Το καλύτερο πρώτο 45λεπτο του φετινού ΟΦΗ και πρόκριση με στυλ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά και για το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο των παικτών του Αναστόπουλου.

«Εξοφλήθηκε» λοιπόν το γραμμάτιο του 2010 με τον Πανσερραϊκό να παίρνει τον δρόμο του αποκλεισμού και τον ΟΦΗ να παίρνει την πρόκριση άνετα, όμορφα και με μπόλικο στυλ!

Τις δύο τελευταίες λέξεις τις χρησιμοποίησα αρκετές φορές κατά την διάρκεια της μετάδοσης μου στον Athletic Radio 104,2 και νομίζω ότι δεν έχω και άδικο. Ο χθεσινός ΟΦΗ πήρε την πρόκριση τόσο άνετα που το 3-0 κάλλιστα θα μπορούσε να είναι 6-0 και 7-0! Ωστόσο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και της πραγματικότητας επέτρεψε στους παίκτες να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και παράλληλα να χαλαρώσουν εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Πέραν της σημασίας που έχει για τον ΟΦΗ η πρόκριση της ομάδας στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας, εγώ δεν θα θριαμβολογήσω – ακόμα – γιατί πολύ απλά θα περιμένω τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Αλλοίμονο αν θριαμβολογούσα για την πρόκριση επί του… Πανσερραϊκού από μια 11αδα του ΟΦΗ που είναι επιπέδου πλέι – οφ και παραπάνω!

Ωστόσο αυτό που με τρέλανε στο χθεσινό παιχνίδι και δεν μπορώ να μην το γράψω είναι η εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα και αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, πρέπει να δεχτούμε ότι ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στα πρώτα 45 λεπτά. Μια ομάδα που πέτυχε 2 γκολ, θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλα 3 και 4 ενώ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Ο δε τρόπος με τον οποίο βγήκε στην αντεπίθεση και το γκολ που πέτυχε ο Παπουλής είναι παράδειγμα προς μίμηση για ομάδα που βγαίνει στην κόντρα επίθεση.

Και πραγματικά αρχίζω και πιστεύω ότι αυτός ο ΟΦΗ βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, «καθαρίζει» τα στίγματα που είχε στο παιχνίδι του ενώ στοιχεία που δεν τα είχαμε δει σε προηγούμενους αγώνες, τα βλέπουμε τώρα.

9 σουτ σε 45 λεπτά παιχνιδιού, αφόρητο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, «έπνιγε» τους Σερραίους μην αφήνοντας τους να πάρουν ανάσα.

Όσο για τις επιλογές του Αναστόπουλου, θεωρώ ότι κρίνονται απόλυτα σωστές αφού η τοποθέτηση του Χόρχε Λόπεζ στον άξονα έδειξε ότι βρίσκει ρόλο στον Ισπανό που τώρα που «καίει» η μπάλα θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα αποδείξει την ΜΕΓΑΛΗ κλάση που τον διακρίνει.

Ο κόουτς που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον ΟΦΗ έδειξε ότι ξέρει να διαχειριστεί άψογα το υλικό που έχει στα χέρια του μιας και ακολουθεί μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν τους φετινούς στόχους του ΟΦΗ. Που είναι και θα παραμείνουν ψηλοί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. OFARA ME EXEIS TRELAMENO!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 3 =