Το έχουν πάρει χαμπάρι κάποιοι ότι φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία του ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την σαιζόν που έρχεται αλλά και για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ότι… δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου.

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος και αφού αγωνιστικά δεν έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι το απτό, είπα να κοιτάξω μπροστά και να γράψω κάτι που αφορά (συνολικά) όλη την χρονιά.

Θα αφήσω στην άκρη τα διοικητικά – αφήνω τον κόσμο να παίρνει θέση γιατί έχει τι έχει συμβεί – και θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τον ΟΦΗ και την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Με σχεδόν 2,5 εκ. ευρώ να είναι δεσμευμένα για τις οφειλές των προηγούμενων χρόνων, ο ΟΦΗ παλεύει φέτος με τα… «πιστολάκια» απέναντι σε θεούς και δαίμονες. Με λίγα χρήματα να προσδοκόνται ως έσοδα και με το βάρος να έχει δοθεί στο «νοικοκυριό» του ΟΦΗ, είναι δεδομένο πως σε ότι αφορά το οικονομικό, η ομάδα θα την βγάλει μόνο μέσα από μια οργανωμένη προσπάθεια. Ήδη, ο ΟΦΗ κατάφερε να κλείσει κάποια μέτωπα που τον ταλαιπωρούσαν (Μπαρκαουάν) αλλά η υπόθεση του Ρουμάνου είναι μια σταγόνα στον ωκεανό και μπροστά σε όλα όσα ακολουθούν και βγαίνουν εβδομάδα παρά εβδομάδα.

Για να μπορέσει ο ΟΦΗ να βρει την σωτηρία του και να βγάλει την χρονιά, θα πρέπει κάποιοι να μην κοιτάζουν τους εαυτούς τους και την προβολή τους. Ο ΟΦΗ έχει χορτάσει από δαύτους τόσα χρόνια!

Οι λέξεις ενότητα, ομόνοια, συσπείρωση έχουν χάσει κάθε έννοια στον ΟΦΗ των τελευταίων χρόνων με αποτέλεσμα τα διάφορα παιχνίδια εξουσίας να αναζητούν τους κατόχους τους.

Και ενώ περιμέναμε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε την φετινή σαιζόν, να που ο ΟΦΗ μπήκε στο ίδιο, γνωστό «τριπάκι» των τελευταίων χρόνων.

Παρ’ όλα αυτά, η πραγματικότητα είναι ότι φέτος υπάρχει μια μεγάλη ΔΙΑΦΟΡΑ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: Ότι η πλειοψηφία όσων ασχολούνται με τον ΟΦΗ, εντός και εκτός ομάδας, έχουν καταλάβει τι συμβαίνει με τον σύλλογο. Ποιοι πασχίζουν, ποιοι αράζουν περιμένοντας τα μπράβο και τα χειροκροτήματα και ποιοι είναι εκείνοι που τρέχουν για τον ΟΦΗ.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που ζουν στον κόσμο τους και δεν σκέφτονται ποιο είναι το καλό του ΟΦΗ.

Ο κόσμος ΒΑΡΕΘΗΚΕ πλέον και ΑΗΔΙΑΖΕΙ με τέτοιες καταστάσεις που τον διώχνουν από τον ΟΦΗ.

Η σαιζόν φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία του ΟΦΗ. Αν η ομάδα σωθεί και πάρει την αδειοδότηση τον Μάιο τότε θα πάρει ακόμα μια (αλλά μεγάλη) παράταση ζωής για τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *