Νίκη με πολλά… «καρύδια»!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Αστέρα Τρίπολης που ήρθε από «καρυδάτους» ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Συνάντησα πολύ κόσμο μετά το γήπεδο αποχωρώντας από το «Γεντί Κουλέ». Και ο κόσμος δεν έκρυβε την ανακούφιση του και την χαρά του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή η σπουδαία νίκη.

Σπουδαία για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το εξωαγωνιστικό και το ψυχολογικό. Γιατί μην ξεχνάμε ότι η ομάδα πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα που παρουσιάστηκαν εντελώς ξαφνικά τώρα λίγο πριν τις γιορτές και την 15νθημερη διακοπή που θα έφερνε ηρεμία…

Ο ΟΦΗ με τη νίκη του δεν έδωσε απαντήσεις σε κανέναν και πολύ περισσότερο στους επικριτές του που μπόρεσαν εν μέσω τέτοιων ημερών να ανακαλύψουν οικονομικά προβλήματα, ατασθαλίες εντός και εκτός γηπέδου και άλλα πολλάαααα!

Η νίκη επί του Αστέρα (που παρεμπιπτόντως ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από το Ηράκλειο) αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι ήρθε μέσα από τους παίκτες που έβγαλαν ΠΑΘΟΣ και ΨΥΧΗ!

Ο Παπάζογλου έπαιζε σαν στόπερ και στο τελευταίο 5λεπτο δεν έχασε ούτε μια κεφαλιά ενώ από δική του δόθηκε η ασίστ για την γκολάρα του «Κούτσια»! Ο Βερόν δεν έχασε ούτε μια μονομαχία βάζοντας στην φωτιά τα πόδια του αγωνιζόμενος σαν πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ του ΟΦΗ!

Και αν δεν αναφέρω κάποιον ποδοσφαιριστή, θα αδικήσω κανέναν και δεν πάει όμορφα… Δεν ΥΣΤΕΡΗΣΕ κανένας τους και όλοι έδωσαν και την ψυχή τους για να έρθει αυτό το τρίποντο που θα δώσει ηρεμία εν όψει των γιορτών και καλό κλίμα για να προετοιμαστεί η ομάδα για τον δεύτερο δύσκολο γύρο.

Υπήρχε νευρικότητα – άγχος και αυτό φάνηκε από τις μεταπτώσεις της απόδοσης των παικτών του ΟΦΗ και τα πολλά αβίαστα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα. Τέτοια λάθη έγιναν μόνο και μόνο επειδή υπήρχε άγχος και πίεση. Και οι ίδιοι γνώριζαν πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι και πόσο κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος…

Για το αγωνιστικό κομμάτι θα τα πούμε αύριο, με την ησυχία και την ηρεμία που απαιτείται. Ένα τέτοιο παιχνίδι και κάτω από αυτές τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί από τα προηγούμενα, ο ΟΦΗ θα τα κέρδιζε μόνο με ψυχή και πάθος στο φουλ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΧΤΕΣ. ”ΓΥΑΛΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ” ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΒΕΡΟΝ (ΗΓΕΤΗΣ), ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
    ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
    ΑΚΟΥΓΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΖΕ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ. ΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΑΝΟ ΣΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ 90 ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΝΤΕ ΜΠΛΑΣΙΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ 9 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ. ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ 10 ΑΠΙΑΣΤΑ ΕΧΤΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΝΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΑΝΟ? ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΕΡΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΕΧΤΕΣ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ.
    1) ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 16 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ? ΑΠΛΑ Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    2) ΚΟΒΕΙ ΔΥΟ ΤΕΤ ΑΤΕΤ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ.
    3) ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑ.
    4) ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΣΚΕΝΤΖΟΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    5) ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ. ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΜΑΤΣ (ΒΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΩΡΑ)
    6) ΚΡΑΤΑΕΙ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ”ΑΦΗΣΩ ΕΓΓΥΟ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΟΛ@…..ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ?

    ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΛΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΛΟΓΩ FAIR PLAY ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four − one =