Το «γερό στομάχι» που πρέπει να έχουμε όλοι…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την συνήθεια των προσφυγών με την οποία πρέπει να μάθουμε να ζούμε καθημερινά.

Η χθεσινή είδηση με την κίνηση των «9» δεν αποτελεί καμία έκπληξη, έστω και από μόνο του σαν γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε – από τους δημοσιογράφους μέχρι τους φιλάθλους – ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες του προηγούμενου ρόστερ έχουν δικαίωμα για προσφυγή μιας και τους οφείλονται χρήματα.

Από την στιγμή λοιπόν που ο ΟΦΗ δεν έχει κάποιον… Ιβάν Σαββίδη που να «σπρώξει» μέσα σε λίγες ώρες μερικά εκατομμύρια ευρώ, όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε με αυτές τις στενοχώριες.

Υποθέσεις, οι οποίες στενοχωρούν περισσότερο από κάθε άλλο τον κόσμο του ΟΦΗ που συνεχίζει να πασχίζει και να ελπίζει για ένα καλύτερο μέλλον. Όμως, πραγματικά όλοι πρέπει να έχουμε γερό στομάχι για να δεχόμαστε αυτά τα χτυπήματα. Γιατί, αυτό το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ούτε σε μια εβδομάδα, ούτε σε έναν μήνα. Θα λυθεί – αν λυθεί – μέσα από ένα πλάνο διετίας και τριετίας που θα καθορίσει η ΠΑΕ και το οποίο θα βγάλει τον ΟΦΗ από την δύσκολη θέση.

Άλλη λύση δεν υπάρχει και ούτε χρειάζεται να ζούμε με αυταπάτες και όνειρα επενδυτών και ιδιοκτητών. Όσοι βρέθηκαν στο παρελθόν, απλά τα έριξαν στην «ξέρα» βυθίζοντας μας όλους στον πάτο των ονείρων και των φιλοδοξιών μας για έναν καλύτερο ΟΦΗ.

Η χθεσινή ιστορία είναι μια από τις πολλές που θα δούμε στο μέλλον. Και είναι σίγουρο πως μπροστά μας θα δούμε και άλλες πολλές. Παρόμοιου βεληνεκούς και απειλές μεγαλύτερων κινδύνων.

Στον ΟΦΗ χρειάζεται να κινηθούν με μεθοδικότητα και προσοχή ώστε η ομάδα να μην υποστεί καμία απολύτως ζημιά. Και επειδή δεν υπάρχουν λεφτά για να δοθούν άμεσα και να σβήσει η φωτιά, οι σωστοί και έξυπνοι χειρισμοί θα φέρουν την επίλυση των προβλημάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Όταν είσαι σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση, με τόσα χρέη, δεν αρκεί να κάνεις λιγότερες σπατάλες στο μέλλον, αλλά είσαι αναγκασμένος να πουλήσεις και διάφορα περιουσιακά στοιχεία.
    Έτσι πιστεύω πως πρέπει να κινηθεί και ο ΟΦΗ, ώστε να γίνει ξανά μια μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
    Δυστυχώς είναι η μόνη λύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − eleven =