Μόνοι μας και όλοι σας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το όνομα και η υπόληψη του ΟΦΗ είναι κάτι που δεν μπορεί να σπιλώσει κανείς ετσιθελικά. Από χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έχει αρχίσει μια προπαγάνδα από “πράσινες” και “κόκκινες” πένες για το σε ποιον πρόσκειται ο ΟΦΗ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕ! 

Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του έχουν τα δικά τους πιστεύω και ιδανικά που κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει. Ο κόσμος έχει μάθει να παλεύει, να έχει το κούτελο του καθαρό και όλοι θα λάβετε τις απαντήσεις. Μην ξεχνάτε πράσινοι και κόκκινοι πως έχετε να κατεβείτε στο Ηράκλειο και  στο “Γεντί Κουλέ” και εκεί πρέπει και θα λάβετε όλοι τις απαντήσεις που σας αρμόζουν.

Αν υπήρχε σήμερα αστυνομία τύπου θα είχε προχωρήσει σε συλλήψεις όλων αυτών που έχουν κάνει επάγγελμα όχι την αθλητική δημοσιογραφία αλλά την χυδαιολογία και την λασπολογία.

Το ρεσιτάλ από “πράσινες” και “κόκκινες” μπαρούφες έχει ξεκινήσει, ίσως κατευνάσει λίγο αλλά σίγουρα θα ξαναρχίσει. Τουλάχιστον μέχρι και τις 17 Μαρτίου και τις 4 Απριλίου.Εκεί πρέπει όλοι να λάβουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν

Μόνοι μας και όλοι σας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Πρώτα-πρώτα πρέπει να απεμπλακούμε από την σάπια λογική και πρακτική των πληρωμένων δημοσιογράφων της Αθήνας που για δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα γράφουν αυτά που τους υπαγορεύει η δική τους οπαδική βλακεία. Η λογική τους είναι ότι μόνο όταν νικάνε όλα είναι καλά και δίκαια και άν κάποια ομάδα χάσει από τον αιώνιο αντίπαλο ή νικήσει την ίδια είναι στημένος και παράρτημα ανάλογα με το αποτέλεσμα. Αυτά βγάζει η αρρωστημένη κούτρα τους και αυτά γράφουν για να φανατίζουν τα πρόβατα που τους διαβάζουν. Το θέμα είναι άν εσύ έχεις την ομάδα που μπορεί να απαντήσει σ’ αυτούς. Ο ΠΑΟΚ χθές απάντησε, ο ΟΦΗ όμως δυστυχώς δεν είχε το ίδιο ανάστημα. Εμάς μας ενδιαφέρει να νικάμε κάθε αντίπαλο παρά τα προβλήματα μας αλλά βέβαια και οι δυνατότητες μας φτάνουν μέχρι κάποιο σημείο και αυτό φάνηκε καθαρά χθές παρά το σπρώξιμο που είχε ο Ολυμπιακός από τον Παπά.

  2. φιλε νικο μπορει χτες να μην ειχαμε το απαραιτητο αναστημα οπως λες αλλα μην ξεχνας οτι το δειξαμε στο καραισκακη. εμεις δε θα μπουμε σε μια διαδικασια να θυμομαστε μονο οτι μας βολευει και να σπερνουμε το χουλιγκανισμο οπως κανουν οι πληρωμενοι που σαφως και θα επρεπε ολοι τους να ειναι μεσα. οπωσδηποτε και εκνευριζομαι αφανταστα οταν τα βλεπω αυτα και ειδικα απο τα πρασινα κωλοφυλλαδια που ξεχνουν ποσους ποντους πηραν ετσιθελικα απο την ομαδα μας στο παρελθον και τωρα μια κοπανια γιναμε παραρτημα κοκκινο. εμεις δεν μπορουμε να χασουμε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. η λυση ειναι μονο να τους γ….με εδω μεσα ΟΛΟΥΣ. και καποια στιγμη θα γινει και αυτο προς το παρον κλειστε τα αυτια σας και αγαπατε την ομιλαρα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 13 =