Ο πλήρης ΟΦΗ και η διαχείριση του ρόστερ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πλήρες (έναντι των υπολοίπων ομάδων) ρόστερ του ΟΦΗ αλλά και για την διαχείριση που θα κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Όπως γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει ήδη χρησιμοποιήσει το 90% των ποδοσφαιριστών που έχει στην διάθεση του. Σε αριθμούς μεταφράζεται ως εξής: Οι 21 από τους 26 παίκτες που είναι στην ομάδα έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αναστόπουλος έχει διαμορφώσει μια πλήρης εικόνα για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει ο καθένας ξεχωριστά.

Με την επιστροφή του Μπούρμπου, την ετοιμότητα του Σαρ αλλά και το γεγονός ότι πλέον βρίσκονται στην διάθεση του ΟΛΟΙ οι παίκτες, ο «Αναστό» θα προχωρήσει στην διαχείριση του ρόστερ που απαιτείται ώστε να βγει η χρονιά.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ διαθέτει παίκτες για «όλα τα γούστα». Αν θέλει να παίξει επιθετικά μέσα στο Ηράκλειο, τότε του δίνεται η δυνατότητα να διαλέξει την τριάδα που θέλει στο κέντρο. Το ίδιο συμβαίνει και στα εκτός έδρας ματς σε περίπτωση που θέλει να επιλέξει έναν πιο συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού.

Σε ένα πλήρως υποβαθμισμένο πρωτάθλημα όπου ξεχωρίζει (στο σύνολο τους) ελαφρώς μια πεντάδα ομάδων, ο ΟΦΗ έχει και τους παίκτες αλλά και τον προπονητή για να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει κάτι διαφορετικό.

Είναι όμως δεδομένο ότι αυτός ο «ευχάριστος πονοκέφαλος» που έχει ο Αναστόπουλος, ίσως να… μην είναι και τόσο ευχάριστος. Τι εννοούμε; Ότι θα χρειαστεί να κάνει μια διαχείριση του υλικού, τέτοια που δεν θα επιτρέψει γκρίνιες ή δυσαρέσκειες (κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει βέβαια σε μια ομάδα). Ο ίδιος διαθέτει την εμπειρία και τον χαρακτήρα ώστε να το πετύχει αυτό. Κάτι που το έκανε πέρυσι και είδαμε απτά αποτελέσματα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. gounaridis,
    kourdakis, sar, xaritonidis, ioannidis,
    veron, lampropoulos, mpourmpos,
    koutsianikoulis, papazoglou, sisits

    kai ofi-veroia 5-0

    POS SAS FENETE?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + 1 =