Πιο πάνω από το κράτος η ΕΠΟ και ο Πιλάβιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο gentikoule.gr γιατί στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της Ελλάδας, η ΕΠΟ και ο Πιλάβιος δείχνουν να στήνουν το δικό τους κράτος.

Δεν είμαι από αυτούς που χαρακτηρίζονται συνδικαλιστές ή άτομα που τρέχουν στις πορείες ωστόσο θέλω να πω κάτι. Δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται στις πλατείες χιλιάδες Έλληνες, το ελληνικό κράτος να βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης, να υπάρχουν καθυστερήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και την ίδια ώρα η ΕΠΟ και η αξιότιμη επιτροπή αδειοδότησης να απαιτούν να πληρώνουν όλες οι ομάδες την 1η του μήνα και να μην χρωστούν ούτε ευρώ. Το Γουδί είναι άραγε στην Ελλάδα ή βρίσκεται στην Χαβάη και δεν γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω της.

Πραγματικά απορώ πως όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση του ΟΦΗ, έχει καταφέρει η ΕΠΟ να αναγάγει σε μείζον θέμα την ιστορία της ομάδας ενώ γύρω της όλα καίγονται.

Και ασφαλώς δεν υπονοώ ότι πρέπει να είναι όλοι παράνομοι και παράτυποι όμως όταν υπάρχει ισονομία τότε βγαίνουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Για αυτό άλλωστε κατέληξε και το κράτος εκεί που κατέληξε. Γιατί οι νόμοι σταμάτησαν να υπάρχουν, ο καθένας έκανε ότι γουστάρει, επικρατούσε εκείνος που είχε «μπάρμπα στην Κορώνη» με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει στα πρόθυρα διάλυσης.

Πείτε μου, σας θυμίζει κάτι αυτό; Όντως δεν κάνετε λάθος. Σας θυμίζει την λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι έφτασαν να λειτουργούν υπό το καθεστώς της ανομίας, της παραβατικότητας με αποτέλεσμα να φτάσει ο Πιλάβιος στο σημείο να κλείνει την ΕΠΟ για να γλυτώσει…

Πάντως, σε αυτήν την ιστορία αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι ο «καταραμένος» κύριος Δημητρίου χρησιμοποιώ την λέξη που ο ίδιος είπε – που τόνισε ότι μόνο στην Ελλάδα βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους.

Μάλλον, ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει βγει από το σπίτι του, ούτε γνωρίζει κάτι περί των αγανακτισμένων οπαδών και πολιτών που βγαίνουν στους δρόμους διαδηλώνοντας για τα δίκαια αιτήματα τους…

2 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ… ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ …ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ …ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΑΜΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ …..Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ …………ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΟ ΕΧΟΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *