Μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για τον Αλέξη Περογαμβράκη που ξεπετάχτηκε στην πρώτη του χρονιά στον ΟΦΗ και αρχίζει να γράφει την δική του (όμορφη+ξεχωριστή) ιστορία…

Η ιστορία του «Πέρο» μπορώ να πω ότι μοιάζει με εκείνη του ΟΦΗ. Στα 21 του βρέθηκε στην βασική 11αδα της ομάδας, στην συνέχεια έπεσε στα χαμηλά παίζοντας στο περιφερειακό με τις Ασίτες και 2,5 χρόνια αργότερα βγήκε ξανά στην επιφάνεια κάνοντας γνωστό το όνομα του στην Σούπερ Λιγκ.

Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε στραβά για τον ίδιο που καθημερινά έκανε το δρομολόγιο Ρέθυμνο – Ηράκλειο και τούμπαλιν ωστόσο η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική για έναν παίκτη που όλοι μας περιμέναμε να δούμε στα δύσκολα.

Γιατί ο «Πέρο», τις χαμηλότερες κατηγορίες τις έχει φάει με το «κουτάλι» έχοντας πετύχει αρκετά γκολ ενώ σιγά – σιγά άρχισε να κάνει γνωστό το όνομα του και στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Δεν είναι άγνωστο ότι το περασμένο καλοκαίρι μπήκε στο μάτι του ΠΑΣ Γιάννενα όμως αρνήθηκε τους Ηπειρώτες θέλοντας να περιμένει το κάλεσμα του ΟΦΗ για να φορέσει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ιστορίες όπως του «Πέρο» και η ανάδειξη νέων, αγαπητών, (προς τον κόσμο) προσώπων ανανεώνει και την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα. Δημιουργεί θέληση και κίνητρο για να πάει στο γήπεδο και να δει αυτά τα νέα παιδιά.

Και όσο καλύτερα πάει η ομάδα, τόσο το καλύτερο για τους «Περογαμβράκηδες» του ΟΦΗ που θα βρεθούν σε θέση να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × three =