Ο ΟΦΗ έμαθε να «καθαρίζει» ξανά τέτοια παιχνίδια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον λόγο που η νίκη του ΟΦΗ επί του Αστέρα Τρίπολης είναι η πιο σημαντική του φετινού πρωταθλήματος.

Καταρχήν, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα της επιστροφής μου στο «Γεντί Κουλέ», έπειτα από την απουσία μου από τον αγώνα με τον Άρη. Είχα συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βρίσκομαι εκεί και να περιγράφω για λογαριασμό του athleticradio.gr και του Gentikoule τα παιχνίδια και μου… «κακοφάνηκε» που είδα από το στρατόπεδο τον αγώνα με τον Άρη. Τουλάχιστον, χαίρομαι πολύ που η επιστροφή μου στο «Γεντί Κουλέ» συνδυάστηκε με την επιστροφή της ομάδας στις νίκες έπειτα από δύο σερί ήττες.

Πάμε τώρα και στα του αγώνα. Ο ΟΦΗ αν και δεν ήταν καλός – τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο – έδειξε με τη νίκη του αλλά και το σκορ του αγώνα ότι έγινε ξανά ομάδα Σούπερ Λιγκ. Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι από… αγωνιστικής πλευράς έγινε η ομάδα που γνωρίσαμε την προηγούμενη 10ετία. Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, πήρε εύκολα τη νίκη και μάλιστα με ένα σκορ που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τον αντίπαλο του. Γιατί άλλο το 1-0 – όπως στο ματς με τον Εργοτέλη – και άλλο ένα «καθαρό» 3-0 όπως αυτό κόντρα στους Αρκάδες.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο απέδειξε ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου από τα πρώτα παιχνίδια της φετινής σαιζόν αλλά και κυρίως από αυτό κόντρα στον Άρη, πριν από δύο εβδομάδες. Ο ΟΦΗ «έμαθε» από αυτήν την ήττα του και φρόντισε το Σάββατο να παίξει όπως ο «γάτος με το ποντίκι» αφαιρώντας από τους Αρκάδες το ψυχολογικό αβαντάζ που είχαν λόγω της νίκης επί του Ολυμπιακού.

Με τον ΟΦΗ να δείχνει ότι κόντρα σε ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς αλλά και… ταχύτητας όπως ο Αστέρας Τρίπολης, είναι δεδομένο ότι ο Δεκέμβριος μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ καλό μήνα βαθμολογικής απογείωσης για την ομάδα!

Γιατί έχοντας να αντιμετωπίσει, εντός και εκτός έδρας, ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα αλλά και ο Παναιτωλικός, η ευκαιρία που δίνεται στον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντική ώστε από τον… Γενάρη να μπορεί να κάνει διαφορετικά σχέδια και ιδιαίτερα υψηλών πτήσεων…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. ante re mano mas eleipsan ta sxolia sou!!!!!!!

  2. mpravo se ola ta pedeia.alla ena megalo mpravo se enan afani iroa.ton mpoulout,as min ksexname oth eine 37 kai akoma kanei sprint san 20aris

  3. Φίλε Μάνο καλό θα ήταν να μην υποτιμαμε κανένα γιατι μπορει να πάθουμε ζημιά!

  4. ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + 20 =