Αλήθεια, που ήσασταν κύριε Ξημέρη;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα τελευταία τραγελαφικά γεγονότα που συμβαίνουν στον ΟΦΗ παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος των ποδοσφαιριστών.

Τα παράπονα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ προς τον Χρήστο Μιχαλόπουλο ήταν καταρχήν άδικα καθώς έγιναν απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν είχε συμπληρώσει ούτε 24 ώρες στην θέση του προέδρου του συλλόγου. Τι είπα μόλις τώρα; Την θέση του προέδρου του ΟΦΗ είπα και ποιος θα περίμενε ότι ο Χρήστος Μιχαλόπουλος θα έμπαινε σε αυτήν την θέση προκειμένου ο σύλλογος να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την αδειοδότηση.

Για εμένα τα παράπονα των παικτών είναι απολύτως ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ και καλώς αναζήτησαν τον άνθρωπο που έπρεπε να τους δώσει απαντήσεις: Τον Βασίλη Ξημέρη. Αλήθεια, που βρισκόσασταν πρόεδρε χθες το απόγευμα όταν έπρεπε να δίνετε το παρόν στα αποδυτήρια του ΒΑΚ;

Που βρισκόσασταν όταν οι παίκτες του ΟΦΗ σας αναζητούσαν για να τους πείτε την αλήθεια, κόντρα σε όλα όσα έχουν γίνει στην ομάδα τους τελευταίους μήνες; Οι παίκτες έλεγαν «που είναι ο κύριος Ξημέρης» αλλά απαντήσεις δεν έπαιρναν… Τι θα μπορούσε να πει άραγε ο Μιχαλόπουλος, ο Χναράκης, o Koυτάντος και ο Αποστολάκης;

Ο Βασίλης Ξημέρης ΟΦΕΙΛΕ να δώσει το παρόν χθες το απόγευμα στο «Βαρδινογιάννειο» και να τους δώσει τις εξηγήσεις για όσα, αστεία, συμβαίνουν στον ΟΦΗ τα τελευταία 24ωρα. Ακόμα και αν δεχτώ τους λόγους αποχώρησης του από την προεδρία της Δ.Ε., εκείνος ΕΠΡΕΠΕ να βρεθεί στα αποδυτήρια και να πει στους παίκτες: «Κύριοι έφυγα από την θέση του προέδρου γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα με την δουλειά μου». Δεν ξέρω βέβαια τι θα απαντούσαν οι παίκτες όμως θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο σοβαρό από την ΑΠΟΥΣΙΑ του.

Γιατί ο Βασίλης Ξημέρης δεν είναι παράγοντας «λίγων μηνών», ούτε μπήκε στον ΟΦΗ… χθες. Βρίσκεται στον ΟΦΗ αρκετά χρόνια και γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι με οικογένειες που πρέπει να παίρνουν πειστικές απαντήσεις και ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Άλλωστε, το «κρυφτούλι» δεν βοήθησε ποτέ κανέναν και κυρίως εκείνους που έχουν μάθει να την κοπανούν στα δύσκολα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. sostossssssss.kapio lako exei h fa.va….

  2. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

  3. Ta pontikia egkataleipoyn to ploio!!

  4. Μπούτζουκας Θ.Τ 4/4 03:03
    Αγαπητέ φίλε Πολύχρονη, έμαθα για την περιπέτεια σου από τα ΜΜΕ .

    Στο παρελθών έχω αντιμετώπιση το ΕΣΚΑΝ αλλά και τα Ελληνικά αθλητικά όργανα σε μια περίπτωση ίδια με την δική σου ..

    Έφτασα τότε στον διευθυντή του ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ κύριο Γεωργάκοπουλο,βρήκαν και διεπιστώθησαν ΠΑΡΑ πολλές ατελείς ως προς την λειτουργίες του Εργαστηριού του ΟΑΚΑ έτσι ο κύριος Γεωργακόπουλος ένας καλώς κατά αλλά επιστήμονας αναγκάστηκε να παραδεχτή τους ατελείς ελέγχους έτσι παρατήθηκε ,τώρα είναι στο εργαστήριο του Κατάρ..

    Όταν έμαθα για εσένα από τα ΜΜΕ , έστειλα εν αγνοία σου ένα ΙΜΕΛ στο παγκόσμιο οργανισμό αντιντόπινγκ τον WADA για το τι γίνετε στην Ελλάδα με το εργαστήριο του ΟΑΚΑ, μου απάντησαν ότι τους έχει δώσει μια παράταση η Γ.Γ.Α ΜΕΧΡΙ τέλος αυτού του μήνα ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ και ότι οι δειγματολήπτες δεν έχουν καν διαπιστευτήρια από τον WADA να κάνουν δειγματοληψίες..

    Επίσης για την ουσία που σε κατηγορούν, είναι πολύ εύκολη ώστε να παγιδεύσει κάποιος έναν αθλητή , οφείλουν να σου δώσουν δείκτες της ουσίας.

    Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου δώσουν δείκτες, γιατί; ΓΙΑΤΊ απλώς δεν έχουν, θα σε κατηγορήσουν με δυο τρεις μεταβόλητες της ουσίας , όταν όμως κάποιος είναι χρήστης κοκαΐνης θα πρέπει ακόμα και φασματογραφία να δείξει 12 μεταβόλητες της ουσίας .

    Σε αγαπώ σαν παιδί μου και ας μην το ξέρεις, έψαξα για εσένα ώστε να σου δώσω τα όπλα να πολεμήσεις πιστεύοντας ότι είσαι αθώος..

    Τα δεδικασμένο από το CAS..

    Απόφαση του CAS για τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ 22 στην παγκόσμια κατάταξη. Το ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) δέχεται και απαλλάσσει από όλες τις κατηγορίες τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ ότι δεν έκανε χρήση κοκαΐνης αλλά έπεσε θύμα δολιοφθοράς .

    Η ΑΠΌΦΑΣΉ ΓΡΑΦΕΙ

    Ο Γάλλος τενίστας Ρίτσαρντ Γκασκέ απαλλάσσετε από το Αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο CAS από όλες της κατηγορίες ότι έκανε χρήση κοκαΐνης με το εξής σκεπτικό ,η ουσία αυτή εισέρχεται στον ανθρωπινό οργανισμό ακόμα και αν την πετάξουν σε κάποιον στο σεντόνι ενός ξενοδοχείο ..

    Ο Γκασκέ είπε όμως είπε και το CAS αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του Γάλλου τενίστα ότι βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη επειδή είχε φιλήσει μια κοπέλα σε κλαμπ στο Μαϊάμι η οποία είχε την υποψία ότι έκανε χρήση, έτσι εξαλείφθηκε η ποινή των δυο ετών που του είχε επιβληθεί , ημερομηνία 18/12/2009 …

    Να είσαι δυνατός παιδί μου Πωλ ,η ανθρωποφαγία μερικών δημοσιογράφων ,ακόμα και οπαδών , αλλά και ασχέτων ανθρώπων θα είναι δύσκολη μεριά για σένα,εσύ όμως μείνε δυνατός και ενωμένος με την οικογένεια σου, και τους πραγματικούς φίλους σου που ΤΏΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ.

    Επίσης να κανείς αμέσως έφεση αν σου βάλουν έστω και ένα μήνα από την σούπερ λινγκ ,ο λόγος είναι ότι θα σου κάνει έφεση η ΕΠΟ ΜΕΣΩΝ ΕΣΚΑΝ ,είναι γνωστός ο τρόπος που λειτουργούν μην ακούσει κανένα, μόνο αν σε αθωώσουν να τους περιμένεις..

    Υ.Γ Σας Παρακαλώ να τα μεταφέρετε αυτά όσοι έχετε κάποια επαφή με τον Βεζίρηδη ως ΕΠΕΙΓΩΝ ..

    Για τους καχύποπτους σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι δεν έχω μιλήσει ΚΑΝ με τον Πολύχρονη , ούτε καν με ρώτησε ο βέβαια ο άνθρωπος, το έκανα πιστεύοντας τον Πολύχρονη δηλώντας ο ίδιος αθώος……

    Συγνώμη που το βάζω και εδώ δεν με ενδιαφερεί η δημοσίευση απλώς κάποιος να το μεταφέρει του Πολύχρονη… Δεν έχω επαφή αλλά θέλω να είναι και όλα στο φως

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + 17 =