Καφενείο ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule και σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον ΟΦΗ που θυμίζουν συμπεριφορές καφενείου – 48 ώρες πριν εκπνεύσει η ημερομηνία για την αδειοδότηση.

Πρακτικές «καφενείου» θυμίζουν όλα όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ τις τελευταίες ώρες με την παραίτηση του Βασίλη Ξημέρη και την ανάληψη των καθηκόντων προέδρου από τον Χρήστο Μιχαλόπουλο. Ο τελευταίος μάλλον «χώθηκε» σε αυτήν την θέση βλέποντας ότι ξεκινούσε η μια παραίτηση μετά την άλλη…

Το γιατί παραιτήθηκε ο Βασίλης Ξημέρης πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μας το πει ο ίδιος μιας και δεν γίνεται ολόκληρη ΠΑΕ και ένας παράγοντας της δικής του εμπειρίας να ενημερώνεται για το μπλέξιμο με την εφορία μόλις τα τελευταία 24ωρα… Ή τουλάχιστον αν θέλει κάποιος να λέει ότι αυτό έγινε γνωστό την 28η Μαρτίου τότε ή για αφελείς μας περνούν ή για μαλάκες…

Το θέμα με την εφορία ήταν γνωστό και στον ΟΦΗ το γνώριζαν εδώ και αρκετό καιρό μιας και ήταν μια από τις προτεραιότητες για την αδειοδότηση του συλλόγου. Όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες δείχνουν και το πώς έχει καταντήσει ο ΟΦΗ… Ένα απέραντο ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

Και ασφαλώς δεν μπορώ να προσάψω τίποτα στον Χρήστο Μιχαλόπουλο που όπως λέω παραπάνω μπήκε σε αυτήν την θέση έπειτα από την πρόταση του Βασίλη Ξημέρη και ο τελευταίος απλά είπε «ναι» προκειμένου ο ΟΦΗ να μην μείνει ακέφαλος…

Το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, δεν το γνωρίζει κανένας μας. Όμως τα προβλήματα που συσσωρεύονται και τα «σύννεφα» πάνω από τον ουρανό του ΟΦΗ είναι μαύρα και σκοτεινά… Αλήθεια πως γίνεται να αλλάζει θέση η προεδρία του συλλόγου, δύο 24ωρα πριν την εκπνοή της ημερομηνίας για την κατάθεση του φακέλου της αδειοδότησης όταν μάλιστα δεν έχουν κλείσει ακόμα τα θέματα που είναι ανοικτά. Δηλαδή δεν έχουν υπογράψει ακόμα όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενώ οι Μπαρκαουάν, Βλόνταρτσικ και Σίμιτς δεν έχουν συμφωνήσει για τον διακανονισμό που αφορά τις οφειλές προς τα πρόσωπα τους.

Λίγες μόλις ημέρες πριν την εκπνοή της ημερομηνίας για την αδειοδότηση, ο ΟΦΗ αλλάζει πρόεδρο σαν να αλλάζει πουκάμισα με τακτικές ασόβαρες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. mas pire kai mas sikwse,2misi xronia eleytherias geytikame kai ayta me polla paratragouda.mallon mas aksizei ayto.an eisai OFI mia zwh tha eisai stin katathlipsi ti na pw

  2. manoli kafeneio ksekafeneio nomizo oth prepi na diatirisoume thn psixremia mas.giath oso kai na nani kai kapioi dimosiografoi to gnorizan to provlima alla ekanan to koroido.poli ipopta pexnidia pezonte.idika molis mathane oth den tha iparksi ypovivasmos sthn adeiodotish san na alakse h stash polon…..

  3. Από τη μια οι οπαδοί που κάνουν ότι μπορούν για τιμωρηθεί η ομάδα και να χάσει υπερπολύτιμα έσοδα, και από την άλλη ο Ξημέρης που τώρα θυμήθηκε ότι έχει επαγγελματικές ασχολίες. Καλά πάμε!!!!!!!

  4. o kurios ximeris mallon fovithike min tou paroun auta pou eixe klepsei apo ton ofi stiin prohgoumeni tou theitia san proedros!!!! egw exw na pw pws o vatsinas mas eskapse ton lako o maxlas mas erixe mesa kai o ximeris evale tin tafoplaka!!! to mono sigouro mono oi opadoi pou kapoioi thewrite mastouria baxalakides kai upeuthinous gia oikonomikes apwlies tis omadas tha stathoume kai pali dipla tis!!!!

    1. Φίλε μου εάν είσαι απο αυτούς που κάνανε τα καφριλίκια, ναι βοηθήσατε και εσείς… Ποιος θα βάλει τα λεφτά του σε μία ομάδα που πληρώνει ετησίως την αξία δύο ενδεκαδάτων παικτών σε πρόστιμα;

  5. Siga re sari iremise

  6. Α τωρα κανουμε και κριτική στους ”δικούς ” μας ε?? που είναι οι μεγαλοσωτήρες?? Ντροπή μας ολων !!!

  7. nai re dike mou eimai ap’autous pou ekanan kafrilikia stin nea smurni pou anevike h omada!!! eimai ap’autous pou ekanan kafrilikia sto pagritio kai sta baraz tis rodou gia na swthei h omada!!! eimai ap’autous tosa xronia oti leuta mou perisevoun dn ta dinw ston vatsina kai se opoion tsatso asxoleithike me tin omada alla ta edina gia na akolouthw tin omada m pantou!!! se antithesi me kapoious pou olo vohthate alla olo skavete ton lako kai krazete sunexws!!!

  8. Μπούτζουκας Θ.Τ 4/4 03:03
    Αγαπητέ φίλε Πολύχρονη, έμαθα για την περιπέτεια σου από τα ΜΜΕ .

    Στο παρελθών έχω αντιμετώπιση το ΕΣΚΑΝ αλλά και τα Ελληνικά αθλητικά όργανα σε μια περίπτωση ίδια με την δική σου ..

    Έφτασα τότε στον διευθυντή του ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ κύριο Γεωργάκοπουλο,βρήκαν και διεπιστώθησαν ΠΑΡΑ πολλές ατέλειες ως προς την λειτουργίες του Εργαστηριού του ΟΑΚΑ έτσι ο κύριος Γεωργακόπουλος ένας καλώς κατά αλλά επιστήμονας αναγκάστηκε να το παραδεχτή για τους ατελείς ελέγχους έτσι και παρατήθηκε ,τώρα είναι στο εργαστήριο του Κατάρ..

    Όταν έμαθα για εσένα από τα ΜΜΕ , έστειλα εν αγνοία σου ένα ΙΜΕΛ στο παγκόσμιο οργανισμό αντιντόπινγκ τον WADA για το τι γίνετε στην Ελλάδα με το εργαστήριο του ΟΑΚΑ, μου απάντησαν ότι τους έχει δώσει μια παράταση η Γ.Γ.Α ΜΕΧΡΙ τέλος αυτού του μήνα ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ και ότι οι δειγματολήπτες δεν έχουν καν διαπιστευτήρια από τον WADA να κάνουν δειγματοληψίες..

    Επίσης για την ουσία που σε κατηγορούν, είναι πολύ εύκολη ώστε να παγιδεύσει κάποιος έναν αθλητή , οφείλουν να σου δώσουν δείκτες της ουσίας.

    Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου δώσουν δείκτες, γιατί; ΓΙΑΤΊ απλώς δεν έχουν, θα σε κατηγορήσουν με δυο τρεις μεταβόλητες της ουσίας , όταν όμως κάποιος είναι χρήστης κοκαΐνης θα πρέπει ακόμα και φασματογραφία να δείξει 12 μεταβόλητες της ουσίας .

    Σε αγαπώ σαν παιδί μου και ας μην το ξέρεις, έψαξα για εσένα ώστε να σου δώσω τα όπλα να πολεμήσεις πιστεύοντας ότι είσαι αθώος..

    Τα δεδικασμένο από το CAS..

    Απόφαση του CAS για τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ 22 στην παγκόσμια κατάταξη. Το ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) δέχεται και απαλλάσσει από όλες τις κατηγορίες τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ ότι δεν έκανε χρήση κοκαΐνης αλλά έπεσε θύμα δολιοφθοράς .

    Η ΑΠΌΦΑΣΉ ΓΡΑΦΕΙ

    Ο Γάλλος τενίστας Ρίτσαρντ Γκασκέ απαλλάσσετε από το Αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο CAS από όλες της κατηγορίες ότι έκανε χρήση κοκαΐνης με το εξής σκεπτικό ,η ουσία αυτή εισέρχεται στον ανθρωπινό οργανισμό ακόμα και αν την πετάξουν σε κάποιον στο σεντόνι ενός ξενοδοχείο ..

    Ο Γκασκέ είπε όμως είπε και το CAS αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του Γάλλου τενίστα ότι βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη επειδή είχε φιλήσει μια κοπέλα σε κλαμπ στο Μαϊάμι η οποία είχε την υποψία ότι έκανε χρήση, έτσι εξαλείφθηκε η ποινή των δυο ετών που του είχε επιβληθεί , ημερομηνία 18/12/2009 …

    Να είσαι δυνατός παιδί μου Πωλ ,η ανθρωποφαγία μερικών δημοσιογράφων ,ακόμα και οπαδών , αλλά και ασχέτων ανθρώπων θα είναι δύσκολη μεριά για σένα,εσύ όμως μείνε δυνατός και ενωμένος με την οικογένεια σου, και τους πραγματικούς φίλους σου που ΤΏΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ.

    Επίσης να κανείς αμέσως έφεση αν σου βάλουν έστω και ένα μήνα από την σούπερ λινγκ ,ο λόγος είναι ότι θα σου κάνει έφεση η ΕΠΟ ΜΕΣΩΝ ΕΣΚΑΝ ,είναι γνωστός ο τρόπος που λειτουργούν μην ακούσει κανένα, μόνο αν σε αθωώσουν να τους περιμένεις..

    Υ.Γ Σας Παρακαλώ να τα μεταφέρετε αυτά όσοι έχετε κάποια επαφή με τον Βεζίρηδη ως ΕΠΕΙΓΩΝ ..

    Για τους καχύποπτους σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι δεν έχω μιλήσει ΚΑΝ με τον Πολύχρονη , ούτε καν με ρώτησε ο βέβαια ο άνθρωπος, το έκανα πιστεύοντας τον Πολύχρονη δηλώντας ο ίδιος αθώος……

    TO BAΖΩ ΚΑΙ ΕΔΏ ΕΠΛΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΗ

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση.
    Απάντηση
    Μπούτζουκας Θ.Τ 4/4 03:41
    Συγνώμη που επανέρχομαι για το θέμα Βεζίρηδη , αλλά νομίζω ότι άνθρωπός και μετά αθλητής Βεζίρηδης ,μας έχει απόδειξη σε όλους τους ομιλίτες ότι δεν είναι αυτός που θέλουν κάποιοι να τον παρουσιάσουν..

    Αυτά που γράφω είναι στοιχεία και όχι εικασίες, έχοντας και την βοήθεια του φίλου και συνεργάτη του επικεφαλή της ανεξάρτητης επιτροπής για την διαφάνεια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου της FIFA καθηγητή ΜΑΡΚ ΠΙΕΤΡ.. Θέλω όλα να είναι στο φως ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, αν έφταιξε να πλήρωση .. ΈΦΤΑΙΞΕ ΟΜΩΣ;

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five − 5 =