ΟΦΗ, τώρα θα φανεί η μαγκιά σου…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την τελική ευθεία του πρώτου γύρου και την διαχείριση που χρειάζεται να γίνει από εδώ και στο εξής.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες, ο ΟΦΗ πάει στα Γιάννενα για να ξεπεράσει την ήττα – σοκ από τον Λεβαδειακό. Μια ήττα που μπορεί να προήλθε με τέτοιον τρόπο που άφησε σε όλους μας μια ακόμα πιο πικρή γεύση, από ότι η συνηθισμένη. Το κακό για τον ΟΦΗ είναι ότι μέσα σε 10 ημέρες παίζονται πολλά για το μέλλον του που ο ίδιος καλείται να προστατεύσει.

Πως θα γίνει αυτό; Φροντίζοντας να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία και να πάρει ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό το 10ημερο είναι δεδομένο πως απαιτεί μια ιδιαίτερη ψυχολογική προετοιμασία αφού πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα που θα φέρει.

Το Σάββατο πηγαίνοντας στα Γιάννενα χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία αλλά πάνω από όλα, υπομονή. Ο ΟΦΗ παίζει με μια ομάδα που είναι καλή στην επίθεση με Ίλιτς, Ντε Βινσέντι όμως σε καμία περίπτωση καλύτερη από αυτόν. Αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν στο γήπεδο με… «πάθος χιλίων λεόντων» ψάχνοντας τρόπο να ικανοποιήσουν την εξέδρα, τότε καταλαβαίνουμε γιατί χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Αν χάσει ο ΟΦΗ, θα χάσει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Θα χάσει την ευκαιρία να διώξει το άγχος και παράλληλα να φέρει κόσμο στο γήπεδο στα δύο «κολλητά» εντός έδρας παιχνίδια με Απόλλωνα και Πανθρακικό.

Αν κερδίσει όμως, τότε αυτομάτως τα οφέλη πολλαπλασιάζονται. Ο ΟΦΗ θα ξεφύγει βαθμολογικά και παράλληλα θα επέλθει μια ηρεμία, απαραίτητη για την συνέχεια.

Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν στο φετινό πρωτάθλημα. Ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα, είναι ομάδες δυνατές με αξιόλογες μονάδες αλλά σε καμία περίπτωση καλύτερες από τον ΟΦΗ. Σίγουρα, η εικόνα του στο ματς με τον Λεβαδειακό έστειλε πολλά αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια όμως πλέον χρειάζεται να διαχειριστεί σωστά και την… γκαντεμιά που τον κυνηγάει από την αρχή της σαιζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 4 =