραβω σε ολα τα παιδια αμα μπουνε μπροστα καποια συναισθηματα βγαινουνε παπαδες ελπιζω σε καποια θεια φωτιση ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

 40. Όχι άλλα μισόλογα ρε Σαρρή… φτάνει πια… αν δε θες να «μπλέξεις», γράψε τα με άλλο τρόπο, να μη φαίνεσαι. Αλλά ΓΡΑΨΕ ΤΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ??? ΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ???? ΤΙΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ????

 41. Alternative είσαι σίγουρα Εργοτέλης; Πολύ αμφιβάλλω. Και αυτό γιατί οι Alternative έχουν χιουμορακι τρελό δεν είναι τυχαίο ότι τους ανήκει το καλύτερο ανέκδοτο του 2017 ( ανακοινώνουμε ότι πήραμε απόφαση να απέχουμε από τούς επόμενους αγώνες του Εργοτέλη χαχαχαχαχα!!!!!!) Sory δεν άντεξα. Θα περίμενα λοιπόν από κάποιον που λέει ότι είναι Alternative και μπαίνει εδώ μέσα να έλεγε κανένα ανέκδοτο να ελαφρύνει λίγο την ατμόσφαιρα και όχι να πικάρει.

  1. Εντάξει, αφού το ζητάς, θα σου πω κάτι, και θες πάρτο γι’ ανέκδοτο, θες πάρτο στα σοβαρά: με την επερχόμενη διάλυση τη δική σας και του παραρτήματος του Ιγκνατίεβιτς, η μία και μόνη μεγάλη δύναμη στο νησί έχει όνομα: ΕΡΓΟ!

 42. Αχαχαχαχαχα!!!!!!! Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα. Κάνε όμως μία συνεδρίαση έτσι στο πόδι και βγάλτω ανακοίνωση επίσημχαχαχα!!! Sory sory sory πάλι δεν κρατήθηκα.

 43. ΣΤΑ ΚΑΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ (ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ)ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ Ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ»ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΙΤΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ….!

 44. Μανώλη γράψε κανένα άρθρο ρε συ να γελάσουμε. Άιντε.
  Χάθηκες.

 45. αλοχα ΠΕΡΣΕ καλα τα λες εσυ και ελπιζω να σε ακουσανε τα παιδια εκαναν το καθηκον τους 1 μεγαλο μπραβω για αυτους και σε οσους συνεβαλαν για αυτο ακουτε;;;;;; ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

 46. Τελικά ομοϊδεάτες μου το καράβι μας όχι μόνο δεν βυθίστηκε αλλά πλησιάζει στην στεριά για προμήθειες και επισκευές!Είμαι πραγματικά χαρούμενος για τους 20 τζόν ράμπο μας για τον καπετάνιο του πλοίου και για τον κύριο παπαδάκη που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και ήδη μαζί με τον καράτζη έσωσαν οικονομικά και ηθικά τον ΟΦΗ μας!Αλλά φοβάμαι ρε παιδιά την παναχαϊκη μήπως την σπρώχνουν και μας κλέψει την άνοδο!Όπως και να έχει όμως φίλοι μου σίγουρα γλιτώσαμε το τοπικό και σίγουρα εξασφαλίσαμε την παραμονή μας όσο οξύμωρο και αν ακούγετε αυτό!Γειά χαρά φίλε μου καλέ Δημήτρη μάλλον όλα ρολόι πάνε!Σαρρή με «ανησυχεί» η σιωπή σου αχά καλό ε?ή πάς για κατοστάρα σχόλιων και μετά πάλι συνεχίζεις?

  1. Γεια σου ρε Perse!
   Τώρα καταλαβαίνω… Καλώς όρισες ξανά φίλε!

  2. χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!!!! αντε παμε οφαρααααααααααα!!!!!!! ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

 47. ειπατε τιποτα;;;;;;;!!!!!!!! και παμε ξανα ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

 48. Ανανεωση στον Μανο, χθες κιολας.. Παμε παλικαρια συνεχιστε ετσι κ οι κοποι σας δε θα πανε χαμενοι.. Ολοι σας ειστε αξιοθαυμαστοι.. Κ πανω απ ολα Ο Παπαδόπουλος. ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

 49. Βλέπω ισορροπημένο το πρόγραμμα του ΟΦΗ και της παναχαϊκής αδέρφια όποτε τα σχόλια δικά σας!
  12η.ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου
  Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή
  13η.Απόλλων λάρισας-ΟΦΗ
  Παναχαϊκή-Βέροια
  14η.ΟΦΗ-Α Ε Καραϊσκάκη
  Σπάρτη-Παναχαϊκή
  15η.Αχαρναϊκός-ΟΦΗ
  Παναχαϊκη-Πανσερραϊκός
  16η.ΟΦΗ-βέροια
  Καρδίτσα-Παναχαϊκή
  17η.Σπάρτη-ΟΦΗ
  Παναχαϊκη-Αιγινιακός….

  Υ.Γ.1)Έφυγε η σαβούρα και η ομάδα «πετάει»
  2)Για άλλη μια φορά οι παγκίτες ΜΙΛΗΣΑΝ.
  3)Ώρα να φύγουν τα κωλόβακτηρια της ψυχικής λέπρας από αυτό εδώ το σάιτ γιατί τολμώ να πώ πώς η άνοδος πρώτα Ο ΘΕΟΣ είναι διαφαινόμενη….!

 50. Επιτέλους ομάδα με φοβερή χημεία ο ΟΦΗ (αλήθεια από πότε έχουμε να το δούμε αυτό;😕) Κάθε του επίθεση μυρίζει γκολ . και αμυντικά καλός είναι αν και σε αυτό βοηθάει η επίθεση που γαμαει και δέρνει. Και κάτι για τον κ.Παπαδάκη. Εμείς τώρα πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν κρύβεται κάποιος από πίσω του? Ας πούμε στην τύχη ένα όνομα… Τσαλος…? Μακάρι. Κάσπεεερρρ!!! κάσπεεεεερρρρρ!!! που πήγε το μαλακισμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *