Ούτε 160 χιλιάρικα δεν κοστίζει ο ΟΦΗ δηλαδή;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το σήριαλ των 160 χιλ. ευρώ που τείνει να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΟΦΗ εν όψει της επόμενης περιόδου.

Καθώς έβλεπα την συνέντευξη του Χρήστου Μιχαλόπουλου στο TV CRETA το βράδυ της Δευτέρας και ακούγοντας τον να στέλνει μηνύματα sos για το αύριο του ΟΦΗ με αφορμή την έλευση (ή όχι) των 160 χιλ. ευρώ, απόρησα: Μα, καλά για τόσο φτηνό τον έχουν τον ΟΦΗ που δεν μπορούν να βρεθούν αυτά τα χρήματα;

Και ασφαλώς όποιος «είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέει» και αυτό συμβαίνει και με εμένα που δεν θα δώσω εγώ αυτά τα χρήματα… Όμως, όποιος ανακατεύεται με τον ΟΦΗ και έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του για να ασχοληθεί με τον σύλλογο, τότε πρέπει να έχει και υποχρεώσεις. Και οι υποχρεώσεις δημιουργήθηκαν γιατί πολύ απλά δεν υπήρξε ειλικρίνεια απέναντι σε όλους. Για τα μέλη της Δ.Ε. απέναντι στους εαυτούς τους που μετά την «εξαφάνιση Μαχλά» τον περασμένο Γενάρη, τόνιζαν προς τους παίκτες ότι «τώρα θα φτιάξουν τα πράγματα και θα δημιουργηθεί μια ισχυρή διοίκηση».

Κατανοώ και αποδέχομαι ότι από τότε έγινε μια μεγάλη προσπάθεια που όμως δεν στάθηκε με ειλικρίνεια απέναντι στην πηγή του προβλήματος που δεν ήταν άλλη από τις «σταράτες κουβέντες» απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Γιατί, πιστεύω ότι αν από την πρώτη στιγμή υπήρχε ειλικρίνεια απέναντι στους ποδοσφαιριστές τότε και εκείνοι με την πλευρά τους θα έδειχναν την ανάλογη ανεκτικότητα, όπως το έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ βλέπει την χρονιά να φτάνει στο τέλος της και διάδοχη κατάσταση για την επόμενη χρονιά δεν υπάρχει. Εν αντιθέσει, δηλαδή, με τις υποσχέσεις που ακούγονταν τον περασμένο Γενάρη και τα λόγια για «ισχυρή διοίκηση» που θα φέρει δυνατούς επιχειρηματίες – αυτά ήταν τα λόγια προς τους ποδοσφαιριστές – πλέον η σαιζόν έφτασε στο τέλος και δεν γνωρίζει κανένας τι θα γίνει του χρόνου. Αν τον Γενάρη, είχε ειπωθεί η κουβέντα που ειπώθηκε από τα χείλη του Χρήστου Μιχαλόπουλου χθες το βράδυ («δεν μπορούμε να τα δώσουμε εμείς αυτά τα λεφτά») τότε τα πράγματα, υποθέτω, ότι θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Φτάσαμε στην ύστατη στιγμή να περιμένουμε όλοι από τον Κουράκη να φέρει τα 160 χιλιάρικα που είχε υποσχεθεί ότι θα βρεθούν με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σκοινί. Όμως, μήπως είναι λάθος να στηρίζεται συνεχώς ο ΟΦΗ από τον Δήμαρχο; Πιστεύω πως όχι, ασχέτως και αν εκείνος έκανε λάθη που θα μπορούσε να τα είχε αποφύγει.

Εδώ που έφτασε η ομάδα, αυτό που χρειαζόταν να γίνει είναι μια ΣΩΣΤΗ προεργασία για το μέλλον του ΟΦΗ. Ένα μέλλον που έπρεπε να έχει αρχή και τέλος. Και όχι «μισόλογα» όπως την παρούσα φάση…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. Μανώλη η λύση είναι μια. Μόνο από την Αθήνα. Και καταλαβαίνεις ποιους εννοώ. Άλλωστε τώρα που ξεμαγαρισανε από τον βαζελό κανείς δεν θα έχει αντίρηση να ανακατευτουν στον ΟΦΗ. Ας το κάνουν για την ψυχή του αληθινού ευεργέτη. Του ΘΌΔΩΡΑ

  2. Αγαπητέ φίλε Πολύχρονη, έμαθα για την περιπέτεια σου από τα ΜΜΕ .

    Στο παρελθών έχω αντιμετώπιση το ΕΣΚΑΝ αλλά και τα Ελληνικά αθλητικά όργανα σε μια περίπτωση ίδια με την δική σου ..

    Έφτασα τότε στον διευθυντή του ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ κύριο Γεωργάκοπουλο,βρήκα διεπιστώθησαν ΠΑΡΑ πολλές ατελείς ως προς την λειτουργίες του Εργαστηριού του ΟΑΚΑ έτσι ο κύριος Γεωργακόπουλος ένας καλώς κατά αλλά επιστήμονας αναγκάστηκε να παραδεχτή τους ατελείς ελέγχους έτσι παρατήθηκε ,τώρα είναι στο εργαστήριο του Κατάρ..

    Όταν έμαθα για εσένα από τα ΜΜΕ , έστειλα εν αγνοία σου ένα ΙΜΕΛ στο παγκόσμιο οργανισμό αντιντόπινγκ τον WADA για το τι γίνετε στην Ελλάδα με το εργαστήριο του ΟΑΚΑ, μου απάντησαν ότι τους έχει δώσει μια παράταση η Γ.Γ.Α ΜΕΧΡΙ τέλος αυτού του μήνα ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ και ότι οι δειγματολήπτες δεν έχουν καν διαπιστευτήρια από τον WADA να κάνουν δειγματοληψίες..

    Επίσης για την ουσία που σε κατηγορούν, είναι πολύ εύκολη ώστε να παγιδεύσει κάποιος έναν αθλητή , οφείλουν να σου δώσουν δείκτες της ουσίας.

    Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου δώσουν δείκτες, γιατί; ΓΙΑΤΊ απλώς δεν έχουν, θα σε κατηγορήσουν με δυο τρεις μεταβόλητες της ουσίας , όταν όμως κάποιος είναι χρήστης κοκαΐνης θα πρέπει ακόμα και φασματογραφία να δείξει 12 μεταβόλητες της ουσίας .

    Σε αγαπώ σαν παιδί μου και ας μην το ξέρεις, έψαξα για εσένα ώστε να σου δώσω τα όπλα να πολεμήσεις πιστεύοντας ότι είσαι αθώος..

    Τα δεδικασμένο από το CAS..

    Απόφαση του CAS για τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ 22 στην παγκόσμια κατάταξη. Το ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) δέχεται και απαλλάσσει από όλες τις κατηγορίες τον Γάλλο τενίστα, Ρίτσαρντ Γκασκέ ότι δεν έκανε χρήση κοκαΐνης αλλά έπεσε θύμα δολιοφθοράς .

    Η ΑΠΌΦΑΣΉ ΓΡΑΦΕΙ

    Ο Γάλλος τενίστας Ρίτσαρντ Γκασκέ απαλλάσσετε από το Αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο CAS από όλες της κατηγορίες ότι έκανε χρήση κοκαΐνης με το εξής σκεπτικό ,η ουσία αυτή εισέρχεται στον ανθρωπινό οργανισμό ακόμα και αν την πετάξουν σε κάποιον στο σεντόνι ενός ξενοδοχείο ..

    Ο Γκασκέ είπε όμως είπε και το CAS αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του Γάλλου τενίστα ότι βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη επειδή είχε φιλήσει μια κοπέλα σε κλαμπ στο Μαϊάμι η οποία είχε την υποψία ότι έκανε χρήση, έτσι εξαλείφθηκε η ποινή των δυο ετών που του είχε επιβληθεί , ημερομηνία 18/12/2009 …

    Να είσαι δυνατός παιδί μου Πωλ ,η ανθρωποφαγία μερικών δημοσιογράφων ,ακόμα και οπαδών , αλλά και ασχέτων ανθρώπων θα είναι δύσκολη μεριά για σένα,εσύ όμως μείνε δυνατός και ενωμένος με την οικογένεια σου, και τους πραγματικούς φίλους σου που ΤΏΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ.

    Επίσης να κανείς αμέσως έφεση αν σου βάλουν έστω και ένα μήνα από την σούπερ λινγκ ,ο λόγος είναι ότι θα σου κάνει έφεση η ΕΠΟ ΜΕΣΩΝ ΕΣΚΑΝ ,είναι γνωστός ο τρόπος που λειτουργούν μην ακούσει κανένα, μόνο αν σε αθωώσουν να τους περιμένεις..

    Υ.Γ Σας Παρακαλώ να τα μεταφέρετε αυτά όσοι έχετε κάποια επαφή με τον Βεζίρηδη ως ΕΠΕΙΓΩΝ ..

    Για τους καχύποπτους σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι δεν έχω μιλήσει ΚΑΝ με τον Πολύχρονη , ούτε καν με ρώτησε ο βέβαια ο άνθρωπος, το έκανα πιστεύοντας τον Πολύχρονη δηλώντας ο ίδιος αθώος……

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

  3. Συγνώμη που επανέρχομαι για το θέμα Βεζίρηδη , αλλά νομίζω ότι άνθρωπός και μετά αθλητής Βεζίρηδης ,μας έχει απόδειξη σε όλους τους ομιλίτες ότι δεν είναι αυτός που θέλουν κάποιοι να τον παρουσιάσουν..

    Αυτά που γράφω είναι στοιχεία και όχι εικασίες, έχοντας και την βοήθεια του φίλου και συνεργάτη του επικεφαλή της ανεξάρτητης επιτροπής για την διαφάνεια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου της FIFA καθηγητή ΜΑΡΚ ΠΙΕΤΡ.. Θέλω όλα να είναι στο φως ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, αν έφταιξε να πλήρωση .. ΈΦΤΑΙΞΕ ΟΜΩΣ;

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

  4. file Μπούτζουκας Θεόδωρος den antexo na MIN to dimosiefso sto facebook to proto sou sxolio…ki eseis ekei sto gentikoule.gr olo malakies arthra twn 200 lekseon kserete na kanete;;; ayto den einai aksio dimosiopoiisis;;;ante ksypnate kai statheite oloi dipla ston POLY…

    1. Φίλε Ανδρέα αν εσύ θεωρείς “μαλακίες” τα άρθρα που γράφω, απλά δεν σε αντιπροσωπεύει το Gentikoule. Και υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες για να ενημερώνεσαι για τον ΟΦΗ.

  5. giati kyrie sarri paraga sou einai to site;; ego oti nomizo tha grafo…sou anagnorizo omos oti par oti sou ti leo den fimoses to sxolio… enimeronomai KAI apo alla site filaraki by the way…arthro gia tin apokalypsi tou filou parapano THA GRAPSEIS::: kai nai..ores ores grafeis malakies…oxi;;; afou ki esy to ksereis… telospanton mi skyliazeis kalos dimosiografos eisai se genikes grammes pistevo min pianesai apo to diko mou logo…
    apantise me erga..

    1. Φίλε μου ποτέ δεν έχω γράψει μαλακίες ή τουλάχιστον εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για τα γραπτά μου. Όσον αφορά για αυτό που γράφει και για το “φίμωτρο”, ποτέ δεν το έχω κάνει και ούτε ΘΑ το κάνω.

      Και τέλος, ούτε σκυλιάζω αλλά και τις απαντήσεις μου τις έχω δώσει αρκετές φορές και αρκετά χρόνια…

  6. Symmazeuteite k deite ti 8a kanoume me ton bezyridh!tou aksizoun polla sygxarhthria k xilia euxaristw gia to kalo pou ekane sthn omada mas!dn prepei na meinoume apragoi apenanti tou!dn prepei na kleisei etsi thn podosfairikh tou kariera!gt dn pane na kanoun elegxo k se allous paiktes(ery8roleukous as poume)?alla dn tous symferei gt me ton poly sto terma k me tetoia omada pou exei fetos o OFI,pollwn oi psyxoules etreman k dn hkseran me ti tropo na zhmiwsoun thn omada!prepei na sta8oume dipla tou oti k na ginei!k se auton alla k sthn oikogeneia tou h opoia niw8ei apogohteumenh me olh auth thn katastash!

    8ELOUME TON POLY PISW STHN OMADA!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × five =