Ο καλός και σοβαρός ΟΦΗ δεν φοβάται τον Πανιώνιο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την πρώτη δύσκολη αποστολή του ΟΦΗ και την σημασία του αγώνα της Δευτέρας.

Μετά το ξεκίνημα της Σούπερ Λιγκ όπου η ομάδα ήταν απαλλαγμένη από το άγχος, πλέον ο ΟΦΗ καλείται να δείξει στη Νέα Σμύρνη ότι βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πάνω από ομάδες τύπου Πανιώνιος, Κέρκυρα κ.α.

Θα έλεγα ότι το παιχνίδι της Δευτέρας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν και μόνο λόγο: Γιατί ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ και μια νίκη στη Νέα Σμύρνη θα ζεστάνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο που θα του δώσει την δυνατότητα να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ». Εφόσον, οι παίκτες του Αναστόπουλου καταφέρουν να φύγουν από τη Νέα Σμύρνη με το «διπλό», τότε η ψυχολογία του κόσμου θα ανέβει ακόμα περισσότερο και θα είναι ότι καλύτερο εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής ο Πανιώνιος έχει δείξει στοιχεία σοβαρής ομάδας. Προσέξτε: Όχι ΚΑΛΗΣ αλλά ΣΟΒΑΡΗΣ ομάδας. Ο Ελευθερόπουλος έχει πιτσιρίκια που τρέχουν, μοχθούν και γουστάρουν να παίζουν (όπως ακριβώς ο ΟΦΗ) και η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός του Πανιωνίου έχει διαχειριστεί σωστά αυτήν την κατάσταση.

Όμως, είναι πασιφανές ότι σε σχέση με το ρόστερ του Πανιωνίου, αυτό του ΟΦΗ είναι καλύτερο και βεβαίως δεν υπάρχουν συγκρίσεις. Εφόσον, ο ΟΦΗ παρουσιαστεί σοβαρός και με πλάνο στο παιχνίδι του – όπως στο δεύτερο ημίχρονο της Θεσσαλονίκης – τότε είναι εκείνος που έχει το πάνω χέρι για να πάρει τη νίκη.

Στο κάτω κάτω, ο Πανιώνιος δεν είναι και καμία ομάδα – θεριό που να φοβάται ο ΟΦΗ, ούτε η Νέα Σμύρνη είναι κάποια έδρα – φόβητρο. Ο φετινός ΟΦΗ – έστω και αν κάποιοι από εμάς δεν το έχουμε παραδεχτεί ακόμα – είναι πολύ καλύτερος από αρκετούς της Σούπερ Λιγκ και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Άρης, η Ξάνθη (λέω αυτές γιατί ήδη τις έχουμε αντιμετωπίσει).

Και για να φανεί αυτή η διαφορά, θα πρέπει ματς όπως αυτό της Δευτέρα να το καθαρίσει και να δείξει από την αρχή της σαιζόν ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. αρχισες τα δικα σου παλι… αφθερετα συμπερασματα που αν εχει δει καποιος τις πρωτες αγωνιστικες θα ειναι σιγουρος οτι μιλας για αλλο πρωταθλημα. οταν καποιος βαζει στο ιδιο καζανι τον οφη με αλλες ομαδες οριεσαι και απο την αλλη βαζεις στην ιδια κατηγορια τον πανιωνιο με την κερκυρα…. ετσι μικραινεις την ομαδα μας και οχι τους υπολοιπους…

    1. Μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ: Ότι δεν γίνεται να βάζεις τον ΟΦΗ στην ίδια κατηγορία με τους άλλους. Απλά, τους κερδίζεις και δείχνεις την διαφορά σου με εκείνους…

  2. Φιλε Μανώλη…πραγματικά,συγγνώμη…άλλη μπάλα βλέπεις;Σόρρυ δηλαδή…
    Με την Ξάνθη,η Ξάνθη μας έπαιζε 90 λεπτά,μονοτερμα.Μονοτερμα.Δεν υπήρχαν δυνατότητες ούτε να πατήσουμε μπάλα ούτε τίποτα.Αν δεν ήταν κομπλεξικοί ,γιατί κομπλεξική ομάδα είναι,θα μας έβαζαν 3..
    Ο Άρης,ειναι σαν και εμάς…τα ίδια (()**#΅#
    Ο Πανιώνιος,είναι ΔΥΣΚΟΛΟΣ.Τέλος..
    Ας είμαστε ήρεμοι και μην πάμε να τρελλανουμε τον κόσμο
    Ο φετινός ΟΦΗ θελει να σωθεί.
    Τέλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + seven =