Ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει και καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην ομάδα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την στάση του κόσμου στην Γ.Σ. της Τετάρτης δείχνοντας πως στα δύσκολα έχει και κρίση αλλά και επίγνωση της κατάστασης.

Το Gentikoule τα έγραφε από τις προηγούμενες ημέρες πως το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ ήταν αρκετά τεταμένο μιας και η κατάσταση «μύριζε μπαρούτι». Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατούσε μεταξύ των φιλάθλων του ΟΦΗ, ήταν δεδομένη αυτή η κατακραυγή που σημειώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ.

Και για αυτόν τον λόγο, ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε το πιο ηχηρό παρών από κάθε άλλη τέτοια διαδικασία που αφορά το μέλλον του συλλόγου. Σε όλες τις προηγούμενες Γ.Σ. είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μισοάδειες εξέδρες και τα ίδια, γνωστά, πρόσωπα από την πλευρά των φιλάθλων. Τώρα, όμως δεν ήταν το ίδιο. Οι περισσότεροι από 500 φίλαθλοι – μέτοχοι της ΠΑΕ που βρέθηκαν στο «Βαρδινογιάννειο» ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ πως ξέρουν να αναγνωρίζουν τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η ομάδα θέλοντας να στείλουν τα κατάλληλα μηνύματα που σίγουρα είχαν συγκεκριμένους αποδέκτες.

Δεν ήταν τυχαία η αντιμετώπιση που είχε ο Βασίλης Ξημέρης αλλά και ο Νίκος Μαχλάς όπως και το χειροκρότημα που κέρδισε με τον «πύρινο λόγο» του ο Ντίνος Μανταδάκης. Ασφαλώς και δεν πρέπει να φτάνουμε στο άλλο άκρο αλλά να τα βλέπουμε όλα με μεγάλη ηρεμία και ψυχραιμία.

Όμως είναι δεδομένο πως ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει, βλέπει και γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στον «μαγικό κόσμο» του συλλόγου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + eight =