Στα δικά του χέρια τα κλειδιά της νίκης στα Χανιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τους καταλυτικούς παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι των Περιβολίων.

Όσο και αν γκρινιάζουν κάποιοι, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι εκείνος που διατηρεί ψηλά την σημαία του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια. Μέσα από τα τόσα προβλήματα που ο σύλλογος έχει αντιμετωπίσει, με τον φόβο για αφαιρέσεις βαθμών και διάφορα τέτοια να εκκρεμεί, εκείνος κράτησε ενωμένη και συμπαγή την ομάδα και μάλιστα σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από ότι οι φετινές.

Με το πρωτάθλημα να είναι τόσο αμφίρροπο, είναι δεδομένο πως ο Αναστόπουλος δείχνει ότι ψάχνει και την πιο κατάλληλη συνταγή. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να βρει μια χημεία έχοντας δημιουργήσει μια εντελώς καινούργια ομάδα.

Και αναμφίβολα, στο σημερινό παιχνίδι από τα δικά του πλάνα θα καθοριστούν και οι τύχες του αγώνα. Απέναντι σε παίκτες που τους γνωρίζει αρκετά καλά (Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ) και μια ομάδα που ήδη την είχε αντιμετωπίσει έτοιμη στο φιλικό του Αυγούστου.

Ο ίδιος έδειξε ότι δεν είναι ξεροκέφαλος, ούτε έχει την τάση να μην βλέπει τα λάθη του. Και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε όλοι. Τα δύο τελευταία χρόνια, ο Νίκος Αναστόπουλος περνάει την πιο ώριμη φάση της προπονητικής του καριέρας και τα αποτελέσματα τον επιβράβευσαν.

Φέτος, έχει να αντιμετωπίσει εντελώς διαφορετικές συνθήκες και βέβαια είναι δεδομένο πως απαιτείται υπομονή για το «νέο ΟΦΗ». Ο Αναστόπουλος με την χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Ζορμπά δείχνει ότι θέλει να γίνει πιο επιθετικός στα Περιβόλια και έτοιμος να κάνει το παιχνίδι του από το πρώτο λεπτό.

Ο τρόπος με τον οποίο θα παρατάξει τον ΟΦΗ είναι εκείνος που θα κρίνει την έκβαση του αγώνα.

Άλλωστε χρωστάει και εκείνος στον εαυτό του ένα μεγάλο ματς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. An valei kind trio moxlo ton zormpa vlepo na menu me akinhtoi…as dokimasei to sis its San eleuthera piso apo ton for

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four + 20 =