Γελάει ο κόσμος…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγη ώρα μετά το τέλος της Γ.Σ. – παρωδία για τον ΟΦΗ, ο Μανώλης Σαρρής καταγράφει στο blog του στο Gentikoule το… απόλυτο μηδέν που προέκυψε από την διαδικασία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα και κάτι περισσότερο από την σημερινή γενική συνέλευση. Ακόμα και κάποιοι φίλοι του ΟΦΗ που με ρωτούσαν στο LIVE του Gentikoule, τους έλεγα ότι πολύ δύσκολα θα προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. Και μιλάμε για απίστευτα πράγματα που ξεφτιλίζουν και κάνουν ρεζίλι τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Φανταστείτε σε τι σημείο έχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ τον ΟΦΗ που στις δηλώσεις τους μετά το τέλος της Γ.Σ. οι ίδιοι οι παράγοντες της ομάδας δεν γνώριζαν ποιο ήταν το αποτέλεσμα που αναδείχθηκε από την σημερινή διαδικασία! Απίστευτα πράγματα! Να τελειώσει η Γ.Σ. και να μην γνωρίζει κανένας τι αποτέλεσμα προέκυψε.

Η σημερινή Γ.Σ. αποτέλεσε μια παρωδία και ένα γκρίζο σημείο για την ιστορία του ΟΦΗ. Από την μια πλευρά ο Ντίνος Μανταδάκης να μιλάει για τα… 1000αρικα που δεν πήγαν ποτέ στην Αθήνα και από την άλλη να τελειώσει η διαδικασία και να μην βρίσκεται ένας… άνθρωπος του Θεού για να δώσει μια λύση. Να πει κάτι καινούργιο βρε αδερφέ!

Η σημερινή Γ.Σ. – παρωδία ήταν ένα «μαύρο στίγμα» στην 87χρονη ιστορία του ΟΦΗ που πλέον βρίσκεται σε ένα σκοτεινό μονοπάτι που δεν γνωρίζει πως και από πού μπορεί να βγει!

Αλλά τι να περιμένουμε και πώς να το περιμένουμε όταν ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης πάει στην Γ.Σ., ουσιαστικά… «παρακαλάει» για να βρεθεί λύση και δεν βρίσκεται κάποιος που να έχει την ευθιξία και το φιλότιμο να ζητήσει συγνώμη σε εκείνον που να έχει αποδέκτη όλους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Θα μπορούσα να γράφω για τις ώρες αλλά προτιμώ να γράψω τα λίγα παραπάνω. Τι παραπάνω μπορώ να πω όταν ακούγαμε- τε 2,5 ώρες ένα… «κοπάδι ανθρώπων» που δεν ήταν καν συννενοημένοι για να πουν τα ίδια! «Μαύρο» το μέλλον για τον ΟΦΗ έλεγε ο ένας, «αντιμετωπίσιμο το χρέος» έλεγε ο άλλος! Κοροϊδία μέσα στα πρόσωπα όλων μας!

Και φτάσαμε στο σημείο να καταλήξουμε σε διοίκηση πρωτοδικείου. Δηλαδή, άντε γεια! Ή θα καταλήξουμε στο… επεισόδιο του περασμένου Γενάρη όπου ναι μεν έγινε μια προσπάθεια αλλά… χρήματα δεν μπήκαν με αποτέλεσμα να πηγαίνουν όλα με “αυτόματο πιλότο” ή θα βρεθούν κάποια άτομα που θα βάλουν χρήματα στην ομάδα και θα της δώσουν μια οικονομική (ανάσα) βγάζοντας την από το αδιέξοδο…

Τις απαντήσεις θα τις πάρουμε σε λίγες ημέρες, οπότε και ΠΡΕΠΕΙ να προκύψει μια διοίκηση πρωτοδικείου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    1. ετρεχε να κανει αγωνα για τον κολλητο του το Βενιζελο.μονη λυση η Δ να μην παρει κανεις φραγκο.μας εχετε βγαλει τον καρκινο πια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 3 =