Φοβού τη Νέα Σμύρνη και την Κέρκυρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα… παθήματα των προηγούμενων παιχνιδιών που χρειάζεται να γίνουν μαθήματα εν όψει Πλατανιά.

Ο ΟΦΗ στα Περιβόλια θα πάει να δώσει το τέταρτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι του και κατά την δική μου άποψη είναι ίδιο με όλα τα προηγούμενα. Εννοώ, ότι ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που (για τους δικούς της λόγους) θα τον δει σαν… Μπαρτσελόνα. Δηλαδή, αντίπαλο που θέλει να τον κερδίσει οπωσδήποτε και (για εκείνους) οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία.

Θυμηθείτε λίγο τα προηγούμενα: Στη Νέα Σμύρνη είχε να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο του 2Χ2, στην Κέρκυρα μια ομάδα που δεν είχε «σταυρώσει» νίκη μέχρι εκείνη την αγωνιστική. Δύο παιχνίδι που οι αντίπαλοι του ΟΦΗ τα είδαν σαν τελικούς με αποτέλεσμα να έρθουν ισάριθμες ήττες.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αγώνων; Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχτηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και όταν κλήθηκε να αντιδράσει στο δεύτερο, ήταν πλέον αργά. Δυστυχώς, φέτος ο ΟΦΗ δεν έχει ούτε Μάντζιο, ούτε Παπουλή, ούτε Κάλαϊτζιτς ή ακόμα και Τζόρντι Λόπεζ. Παίκτες δηλαδή με εμπειρία και προσωπικότητα. Κατά συνέπεια, όσο και αν προσπάθησε ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Βέβαια, ο φετινός ΟΦΗ χαρακτηρίζεται από το πλούσιο ταλέντο (που δεν αμφισβητείται από κανέναν) αλλά και την έλλειψη εμπειριών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί την διάθεση και το πάθος που βγάζουν οι παίκτες του.

Έχοντας δει τόοοοοοοοοοοσες φορές τα ματς με τον Πανιώνιο και την Κέρκυρα, είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα του γηπεδούχου που διψάει για… νίκη και αίμα!

Την Δευτέρα θα πέσουν κορμιά και είναι δεδομένο πως αν ο ΟΦΗ πέσει στην μάχη σαν… «καμικάζι» τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν (όπως σε κάθε ματς δηλαδή) αφού ήδη διαθέτει μέταλλο μεγάλης ομάδας, βαριά φανέλα και χαρακτήρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 5 =