Τουλάχιστον κέρδισε έναν παίκτη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το μοναδικό κέρδος που είχε ο ΟΦΗ από τον αγώνα των Ιωαννίνων που δεν είναι άλλο από την παρουσία του Μοχάμεντ Σαρ.

Μέσα από μια ήττα μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα αλλά εγώ έχω την άποψη πάντα πως μετά από νίκες βγαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στην περίπτωση μας και συγκεκριμένα στο ματς των Ιωαννίνων, ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να βγάλει προς τα έξω και να συστήσει στον κόσμο του τον Μοχάμεντ Σαρ.

Από αυτήν την στήλη που έχω εδώ και 1, 5 χρόνο, έχω γράψει ελάχιστες φορές για ποδοσφαιριστές ξεχωριστά. Όμως, στην περίπτωση του Σενεγαλέζου στόπερ θέλω να κάνω μια εξαίρεση γιατί νομίζω ότι την αξίζουμε όλοι μας. Τι εννοώ; Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του μέχρι και το Σάββατο, τον περιμέναμε όλοι μας για να δούμε αν είναι ο παίκτης που πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στο Βέλγιο το 2009 και το 2010.

Όλους αυτούς τους μήνες μαθαίναμε, ακούγαμε διάφορα και βέβαια βλέπαμε τον Σαρ στα φιλικά. Και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα ήταν τέτοια που δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.

Ότι πρόκειται για έναν πραγματικό ογκόλιθο στην άμυνα που διαθέτει το βιογραφικό αλλά και την πορεία για να κάνει την διαφορά στην άμυνα του ΟΦΗ.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι φέτος η άμυνα του ΟΦΗ δεν έχει δείξει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Πέραν κάποιων ατομικών λαθών (που βέβαια είναι μέσα στο ποδόσφαιρο), η άμυνα του ΟΦΗ τα έχει πάει καλά σε γενικές γραμμές. Και τόσο ο Κουρδάκης, όσο ο Χαριτωνίδης έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του Αναστόπουλου.

Με την είσοδο του Σαρ στην 11αδα, ο ΟΦΗ βάζει στην μηχανή του έναν παίκτη – ηγέτη στα μετόπισθεν που με την πείρα του και την κλάση του είναι σε θέση να κάνει εύκολα όλη την «βρώμικη» δουλειά που χρειάζεται στην άμυνα.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να χάσει (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) αλλά τουλάχιστον «έβγαλε» έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά από εδώ και στο εξής.

Για φανταστείτε να χάναμε στα Γιάννενα και να έβγαινε και «πατάτα» ο Σαρ;

Χειρότερα θα ήταν τα πράγματα μετά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + ten =