O κόσμος κρατάει ψηλά την σημαία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα δύσκολα μπορεί να μην πέρασαν εντελώς αλλά σίγουρα κόπασαν. Μετά από αρκετά προβλήματα τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά και κυρίως οικονομικά, τα οποία ταλαιπωρούν το σύλλογο, η συμφωνία με τον Βατσινά έρχεται να φέρει έναν άνεμο αισιοδοξίας.

Η υπόθεση Βατσινά φέρνει μια νέα περίοδο για τον ΟΦΗ με τον κόσμο να παραμένει ο βασικός ουσιαστικά μέτοχος της ομάδας αλλά και να τρέχει τις εξελίξεις.

Ένας κόσμος που στα δύσκολα στάθηκε δίπλα στην ομάδα, την στήριξε, βγήκε στους δρόμους και την βοήθησε να πάρει την άνοδο στην Super League και συνεχίζει ακούραστος να είναι πιστός στο σήμα και στα τρία αυτά μαγικά γράμματα που πρεσβεύουν τα ιδανικά και τα πιστεύω του. Τρία τόσο μαγικά γράμματα. Ο.Φ.Η. Όμιλος φιλάθλων Ηρακλείου. Ένας όμιλος που πρεσβεύει τόσους ανθρώπους που πλέον ζουν την καθημερινότητα τους και την αγωνία τους με το μέλλον αυτής της ομάδας.

Τα πράγματα σιγά-σιγά καθαρίζουν, η μπόρα θα περάσει και σε λίγο θα βγει το ουράνιο τόξο.Υπομονή, αισιοδοξία και στήριξη ώστε να συνεχίσει η σημαία του ΟΦΗ ψηλά, εκεί που την έφτασε ο κόσμος.

Τα λέμε αύριο στο “Γεντί Κουλέ”! Καλή αντάμωση!

Αύριο εκτός από τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ, υπάρχει και το μπασκετάκι όπου η ομάδα δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Όσοι μπορούν ας βρεθούν στις 15:00 στο ΒΑΚ και ας στηρίξουν την προσπάθεια που κάνεις αυτά τα παιδιά μέσα από τις τόσες δυσκολίες και αναποδιές.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. ΟΟΟΟ ΟΜΙΛΑΡΑ σ’αγαπάω… Πάμε και αύριο για την επιστροφή στις νίκες. Μακάρι μανώλη να ναι όπως τα γράφεις. Το μέλλον θα μας δείξει τι παίζει. 2 μπαλάκια αύριο.

  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΝΩΛΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΝΕ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

  3. ELPIZW AURIO NA FWNAZEI OLI H 4 THYRA NA MIN MALAKIZOMASTE PALI

  4. ολο γυρνας στο μυαλο μου σε βλεπω μες το ποτο μου εισαι αρρωστια μεγαλη καμινι η 4 θα ναι παλι αντε μωρη ομιλαρα καψτε το αυριο το γεντι ακομα κι αν χανουμε

  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΡΡΗ ΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ………………….ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + seventeen =