‘Εφτασε η ώρα της ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Mανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την σειρά των αγώνων που έρχονται για τον ΟΦΗ και οι οποίοι είναι ικανοί να τον απογειώσουν την φετινή σαιζόν!

Προσέξτε τα παιχνίδια που έρχονται για τον ΟΦΗ:

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – ΟΦΗ
ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
ΟΦΗ – Ολυμπιακός
ΟΦΗ – Πανιώνιος

Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και με βάση το πρόγραμμα που ακολουθούν οι ανταγωνιστές του για την είσοδο στα πλέι – οφ, γίνεται πλέον κατανοητό ότι ο ΟΦΗ έχει τις ευκαιρίες, αλλά πάνω από όλα τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ – ώστε να φτάσει εκεί που δεν περίμενε κανένας! Δηλαδή, να μονιμοποιηθεί στην πεντάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου και να κυνηγήσει ένα όνειρο που ήταν άπιαστο στις αρχές της χρονιάς.

Ο ΟΦΗ έχει 32 βαθμούς, 3 λιγότερους από τον 4ο ΠΑΟΚ και 5 από την ΑΕΚ που ήδη χάνει στο Καραισκάκη από τον Ολυμπιακό. Και ενώ την επόμενη αγωνιστική, οι παίκτες του Αναστόπουλου πάνε στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα ακόμα χειρότερη από ΜΕΤΡΙΑ.

Υπάρχει κανείς από εσάς που πιστεύει ότι με τα “χάλια” που έχουν οι λεγόμενοι “μεγάλοι” είναι σε θέση να απειλήσουν ή να φοβίσουν τον ΟΦΗ; Εγώ τουλάχιστον δεν το πιστεύω.

Οι ποδοσφαιριστές του Αναστόπουλου έχουν δείξει ότι εκτός χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα, μετριοφροσύνη αλλά κυρίως επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν υποτιμάει κανέναν ενώ είναι εκείνοι που προκαλούν φόβο στους αντιπάλους τους.

Εφόσον ο ΟΦΗ συνεχίζει να παρουσιάζει το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει συνδυάζοντας το με τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, τότε στα τέλη Φλεβάρη θα έχουμε στήσει το δικό μας πάρτι που θα ξεκινάει από το Ηράκλειο και θα αγγίζει ολόκληρη την Ελλάδα.

Με τον ΟΦΗ να έχει στο Ηράκλειο τα 3 από τα 4 παιχνίδια που ακολουθούν, γίνεται πλέον κατανοητό ότι μπορεί να αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη απειλή για τους… δήθεν μεγάλους που θα πάθουν πατατράκ!

Ο μήνας που ακολουθεί είναι 30 ημέρες ποδοσφαιρικής απογείωσης για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του που “πατάει” πάνω στην ομάδα αφήνοντας πίσω όλα τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν με τους εφιάλτες που έχουν κυριεύσει την ζωή του…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Για να δούμε ρε Μανώλη. Μακάρι!Να γίνει η αρχή από αύριο! Φόρτσα ρε ΟΦΑΡΑ για 4η θέση αύριο!

  2. Ψυχραιμία Μανώλη.

  3. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × two =