Αλλοίμονο σε όλους αν ο ΟΦΗ περάσει ξανά τα περσινά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για την «προεκλογική» περίοδο που ξεκινάει στον ΟΦΗ και σχολιάζει την επόμενη – δύσκολη – μέρα που βρίσκει την ομάδα.

Με τις ειδήσεις περί διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης και ανάδειξης νέας διοίκησης, ξεκινάει στον ΟΦΗ μια νέα… «προεκλογική» περίοδο που δεν ξέρει κανένας πως θα βρει την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη και κρίσιμη καμπή για την ιστορία της.

Η φετινή σαιζόν πρέπει να αποτελέσει παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά και να μπουν οι «βάσεις» ώστε ο ΟΦΗ να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστικός. Αυτό, για να προλάβω τους «ξερόλες, δεν προϋποθέτει απαραιτήτως χρήματα αλλά οργάνωση και σχέδιο. Δεν χρειάζεται να δοθούν εκ. ευρώ ώστε ο ΟΦΗ να είναι ανταγωνιστικός. Θα πρέπει εκείνοι που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της αναδόμησης του ΟΦΗ να γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και δεν μπορεί να «θαφτεί» το όνειρο για την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας.

Άλλωστε, αποδείχθηκε φέτος αν ο ΟΦΗ κινηθεί σωστά στις μεταγραφές μπορεί να… «ψωνίσει» κελεπούρια δίχως να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Και εδώ γεννάται ένα άλλο ερώτημα: Ποιος ή ποιοι θα είναι εκείνοι που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη; Θα βρεθούν ή θα τους ψάχνουμε στον δρόμο με τα τουφέκια;

Αλλοίμονο σε όλους αν ο ΟΦΗ περάσει ξανά τα περσινά και βρεθεί ο κόσμος κατακαλόκαιρο στους δρόμους για να φωνάζει υπέρ του αγώνα της ομάδας. Ο τρόπος με τον οποίο κύλησε η χρονιά φέτος έχει μετριάσει τα προβλήματα όμως είναι δεδομένο ότι ασφαλώς και εκείνοι που «κινούν τα νήματα» τόσο μπροστά από τις κάμερες, όσο και εκτός (γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν εκείνοι) θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΟΦΗ δεν είναι ένα… «παραμάγαζο» που ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, ούτε μπορεί να καταντήσει… Ηρακλής βάζοντας μέσα στην ομάδα τον καθένα…

Ο ΟΦΗ χρειάζεται να στηθεί για την επόμενη σαιζόν με σύνεση και οργάνωση προκειμένου να μπορέσει να «χτίσει» μια καλή πορεία σε βάθος χρόνου και παράλληλα να κοιτάξει να δει πως θα κρατήσει στο Ηράκλειο τους παίκτες των οποίων η παρουσία κρίνεται απαραίτητη. Όμως, για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχει «ζεστό χρήμα» στις αρχές Μαΐου και η ομάδα να μπορέσει να «τρέξει» όλες τις υποχρεώσεις που απαιτούνται ώστε να προχωρήσει με σύνεση και πλάνο για το νέο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − nine =