Χρόνια πολλά προσδοκώντας την Ανάσταση του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έψάχνα να βρώ ένα κείμενο για να γράψω λίγο πριν την Ανάσταση για να δώσω “ασπρόμαυρες” ευχές σε όλους τους τρελαμένους Ομιλήτες που έχουν στο μυαλό τους τον ΟΦΗ όμως τελικά δεν κατέληξα πουθενά.

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το φετινό Πάσχα είναι εντελώς διαφορετικό για όλον τον κόσμο του ΟΦΗ που έζησε μια Μεγάλη Εβδομάδα εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες.

Κάτι, το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, κάτι οι συζητήσεις που ακολούθησαν για τα αποτέλεσματα του φιλικού η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ κάνει Πάσχα ανήσυχος για ότι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και κυρίως για την ερχόμενη Πέμπτη όπου εξετάζεται ο φάκελος της ομάδας από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

86 χρόνια ιστορίας δεν σβήνονται έτσι για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να ανησυχεί κανένας φίλαθλος του ΟΦΗ, ούτε πολύ να στενοχωριέται. Όλοι εύχονται ότι μετά το Πάσχα θα έρθει και η Ανάσταση του ΟΦΗ κάτι που θα είναι το καλύτερο δώρο για όλους μας…

Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο και καλή ανάσταση!

Και παράλληλα, θα έρθει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ για τον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. καλη ανασταση σε ολους, (οικονομικη ) για τον οφη, και με ενα καλο αρνι ολοι αυριο-που λεει και ο φιλος μου ο γιωργος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 − two =