Η ζωή χωρίς τον Σίσιτς…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πρώτο παιχνίδι δίχως τον Σλοβένο και για το πως θα αντιδράσει ο ΟΦΗ σε αυτό το ενδεχόμενο.

Από την αρχή της σαιζόν, ο “Σίλε” απουσίασε μόνο από το παιχνίδι της πρεμιέρας μετρώντας 7… (σχεδόν) σερί 90λεπτα απουσιάζοντας ελάχιστα από τα παιχνίδια του ΟΦΗ. Η παρουσία του και η πληθωρική προσωπικότητα του αποτύπωσαν πλήρως τον φετινό ΟΦΗ που στιγματίστηκε από τον Σλοβένο. Ο ίδιος πέτυχε 2 γκολ, έδωσε 2 ασίστ, είχε 1 χαμένο πέναλτι και αποτέλεσε τον MVP του φετινού ΟΦΗ.

Πέραν ελαχίστων λεπτών στο παιχνίδι με τον Πλατανιά όπου αγωνίστηκε στην θέση του ο Περογαμβράκης, ο ΟΦΗ έδειξε ότι φέτος εξαρτιέται πλήρως από τον Μίρνες Σίσιτς και το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία για να δούμε πως θα αντιδράσει. Αν θα μπορέσει να μάθει να ζει χωρίς τον Σλοβένο και κυρίως, θέμα Αναστόπουλου, να φανεί αν υπάρχει παίκτης που θα μπορέσει να “χωρέσει στα παπούτσια” του.

Άλλωστε, μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ο ΟΦΗ θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον “Σίλε” όμως από εκεί και πέρα θεωρώ πως ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουμε ξανά αυτό το πρόβλημα στο μέλλον. Κάποιος άλλος τραυματισμός ή κάποια τιμωρία που μπορεί να έρθει, θα κληθεί να δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα στον “Αναστό”.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποιον “ήρωα” ή και τον τρόπο που θα επιλέξει να αγωνιστεί ο Αναστόπουλος να μας δείξει και τι άλλο άσο έχει στα μανίκια του.

Η πληθωρική παρουσία του “Σίλε” έχει στιγματίσει τον φετινό ΟΦΗ που χρειάζεται να μάθει να ζει χωρίς εκείνον ώστε η εικόνα της ομάδας να μην είναι πλήρως “εξαρτημένη” από εκείνον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 10 =