Έχετε υποχρέωση στον κόσμο για να φτάσετε μέχρι τέλους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για την τελευταία ημέρα του πολέμου αλλά και για την υποχρέωση που έχει η διοίκηση του ΟΦΗ απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Να, που φτάσαμε στην τελευταία ημέρα του πολέμου (;) αλλά και την πιο κρίσιμη. Στις 12.00 συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του αντάρτη ΟΦΗ που δεν λέει να «βάλει νερό στο κρασί του», όπως επιτάσσουν τα διάφορα συστήματα. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, κανένας δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με τα πάντα να είναι ανοικτά όμως το σίγουρο είναι ότι όλοι έχουν φροντίσει να βάλουν το κεφάλι του ΟΦΗ στην γκιλοτίνα.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι τα ΜΜΕ της Αθήνας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχουν φροντίσει να τον καταδικάσουν δίχως πρώτα να τον δικάσουν δίκαια όπως επιτάσσει η δημοκρατία. Το σύστημα της ΕΠΟ που είναι και αυτό που φέρνει την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φροντίσει να καταδικάσει τον ΟΦΗ μην γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτή η ομάδα για μια ολόκληρη πόλη και ένα ολόκληρο νησί.

Για αυτόν τον λόγο, και αφού ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύστημα και ένα ολόκληρο κράτος, θα πρέπει η διοίκηση του να πάει τον πόλεμο μέχρι τέλους. Να μην «κωλώσει» σε καμία περίπτωση, αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα, και να δείξει ότι δεν φοβάται. Άλλωστε, όπως λένε στον ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό «ο νεκρός τον θάνατο δεν τον φοβάται».

Πέραν όμως όλων των αποφάσεων, πρέπει να πούμε ότι αυτός ο πόλεμος είναι μια ιερή υποχρέωση απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ. Απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που δεν τον άφησε μόνο σε κανένα γήπεδο της Ελλάδας, αυτόν τον κόσμο που φρόντισε να είναι δίπλα του σε όλα τα παιχνίδια στηρίζοντας τον ηθικά αλλά και οικονομικά.

Γιατί στην τελική, αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα και χρειάζεται να γίνονται θυσίες για πάρτη του…

3 σχόλια

  1. Σωστός Μανώλη, Μπράβο έτσι είναι!!!!

  2. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΑΝΩΛΗ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΩΡΩ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΤΑ PLAY OFFS ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΦΑΓΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ FULL ΦΟΡΜΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΕΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΟΦΗ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΛΕΙ ΓΙΑ PLAY OFFS ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *