Τέτοια ματς δεν θέλουν τακτικές αλλά ψυχή και καρδιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι της Δευτέρας επαναλαμβάνοντας ότι ο ΟΦΗ ΔΕΝ έχει σωθεί ακόμα.

Το έγραφα πριν και το ματς με την Κέρκυρα: Ο ΟΦΗ για να σωθεί χρειάζεται να πάει στους 32 βαθμούς προκειμένου να μπορεί να αισθάνεται (αν αισθάνεται) σίγουρος για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Το ξαναγράφω τώρα: Δεν έχει κριθεί ακόμα ΤΙΠΟΤΑ. Η φράση που είπε ο Γιάννης Πετράκης ότι «θα είναι αυτοκτονία αν πιστέψουμε ότι σωθήκαμε 10 αγωνιστικές πριν το τέλος» είναι απόλυτα ΕΥΣΤΟΧΗ. Αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αλλά και τις δυνατότητες του ΟΦΗ.

Την Δευτέρα, ο ΟΦΗ δεν θα μπει στο «Γεντί Κουλέ» για να δώσει ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι και σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του δεν πρέπει να πιστέψουν ότι είμαστε σωσμένοι με τους 26 βαθμούς. Ο ΟΦΗ θέλει το 3ποντο για να κάνει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και το πιο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Πλατανιάς θα έρθει γνωρίζοντας ότι και το «Χ» θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ έχοντας δει τις επιδόσεις της ομάδας εκτός Ηρακλείου.

Όπως λένε όμως άνθρωποι της ομάδας «ΟΦΗ είμαστε και δεν φοβόμαστε κανέναν μέσα στο Ηράκλειο». Και αυτό είναι μια πραγματικότητα που φαίνεται και μέσα στο γήπεδο μιας και ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» είναι άλλη ομάδα.

Παιχνίδια όπως αυτό της Δευτέρας δεν έχει συστήματα και τακτικές αν και ο ΟΦΗ του Πετράκη είναι ομάδα που μέσα στο γήπεδο βγάζει την ταυτότητα και τα «θέλω» του προπονητή της.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται να δείξει από το πρώτο λεπτό ότι θέλει το ματς και ότι δεν πρόκειται να το αφήσει να φύγει από τα χέρια του. Και με αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο στο πλευρό του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν Πλατανιά.

Το παιχνίδι της Δευτέρας δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Επειδή διακρίνω μια έπαρση (μέσα από σχόλια στο facebook), δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ο ΟΦΗ έχει σώσει την χρονιά με τους 26 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει.

Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ έχει καλύτερη ομάδα από τον Πλατανιά, απλά χρειάζεται να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Το ματς της Δευτέρας είναι μια μεγάλη ευκαιρία τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον κόσμο του ώστε να δείξουν γιατί αυτός ο σύλλογος πρεσβεύει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα… συνηθισμένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. tetoia mats 8eloun aytogol san tou moniakh..tetoia mats o ofis prepei na dhnh to paixnidi(gia na swsh to paratima tou MARINAKH) MHPOS DEN 8ELEI O OFISS TON SYNPOLITH ERGOTELI STIN MEGALH KATIGORIA???OPOIOS EIDE TO PAIXNIDI APO THN TV 8A KATALABE 100% POS TO EDWSE TO PAIXNIDI.H8ELA KAI NA KSERA O MONIAKHS POU EXEI BOH8HSH THN OMADA???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + 5 =