Το πρώτο ματς που θα κρίνει η άμυνα και όχι η επίθεση…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και σχολιάζει ποιο στοιχείο θα φέρει τη νίκη.

Ότι ο ΟΦΗ έχει καλύτερη ΟΜΑΔΑ από τον Λεβαδειακό δεν το συζητώ και πιστεύω ότι συμφωνούν και οι περισσότεροι. Ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να παραλείψει το γεγονός ότι οι Βοιωτοί διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες και παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι δύσκολο μιας και αφενός ο Λεβαδειακός είναι καλύτερος από την Βέροια και αφετέρου γιατί ο ΟΦΗ θα έχει μεγαλύτερη πίεση από το ματς του περασμένου Σαββάτου.

Όμως, συνοπτικά πιστεύω ότι είναι το μοναδικό – εντός – έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ την φετινή σαιζόν που θα κριθεί από την καλή λειτουργία της αμυντικής γραμμής και όχι της επιθετικής. Στα προηγούμενα παιχνίδια, ο ΟΦΗ χρειαζόταν να κάνει πολλές φάσεις για να σκοράρει ένα ή δύο γκολ. Κάτι που δεν το έκανε ποτέ μέχρι τώρα αφού δεν έχει πετύχει περισσότερα από δύο γκολ.

Ο Λεβαδειακός όντως κάνει πολλές φάσεις στην επίθεση και οι 120 που έχει “βγάλει” σε 10 αγωνιστικές δεν είναι λίγες. Αντιθέτως, είναι ΠΟΛΛΕΣ.

Οι “πασπαρτού” μεσοεπιθετικοί που διαθέτει με Μάρτινς, Πόι αλλά και τον Ζησόπουλο που αν και αμυντικός χαφ “πατάει” πολύ την αντίπαλη περιοχή είναι σε θέση να κάνουν ζημιά στον ΟΦΗ.

H τετράδα στην άμυνα θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ο Βάντο που στα αμυντικά του καθήκοντα δεν παίρνει τόσο καλό βαθμό όσο ο Μονιάκης (εν αντιθέσει με το επιθετικό κομμάτι).

Άλλωστε, θυμηθείτε λίγο το περσινό ματς. Μια αδράνεια στην άμυνα και ο Βασιλείου σκόραρε.

Το ματς της Κυριακής χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν αφού στην επίθεση πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα βρει τις λύσεις αλλά και τις επιλογές για να κάνει ευκαιρίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × five =