Με σοβαρότητα και πειθαρχία, ο ΟΦΗ χαμογελάει ξανά στη Ν. Σμύρνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο και για το πώς η ομάδα θα χαμογελάσει (ξανά) στη Νέα Σμύρνη.

Η έδρα του Πανιωνίου μπήκε στην καρδιά μου μετά τα όσα περάσαμε τον περασμένο Ιούλιο. Η 10ημερη παραμονή μου στην Αθήνα και κυρίως οι χαρές που πήραμε μέσα στη Νέα Σμύρνη ήταν μεγάλες γιατί συνδυάστηκαν με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Και πώς να μην βρίσκεται στο μυαλό μου η Ν. Σμύρνη όταν 1.000 κομάντος μαζί με τους παίκτες κατατρόπωσαν το σύστημα και την ομάδα που το εκπροσωπεί, δηλαδή τον Λεβαδειακό.

Έχω την εντύπωση ότι ο ΟΦΗ μπορεί να φύγει από τη Νέα Σμύρνη ξανά με το χαμόγελο στα χείλη. Μέχρι τώρα ο Πανιώνιος έχει δείξει ότι βραχυκυκλώνει στην έδρα του και τρανή απόδειξη αποτελεί και το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα «σεφτέ» μέσα στην έδρα του. 3 ήττες και 1 ισοπαλία με τον Εργοτέλη είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι σαν γηπεδούχος καλείται να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας δίχως να διαθέτει τα όπλα να το κάνει αυτό ενώ παράλληλα η Νέα Σμύρνη δεν αποτελεί και την πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος. Περισσότερο… «ψυγείο» δείχνει παρά… Σαχάρα!

Όμως, πέρα από τα παραπάνω στοιχεία που παίζουν ρόλο, θεωρώ ότι ο ΟΦΗ έχει και τις δυνατότητες αλλά και το υλικό να φύγει νικητής από τη Νέα Σμύρνη. Απέναντι σε μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις ορέξεις των δύο «παικταράδων» της (Ριέρα, Εστογιανόφ ) – αν παίξουν αυτοί οι δύο – αλλά και στην συνεχή κίνηση του Κουμορτζί στον άξονα, ο ΟΦΗ έχει τα «όπλα» για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη.

Η συμπαγής ανασταλτική λειτουργία που τον διακρίνει αλλά και η ταχύτητα που χαρακτηρίζει τους ποδοσφαιριστές του (Σίσιτς, Παπουλής, Σουμπίνιο) είναι στοιχεία που μπορούν να τον οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ασφαλώς, ο ΟΦΗ χρειάζεται να δείξει την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία όπως το έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ασφαλώς και ο Πανιώνιος δεν είναι Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ όμως αναμφίβολα χρειάζεται προσοχή.

Το ευχάριστο είναι ότι οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν καταλάβει και γνωρίζουν καλά το μάθημα τους ότι πρέπει να παρουσιάζονται σεμνοί και σοβαροί αφού ακόμα το πρωτάθλημα είναι στην αρχή και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 6 ΒΑΘΜΩΝ. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΦΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ?

  2. μανο καλημερα.τσεκαρε σε παρακαλω τη βαθμολογια των ομαδων στο gentikoule γιατι μου φαινεται λαθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + nineteen =